От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 729
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Здравейте, аз пък съм от доволните от Доставка Англия .
Един въпрос за КД - вие попълвате ли "Формулярът за заявка" при поръчки от Германия или Англия?
мерси и хубав weekend !
Този формуляр се попълва когато използваш КД да пазаруват вместо теб (асистирано пазаруване), когато ти си пазаруваш, а ползваш само адреса им за доставка, не се попълва.

# 166
И аз си получих нещата от Доставка Англия като послушах съвета ви и отидох на място. Пакетът беше там отдавна и момичето любезно се извини, че колегата не успял да изпрати мейли на всички, защото преди Коледа имали около не-знам-си-колко камиона. От хаоса, който цареше в офиса, останах с впечатлението, че наистина имат много работа.

# 167
Момичета, пиша и в тази тема, защото имам нужда от помощ и мнение. На 03.12.2014 направих поръчка с услугата "Плати вместо мен" от магазин "Debenhams"  чрез фирма да доставки http://www.ggbg.bg/. Това се наложи след като при опит да поръчам от магазина ми блокираха картата, явно не работят с бг карти. Преведох на фирмата сумата от  64.80 паунда = 165.24 лева (2.55 лева курс на Пейпал) + 6 % = 175.15 лева.  Пратката трябваше да пристигне след 10 дни, нещо което не се случи. На 31.12. след няколко запитвания от моя страна ми дойде най-евтината играчка, като им казах още на момента, че няма другите играчки. На практика никъде не се подписваш какво получаваш, защото пакетът го донесе не куриер от еконт, както заявих, а човек от фирмата. От тогава няколко пъти питам, уж такава била практиката на магазина, да идват на части. Последно миналата сряда трябваше да е в бг моята пратка, но оттогава никой от фирмата GGBG не ми вдига телефона /казаха,че ще се свържат с мен, но това не стана/. Писах на мейл, във фейсбук, звънях, но без резултат. Моля, дайте отзиви, ако някой е поръчвал с тази фирма и ме посъветвайте какво да направя! До момента не съм прочела лош отзив, но и не знам какво да мисля вече.

# 168
Аз използвам само тях от Германия и Англия, но не и услугата посочена от теб. Най-доброто, което може да направиш е да хванеш метрото и на Младост 3 да слезеш и да отидеш при тях(на 2 минути от спирката са) или ако си с кола директно там.

Трябва да ти покажат поръчката, която са направили от магазина в историята на поръчкит еим от там, да ти докажат, че са направили това + ако има тракинг номер да видите какво става, дали са доставени. И така

Иначе при положение, че на сайта на Debenhams пише

We accept the following methods of payment:
Debenhams Gold Account card (UK & N.Ireland)
Debenhams Account card (UK & N.Ireland)
Debenhams Shareholder Account card (UK & N.Ireland)
Debenhams giftcard (all countries except Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Italy, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden and Switzerland)
Visa (all countries)
MasterCard (all countries)
American Express (all countries)
Delta/Connect (all countries)
Maestro (all countries)

Странно как не са ти приели плащането,
Просто е трябвало да си регистрираш картата във Виза Верифайд  или МАстеркард Секюъркод.....то ти го пише на методите на плащане.

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 11:42 от bobo_13

# 169
  • София
освен да им искаш проследяващия номер за пратките.
възможно е и при тях да не са доставени  Rolling Eyes
аз миналата година точно по това време имах с тях за едни обувки поръчани от тях, неотбелязване на пратката и се изнервих доста. отговаряха ми че всичко е наред, да чакам. и си отчаках доста, ама дойдоха накрая.
наскоро пак се наложи да досаждам за друга неотбелязана пратка, на мейлите ми изобщо не отговаряха, по телефона никаква информация не можаха да ми дадат.
накрая след дълго досаждане ме поканиха да си я взема.
щом не ти вдигат и телефона отиди на място, друго май не остава  newsm78

# 170
Debenhams приемат бълг.карти, поръчах последно по намаленията след Коледа. Не съм ползвала конкретната фирма, но  смятам, че личен разговор би придвижил нещата. Ако и след това няма реакция, винаги можеш да се обърнеш към КЗП.

# 171
освен да им искаш проследяващия номер за пратките.
възможно е и при тях да не са доставени  Rolling Eyes
аз миналата година точно по това време имах с тях за едни обувки поръчани от тях, неотбелязване на пратката и се изнервих доста. отговаряха ми че всичко е наред, да чакам. и си отчаках доста, ама дойдоха накрая.
наскоро пак се наложи да досаждам за друга неотбелязана пратка, на мейлите ми изобщо не отговаряха, по телефона никаква информация не можаха да ми дадат.
накрая след дълго досаждане ме поканиха да си я взема.
щом не ти вдигат и телефона отиди на място, друго май не остава  newsm78

Благодаря ти  Simple Smile. Най-вероятно ще отида до офиса им, ако не успея да се свържа с тях, защото и от сутринта удрям на камък. Изнервящо е не толкова самото чакане, а че не знаеш какво се случва.

# 172
Не знам какво точно се е случило. Аз от една година ползвам ggbg.bg  и нито веднъж не съм имала проблеми. Предполагам, че ще ти се обадят при първа възможност. Вероятно имат адски много работа, не само тази фирма, а и другите, понеже обработват първите курсове за тази година. Добре е наистина да се провери дали от Debenhams всичко е изпратено и кога. Успех! Ще чакаме да споделиш.

# 173
Не знам какво точно се е случило. Аз от една година ползвам ggbg.bg  и нито веднъж не съм имала проблеми. Предполагам, че ще ти се обадят при първа възможност. Вероятно имат адски много работа, не само тази фирма, а и другите, понеже обработват първите курсове за тази година. Добре е наистина да се провери дали от Debenhams всичко е изпратено и кога. Успех! Ще чакаме да споделиш.

Току-що се свързах с тях, очакват пратки в сряда и ще се види тогава дали моята пратка е тук Simple Smile. Казаха, че до момента не са имали проблем с магазина и че наистина забавяне от месец и половина не е практика. Аз за първи път поръчвам по този начин и не съм много в час със срокове и доставки. Ще пиша допълнително какво става, надявам се просто да е станало някакво объркване и всичко да е ок. Благодаря много за инфото!

# 174
Debenhams приемат бълг.карти, поръчах последно по намаленията след Коледа. Не съм ползвала конкретната фирма, но  смятам, че личен разговор би придвижил нещата. Ако и след това няма реакция, винаги можеш да се обърнеш към КЗП.
Моята карта я отхвърлиха, VISA e от ЦКБ. В банката казаха, че не знаят каква е причината, може би че тогава нямах e-secure код. Ще изчакам този курс в сряда, за да се види дали и моята пратка ще дойде Simple Smile.

# 175
Здравейте. Отваря ли ви се сайтът на уктобг? Дали проблемът е при мен  newsm78 и с трите браузъра не мога да го заредя

# 176
При мен се отваря нормално  Peace

# 177
Лъвица, благодаря.
При мен не се отваря и на другия компютър. Сигурно е нещо от мрежата.

# 178
  • Русе
Аз периодично имам такъв проблем със сайта на Габко. В такъв случай просто рестартирам рутера и след това нещата се оправят. Със сигурност проблема е при теб.  Simple Smile

# 179
  • София
А Габко толкова забавиха този курс, който тръгна миналата седмица на 17ти... Нали уж по 2 курса седмично имаха, сега по 1 ли ще ги направят? Нещата ми седяха в склада им цяла седмица, заради двойното отглагане на курса, развалиха ми доброто впечатление, уви.
Отделно имам и пратка от курса, който сега се обработва. На сайта им седи информация за раздаването на предните курсове, за тези - нищо.
Ще ги сменям явно.

Общи условия

Активация на акаунт