Сватба 2018 - Х част

• 38 635
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета, малко късно пиша (или много рано 😁), но бях нощна смяна. Да ви се похваля с моя букет,  влюбих се в него.  😍😍😍

# 661
    Роузи
, сключваме само църковен брак-плажна церемония и искаме само преди,по време и след церемонията снимчици. 😊🐚

# 662
Пожелавам приказни сватби на булките този уикенд! Simple Smile

# 663
Момичета,някоя от вас има ли инфо за фотографа Росен Георгиев от Бургас?Чакаме отговор от него дали е свободен на нашата дата - прочетох,че не взимал малко и се зачудих за около 2 часа снимки колко би трябвало да излезе?(Без видео заснемане.) Thinking

Той снима нашата сватба и съм възхитена от него. Цените му според мен са нормални за качествена фотография, но ние го бяхме ангажирали за цял ден, не знам какво би предложил за два часа.

Изключително спокоен (много полезно за изнервени булки!), деликатен и адаптивен. Снима хубави фотосесии, но аз лично ценя повече това, че много го бива да улавя спонтанните моменти в сватбите - поглед, усмивка, жест... Също беше удачно за нас, като за хора, които не обичат да позират и да им се дават сценарии. Може да действа както по конкретни желания на младоженците, така и да даде съвет за избора на място за снимки и за организацията, без да си налага мнението. Кадрите му хем са много красиви и професионални, хем изобщо не усещаш, че е наоколо, за разлика от други фотографи на неговото ниво, които искат цялата сватба да се върти около тях.

Изобщо само добри неща мога да кажа за него.
И аз благодаря за мнението.Ние се колебаем между
Росен Георгиев и Виктор Налбантов:) Някой да има мнения за втория?

# 664
  • Beyond the stars
Желая на булките този уикенд сватби от мечтите  bouquet

# 665
Благодаря, момичета! Heart Eyes Стискайте палци да не вали, ще пращам снимкиии Kissing Heart

# 666
  • София
Всичко ще е чудесно, сигурна съм! Незабравими сватби момичета Simple Smile

# 667
Таня, страхотен букет. Много красив лилав цвят!

Около мен вече почти нищо ново няма, но се включвам с подаръчетата за гостите

Скрит текст:

# 668
Таня,много хубаво букетче.
Ани,много са красиви подаръчетата.Може ли да споделиш от къде са?
На булките този уикенд да пожелая да имат незабравим слънчев ден и позитивни емоции.

# 669
blond wimp, това е сайта, като е възможна и комбинация между различните моделчета.

Скрит текст:

Прекрасни, слънчеви и изпълнени с положителни емоции сватбени дни пожелавам на тазседмичните ни булки! Изживейте всеки миг!

# 670
Момичета кажете къде мога да рсзгледам шаферски рокли, не много скъпи. И да не са от чуждестранни сайтове, защото нямаме време да чакаме доставка. 🤗

# 671
  • Beyond the stars
Момичета кажете къде мога да рсзгледам шаферски рокли, не много скъпи. И да не са от чуждестранни сайтове, защото нямаме време да чакаме доставка. 🤗

Megz и разни дето препродават китайски сайтове  Wink Примерно https://badu.bg/дамски-поли-и-рокли-c-11.html

# 672
Мегз не ти ги препоръчвам . Аз ходих до магазина и бях отвратена от парцалите и. . Във фейсбук има онлайн бутик белисима изглеждат на снимките моделите на рокли хубави . Добри отзиви виждам, че има и цените са приемливи.  Аз поръчах за мойте от един български сайт, обаче не съм доволна от 4 рокли нямаше една която да бъде ушите по един и същи начин като друга Всяка крива.  Едвам една позната шивачка успя да ги преправи .

# 673
  • Beyond the stars
Мегз само на живо .. защото от плат до плат на една и съща рокля имат колосални разлики. Но има и доста добри попадения  Peace

# 674
И аз гледах този бутик Белисима, харесаха ми моделите, може би от там ще бъдат

Общи условия

Активация на акаунт