От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 101
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
a.n.d.r.e проследи си e-mail на които си регистрирана в АСДА трябва да са ти пратили, че пратката е тръгнала или доставена
Скрит текст:
e_mail със следното име:
Your updated ASDA Groceries order
Вътре трябва да има подоробно номер на поръчка, време кога си задала за доставка и подоробно обяснение какво са фактурирали.

П.С. Дано Окадо почнат да доставят отново на адресът на Лерон/ГГБГ в Англия.  Innocent

[/quote]

Да, имам! Точно това ме учудва. Възможно ли е да изпратят поръчката, при положение, че два дни по-рано са ми блокирали регистрацията?

Your updated ASDA Groceries order

Order Number: 19602646....
Delivery Date: 12 Dec 201812:00 PM-02:00 PM 
Delivery Note
Your order has been picked and is being prepared for delivery. Your order details are listed below. Visit your order detail page for updates on your delivery time.

If you're unhappy with any of your products, simply hand them back to your driver for a full refund.

Order Details ….

Всичко както си трябва. Само че нямам акаунт

# 616
Окадо мисля все още доставят до адрес на Ггбг но нямат хартиен носител(фактура)интересно ми е как процедират и как се разбира за кого е доставката?

# 617
Ползвам Габиели. Искам да регистрирам пратка в сайта им, но вече проследяващ номер е задължително поле. Такъв обаче нямам.... и сега?! Да си съчиня цифри или да не регистрирам?

# 618
  • София
аз нищо не регистрирам там вече, вчера получих две пратки, получих си мейли за тях, имам ги в профила си.

# 619
Къде ги намираш в профила ти? Уж гледах, не можах да се оправя. През мобилната версия гледам.

# 620
  • София
през мобилната версия при мен е мазало, всичко е разместено и нищо не намирам.
гледам ги през пс.

# 621
  • София
По последна информация от фейсбук, GGBG очакват курс 497 от UK да дойде в събота, а не днес...

# 622
По последна информация от фейсбук, GGBG очакват курс 497 от UK да дойде в събота, а не днес...
А на мен ми казаха за днес че разтоварват.

# 623
  • София
А на мен ми казаха за днес че разтоварват.
Да, и на мен ми казаха, че го чакат днес, но преди 2 часа са пуснали във ФБ, че го чакат събота...

# 624
Здравейте, виждам в сайта на Габиели, че имат превоз от България към Англия. Някой ползвал ли го е, знаете ли как вървят цените?

# 625
Спомням си, че гледах ценоразпис в сайта. Потърси там.

# 626
  • NE
Габиели са писали, че се регистрират пратки след получаване на тракинг номер. Става и с произволен номер и после да си редактираш. ММ никога не регистрира пратки и за няколко години си е получавал всичко. Аз си ги регистрирам.

# 627
Някаква информация да имате дали вече е дошъл курса на ГГБГ в България?

# 628
Преди малко звънях на ГГБГ и никой не вдига. Дали не са затворили вече?

# 629
  • София
Курсът от Испания е тук.
От Англия някои бяха обработени, други не.
Утре ще работят цял ден (така казаха).

Общи условия

Активация на акаунт