От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 697
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
portokalkata, системата на GGBG от няколко седмици, а може би – месеца, е в пълен хаос.
Аз имах няколко пратки, които бяха отчетени като "приети", чак като пристигнаха в София и бяха готови за раздаване, макар ID-то ми да фигурираше на етикета. Смятай, значи. Simple Smile
Според мен, не се притеснявай отсега – изчакай курсът им да дойде, прати им e-mail с всичката информация, относно пратките ти, и им дай малко време да направят проверка. Peace
Благодаря!:rose:

Така и ще направя, ще им изпратя всичките проследяващи номера, за които пише, че са им доставени.
Мисля, обаче да го направя на по-ранен етап от пристигането на курса. Имам опит с едни други, които ми слагаха пакетите в чужди пратки и така в последствие не стигаха до мен.Sleepy

# 331
Здравейте.
Поръчвам от Англия от доста време ,но сега чух че сайтовете започват да отказват поръчките една по една към България.Както Ту вече не продава за България.
Та въпроса ми е има ли някой,който поръчва още от Английски сайтове и как ще се процедира от тук нататък .хич неми се иска да спрат поръчките....:/

# 332
  • Sofia
Та въпроса ми е има ли някой,който поръчва още от Английски сайтове и как ще се процедира от тук нататък .хич неми се иска да спрат поръчките....:/

Що за въпрос? Simple Smile Всички в темата поръчваме от десетки английски сайтове.
Само че не знам защо питаш за доставка директно до България. Погледни заглавието на темата – тук ползваме услугите на превозвачи от UK и обсъждаме именно този начин на поръчване. Peace

# 333

Що за въпрос? Simple Smile Всички в темата поръчваме от десетки английски сайтове.
Само че не знам защо питаш за доставка директно до България. Погледни заглавието на темата – тук ползваме услугите на превозвачи от UK и обсъждаме именно този начин на поръчване. Peace

Въпроса ми е по-скоро да ми препоръчате надежден доставчик ...

# 334
  • В полето, под тепето.
Някой ползва ли още kdshoppin? Аз ги ползвах защото са ми удобни като местоположение в Пловдив, без да обръщам внимане на цените. Като се зачетох, май техните са най- високи.  Този месец бях неприятно изненадана като платих 2.70 лв. да пратка 300 грама. Оказа се, че са вдигнали цените, без да предупредят  с по 1 имейл поне. Или да го оляват с големи букви в сайта си. Не знам какво го налага но цена от 2.70/кг от Англия и 4.10/кг от Германия  вече ми е прекалено!

# 335
  • Sofia
Май всички превозвачи качват цените малко по малко.
Мен не ме притеснява, защото моите пратки са леки и не поръчвам супер често, но за някои от вас предполагам, че е от голямо значение. Peace

# 336
  • София
Някой ползва ли още kdshoppin? Аз ги ползвах защото са ми удобни като местоположение в Пловдив, без да обръщам внимане на цените. Като се зачетох, май техните са най- високи.  Този месец бях неприятно изненадана като платих 2.70 лв. да пратка 300 грама. Оказа се, че са вдигнали цените, без да предупредят  с по 1 имейл поне. Или да го оляват с големи букви в сайта си. Не знам какво го налага но цена от 2.70/кг от Англия и 4.10/кг от Германия  вече ми е прекалено!
Аз ги ползвам вече повече от 5 години. Никакви забележки към момента.
Не е вярно част от написаното. Имаше информация за новите цени в сайта им повече от един месец преди влизането им в сила от 01.11.2018 г.

# 337
  • София
Здравейте,
днес се опитах да пусна една количка от online4baby.com, с доставка с превозвач. Сайта е английски. Картата е маестро - кредитна. Нооо ударих на камък, плащането не стана - писах мейл и след това, разговор по телефона - казаха, че не може да платя с българска карта и адреса за доставка да бъде Лондон  🤔
Варианта - поръчка и доставка от превозвач, това измислих.
Някакви други идеи?

# 338
  • Sofia
Е, то, няма какво друго. Peace

Освен да пробваш да платиш с PayPal, ако сайтът предлага подобна опция.

# 339
  • София
Black Cat, благодаря ти.
Имат и PayPal, ще пробвам и така 😊

# 340
Аз имам няколко поръчки от ГГБГ и виждам, че веднага ги отразяват в профила ми. Направо съм възхитена и от снимките. Браво за новата им система!

# 341
  • Sofia
За какви снимки иде реч?

# 342

Аз, доволна съм от тях. Съжалявам, че си затвориха офиса в моя град.
Сега получавам с куриер, обединяват ми пратките, просто им пиша колко пратки чакам, а те ми ги събират и изпращат наведнъж. Последния път с една забавена пратка ги задържаха почти месец.
Нормално беше да вдигнат цените, лирата доста падна след референдума, а с брекзита не изключвам и ново поскъпване догодина.

# 343
  • София
То след брекзита не знам до колко ще е изгодно да пазаруваме от там. Ще видим де.

# 344
Здравейте. Става въпрос за Gabco, въпросът ми е - преди бях избрала като опция доставка в склад Русе. Сега видях, че само се е сменило да бъде доставка до офис на Спиди (няма опция до склад Русе). Това означава ли , че ще ми бъде начислена е вътрешна доставка в БГ, освен 2.20лв на кг за транспорта? Става въпрос за обемна пратка и този разход не беше предвиден.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 21:47 от deska90

Общи условия

Активация на акаунт