От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 689
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Нямам тракинг номер поръчвал съм над 100пъти от този  магазин без никакъв проблем.В профила ми пише че са доставени нещата в час който изискват от Ггбг за този магазин. Вчера разговарях с склада в Англия обясниха ми, че едва ли не идва куриер хвърля поръчките и си тръгва това в извънработно време на Ггбг даже не пишело на кого е поръчката аз не вярвам.И на въпрос защо тогава ги вземат тези доставки и как разбират на кого са отговорът беше пари  са. За да им докажа че мн объркват пратки им върнах няколко които не са за мен. С даденият магазин също разговарях те обясниха че са изпратени сега ще им изискан документ кой се е разписал при доставката ако не ми покажат ще искам да ми възстановят сумата или да ми пуснат други.Знам че в Ггбг е голям батак за отношение към клиент мога да ви пиша не целя да ги плюя но пък и нищо да не правят няма  да приема.

# 421
Аз ползвам GGBG откакто съществуват и до сега никога не са ми объркали пратка. А пък за отношението им към мен нищо лошо не мога да кажа. Винаги са любезни, отговарят ми на всички въпроси, а когато съм с детето ми пренасят кашоните до колата.
Пратките от groceries идват в насипно състояние и те ги разпознават на кого са по фактурата в торбата. И е факт, че в ук куриерите често оставят пратки пред вратата (освен ако не са препоръчани).

# 422
Те казват че дадения магазин вече не изпращал фактури и от там става всичко.Да попитам за тракинг номер  в акаунта ми няма такъв при нова поръчка как да процедирам за да го имам и да проследявам?

# 423
Може би няма да е лошо да споделите все пак от кой магазин е поръчката и кой куриер ползват, за да помогнем със съвет. Хермес примерно са много зле и наистина оставят неща пред вратите, фалшифицират подписи и всякакви подобни.

# 424
На Морисънс ми прилича на мен (а, може и Теско вече да не изпращат фактури, не знам). От Морисънс един път като получавах към Габиели, последните ми звъннаха да ме питат какво точно имам, защото стоката е дошла без фактура и да не стане объркване. Та, най-малкото е можело да ти се обадят след като си редовен/на с поръчките си от този сайт и то в големи количества. Но, не е гаранция че и с proof of delivery ще се изяснят нещата. Може да си измият ръцете с това, че те нямат такъв служител при тях (този, който пише че е приел пратката) и да ти кажат да се спасяваш. Габиели така ме отсвириха с една липсваща пратка. Казаха, че при тях такъв човек не работи (пък българско име беше, ама айде) и пих една студена вода. Дано ти се оправи кашата.
П.С. Чудно ми е, как след като сайта не изпраща фактури за стоката превозвачите разпределят поръчките по ID-та. Някак си е редно или да откажат да приемат стоката или да се ангажират след това да звънят или по имейл да питат всеки поръчал какво чака.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 18:52 от just_smile

# 425
За Ocado става въпрос  имам над 60 70поръчки за няма една година никога не е имало проблем.Според мен В ггбг се е  омотало нещо  виждайки за 1г колко  им се покачи работата.И в тях има вина защо ще приемат доставки в неработно време и не вярвам да няма едно листче в моите неща за да се знае за кого са ?така да хвърлят пратки без документи не ми се вярва.Факт е че има страшно много доставки и явно не достига персонал.При това че поръчвам в само 3 4 човека редовно такива неща все си мисля като няма фактура знаят тези хора и могат да звъннат да попитат дали очаквам нещо както са го правили нн пъти.За системата им не работи то в очевадно имам имейл че е в Бг отивам няма нищо след като вече  в обработен курса.И имам още мн такива случки бо лошото е че последно време зачестиха.Ако Окадоне иска да работи с адреси на фирми защо ср такива нямат проблеми?Пак казвам не целя да  плюя по фирмата но не всичко е
 пари трябва да намериш начин клиентите да са доволни и да им разрешиш проблема.Поне аз така мисля.

# 426
И аз имам проблем с GGBG с една пратка от BeautyBay. По тракинг виждам, че на 20.11 е пристигнала в склада на GGBG, днес взех пратки от курса им и я нямаше тая от въпросния сайт. Ще видя и извънредния курс, но ме съмнява да е там.

# 427
  • София
Последния курс е разделен на 3 части. Така пише във фейсбук. Така, че има вероятност да я има пратката в някой от останалите 2 курса.

# 428
Ако последният курс е разделен на три, следващите до Коледа сигурно ще ги разделят на 33. Joy

# 429
А може просто да кажат че има забавяне от тяхна страна не да си режат ноктите пред мен.

# 430
  • София
https://www.facebook.com/128344607324157/videos/749516375426124/ Това е линка на съобщението..

# 431
Чудесно но има такива като мен които не използват фейсбук.Някак си не е готино да седят срешу теб и да те правят нищо или да ти обръщат гръб все едно те няма.Да имат и много положителни страни факт,  има и хора които са мн любезни но неглижирането на даден казус не ме кефи.

# 432
Чакам пратка от Габиели, която по разписание трябва утре да е в България. Заявила съм да я да пристигне в склада във Варна. В понеделник дали ще мога да я взема?
В неделя няма кой да я обработи и изпрати. Курсовете пристигащи в неделя се обработват в понеделник. Предполагам, че тогава ги изпращат по градове.

# 433
  • София
Преди вторник няма смисъл да ходиш.

# 434
Благодаря, ще изчакаме тогава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт