Сватба 2018 - Х част

• 38 855
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Beyond the stars
Благодаря ви, момичета!
Пърпълче, то вече е меден с елемент на епопея, ама силно си надяваме утре успешно да стигнем Венеция Blush
На Вас разкошен празник - сигурна съм, че и времето ще се усмихне като ви види!

# 76
Пърпъл, весела и безаварийна сватба ви желая Simple Smile))

Вълшебство, да си изкарате чудно!

# 77
Вълшебство, приказен меден месец ви желая! Да си изкарате много хубаво! Simple Smile

Пърпълче, желая ти една прекрасна сватба, която да е изцяло като в представите ти и да ти остави топъл спомен завинаги! Simple Smile

Пожелавам приказни сватби и на другите булки тази седмица! Бъдете щастливи и се забавлявайте максимално, това е вашият ден! Simple Smile

Аз също съм на мнение, че само булката трябва да е с бяла рокля на сватбата. На нашата сватба аз избрах роклите на шаферките, те нямаха особено много претенции, искаха да изглеждат добре и да се чувстват добре, но и много държаха аз да съм доволна от визията им. Кумовете ни попитаха какъв е цветът на сватбата и как трябва да са облечени, аз им казах какъв е цветът, но им казах, че нямаме никакви претенции как да се облекат. Искахме да се чувстват добре и да се харесват. Родителите също не са ни питали. Мама си купи няколко рокли. Grinning В крайна сметка избра една, на мен ми хареса, беше много стилна и елегантна, подходяща за възрастта и фигурата ѝ. Мама избра костюм на баща ми, аз го видях, когато вече го бяха купили и също много ми хареса. Свекървата на мен нищо не ми е казвала и показвала, явно беше наказание, че аз почти с нищо не я запознах около сватбата. Показа си роклята на мъжа ми и той не посмял да ѝ каже, че не е ок. В крайна сметка беше с друга рокля, която също не ни се стори много подходяща за повода, но пак беше по-добре от първата, която видях. Бабите ми много се вълнуваха и ми показваха какви тоалети са си избрали, те също се бяха справили добре с избора си. Вуйна ми си беше харесала същата рокля, с която беше майка ми и ѝ отстъпи правото да я облече, но после ми показа новия си избор и пита дали я одобрявам. Simple Smile Честно казано, много се зарадвах на всички, които питаха дали ги одобрявам с тези тоалети, защото видях старанието и вълнението им да се приготвят за нашия специален ден и ми стана много мило. Simple Smile

# 78
Фъстъче, слънчева, весела и неповторима сватба ти пожелавам!

Вълшебство, да ви е медена почивката, и всичко занапред да е по мед и масло Simple Smile

# 79
Около Пърпълчето вече се завихря патардията. Времето ми изглежда хубаво, тоест добре сме и го поръчали.

Здравейте и от мен!

Виждам, че девойките за септември вече са почти готови - да ви успокоя - аз съм август, а нямам рокля и не съм раздала поканите Simple Smile
Днес си поръчахме халките. Юли ще шием рокля и ще купим костюм. Въобще си има доста време. Не смятам да се побърквам от припиране. Поканите ще ги пратя през юли. Хората устно са поканени, а до края на август ще си изпозагубят поканите, хаха.
Тази седмица бях на проба в Ла Споса. Хубави неща имат, но... няма да е оттам моята рокля. Поне видях какво деколте ми отива Simple Smile

grym4e_ аз преди около седмица си поръчах роклята. Вече сигурно са започнали да я действат, но честно да си кажа, противно на очакванията на всички около мен (тъй като съм доста суетна и придирчива), роклята не успя да заеме почитно място в сърцето ми и голяма част от времето ми. Пообиколих, поизпробвах разни неща и сега ще ми правят от 3 рокли 1 (защото не намерих такава, в която да се влюбя на 100%, все нещо не ми допадаше). Сега не знам точно какво ще се получи, не мога да си го представя, но каквато стане- такава ще я нося Wink

# 80
Пърпъл, чудна сватба ти желая!

# 81
Пърпъл страхотна сватба и много усмивки!

# 82
Здравейте и от мен!

Виждам, че девойките за септември вече са почти готови - да ви успокоя - аз съм август, а нямам рокля и не съм раздала поканите Simple Smile
Днес си поръчахме халките. Юли ще шием рокля и ще купим костюм. Въобще си има доста време. Не смятам да се побърквам от припиране. Поканите ще ги пратя през юли. Хората устно са поканени, а до края на август ще си изпозагубят поканите, хаха.
Тази седмица бях на проба в Ла Споса. Хубави неща имат, но... няма да е оттам моята рокля. Поне видях какво деколте ми отива Simple Smile
Ла споса ме разочароваха с отношение, направо кошмар! На всички препоръчвам ателие Ivoire. Моята я взех от там и съм супер мега гига щастлива 

# 83
На мен ми ги препоръчаха (Ла споса), но не стигнах до тях Simple Smile, значи да не съжалявам много много Simple Smile))

# 84
Моята рокля е от Арети,много съм доволна. Като също имам много добре впечатление от Ивоар,но за съжаление роклята която си бях харесала от там,нямаше да дойде на време за сватбата. Да роклята от Арети хич не ми е евтина,но когато я облякох знаех, че товА е роклята!

# 85
  • Варна
В Ла Споса - Варна бяха много мили. 3 жени се въртяха край мен, пробвах 3 модела. Единият ми стоеше добре, но някак си чувствам, че искам нещо друго. Не са те виновни.

# 86
Аз имам една приятелка, която беше много разочарована от обслужването в Ла споса /Варна/. Беше преди 3г. Може да са се променили нещата или да са избирателно любезни с булките. Grinning
Аз не мога да похваля Сватбен център Варна с кой знае какво обслужване. Усещах, че по задължение са около мен, малко фалшиво любезни. Със същата тази приятелка бях там преди 3г, когато тя си купуваше нейната рокля и ситуацията беше различна. Много мили, усмихнати и любезни момичета.

# 87
Аз като бях абитуриентка ходих в Ла Споса и не ми дадоха да пробвам рокли... Бяха изключително нелюбезни и незаинтересовани...
В Сватбен център - Варна ходихме сега за костюм, бяха ПРЕлюбезни първия път. Направо си нахалстваше дамата. Нали знаете онова положение в което някои продавачки ви поставят, че да не можеш да кажеш "Довиждане", без да си купиш нищо. Тръгнахме си някак си, без покупка, но после приятеля ми се върна, защото си беше харесал костюма, но попадна на друга продавачка.

# 88
  • Хасково
Някоя от вас беше писала, че са и ушили нейната рокля в комбинация от две рокли, в кой бутик беше това?  Аз нещо не откривам моята рокля. Сега разпродават старите колекции, а новите ще дойдат чак началото на август и почти няма мостри, които може да се пробват. Сватбата е октомври, но все пак се притеснявам, да чакам чак до август.  За сега най-много съм си харесала една от Atelie Ivoire , но има нещо в деколтето, което не ми допада, а ако е от там трябва да поръчам до края на юни, за да има време да дойде Sad

# 89
Някоя от вас беше писала, че са и ушили нейната рокля в комбинация от две рокли, в кой бутик беше това?  Аз нещо не откривам моята рокля. Сега разпродават старите колекции, а новите ще дойдат чак началото на август и почти няма мостри, които може да се пробват. Сватбата е октомври, но все пак се притеснявам, да чакам чак до август.  За сега най-много съм си харесала една от Atelie Ivoire , но има нещо в деколтето, което не ми допада, а ако е от там трябва да поръчам до края на юни, за да има време да дойде Sad

На мен ми правят роклята от 2 модела. За Be Queen става дума. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт