От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 719
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Габиели наистина ли вече взимат минимум като за килограм на всяка пратка, без значение че са пътували в един курс? Амазонци са ми разделили една поръчка на две и в едната част ще пътуват само 2 гумички за моливи, дето струват стотинки и ако ми поискат за тях 3,60лв... ще стане тегаво Sad

# 346
  • Sofia
Става въпрос за Gabco, въпросът ми е - преди бях избрала като опция доставка в склад Русе. Сега видях, че само се е сменило да бъде доставка до офис на Спиди (няма опция до склад Русе). Това означава ли , че ще ми бъде начислена е вътрешна доставка в БГ, освен 2.20лв на кг за транспорта?

Да, разбира се, че точно това означава. GabCo вече нямат склад в Русе, както писахме наскоро. Няма как да ти доставят пратката, освен чрез вътрешен куриер. Peace

# 347
Става въпрос за Gabco, въпросът ми е - преди бях избрала като опция доставка в склад Русе. Сега видях, че само се е сменило да бъде доставка до офис на Спиди (няма опция до склад Русе). Това означава ли , че ще ми бъде начислена е вътрешна доставка в БГ, освен 2.20лв на кг за транспорта?

Да, разбира се, че точно това означава. GabCo вече нямат склад в Русе, както писахме наскоро. Няма как да ти доставят пратката, освен чрез вътрешен куриер. Peace

Благодаря за бързия отговор. Отдавна не бях пускала поръчка, но си проверих профила и там си ми стоеше запазено Склад Русе. Сега като пристигнаха пратките в склада им в UK и те са го сменили на доставчик. Ще мисля варианти, мерси мн.

# 348
  • София
bradata По последни уверения, остава старото положение. Казват, че било грешка на програмистите и ще се сумират килограмите в един курс. Другата седмица ще вземам пратки и ще имам личен опит

# 349
Да това означава.Аз така получавам със Спиди.Плащам плюс Габко и транспорт ва Спиди. Тежките пратки, ако имам късмет и сина е в София ми ги взима.Ако нямам си плащам.

# 350
  • Казанлък
Габиели наистина ли вече взимат минимум като за килограм на всяка пратка, без значение че са пътували в един курс? Амазонци са ми разделили една поръчка на две и в едната част ще пътуват само 2 гумички за моливи, дето струват стотинки и ако ми поискат за тях 3,60лв... ще стане тегаво Sad

Не, пратките в един курс се събират. Имаше проблем в системата, но сега всичко е наред. Simple Smile

# 351
  • София
Знам, че имам доставена поне една пратка при GGBG в събота, но до днес няма инфо в профила ми. Утре сигурно ще е лудница там. Но все пак аз как да разбера къде ми е пратката, май да им звънна? Не е малка, че да се загуби някъде...

# 352
Знам, че имам доставена поне една пратка при GGBG в събота, но до днес няма инфо в профила ми. Утре сигурно ще е лудница там. Но все пак аз как да разбера къде ми е пратката, май да им звънна? Не е малка, че да се загуби някъде...
Утре привечер им звънни. Камионите им напоследък се бавят и ги разтоварват четвъртък следобед.

# 353
За какви снимки иде реч?

В профила има снимки на всяка една пристигнала при тях пратка, със съответните килограми.
Само е доста трудоемко...

# 354
  • Sofia
Мисля, че нещо се бъркаш. Peace Върни се и прочети ние какво обсъждахме, когато ти се включи.
GGBG не предлагат подобни на описаните от теб услуги.

# 355
Аз се включих да похваля ГГБГ, че веднага отразяват в профила ми пристигнали при тях пратки със съответна снимка и килограми. Simple Smile

# 356
  • Sofia
mama_na_nana, бъркаш фирмата!

# 357
Не, не бъркам. И не искам да публикувам снимка от профила си, за да го докажа!

# 358
  • София
GGBG  предлагаха снимки при заявена ВИП доставка, поне до скоро беше така. Аз нямам снимки на пратките при тях.

# 359

Добре, вижте за какво говоря...нямам заявена ВИП доставка.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 10:41 от mama_na_nana

Общи условия

Активация на акаунт