Венеция /Тема 6/

• 70 923
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
И продължавам да се чудя на хора, които казват, че им мирише.
Може би, ако е валяло? Ние сме били два пъти, сега трети, но сме все за по два дни, защото го свързваме с плажна почивка. Абсолютно никакъв лош мирис не съм усетила и когато го споделям, казват, че трябва да поседим повече - имали сме късмет, един вид. Нито по гондоли, нито улици или лодки,.. Утре сме пак там, нямаме търпение Heart Eyes

# 526
Здравейте

1. Ще ми стигне ли 1 ден за Венеция?
2. Градските автобуси платени ли са за деца на 3 и 7 г., ако са придружавани от родител?

# 527
Здравейте

2. Градските автобуси платени ли са за деца на 3 и 7 г., ако са придружавани от родител?
1. Зависи какво искате да правите. За мотаене - да. Според мен. Макар че Венеция никога не стига.

# 528
Ние се върнахме преди дни.
Изобщо нито беше страшна жега и грам не мирише, нито имаше тълпи.
Миришеше много в Бурано.
Във Венеция никаква миризма, ако е имало много бегла. Тълпите поносими.
Аз съм очаквано влюбена!
Много, много ми хареса!
ММ не е особено очарован.
Имам много да разказвам.
Но ще е по-натам.
Вълшебно беше! Още не мога да се оттърся, все едно още съм там.
Магия е Венеция!

# 529
  • София
Здравейте!

С какъв обществен транспорт ще е най-бързо и лесно да се придвижим от летище Тревизо до Лидо ди Йезоло? Намирам само стара информация за директен експрес, който обаче вече май не се изпълнява. Фирма, занимаваща се с трансфер, ни иска 90 евро, което ни идва в повече за двама възрастни и дете на 2 г. Всякакви по-бюджетни идеи ще са ми от полза!

# 530
Здравейте, искам да посетя Венеция и заминавам на 12 август, но личната ми карта изтича след 2 месеца. Някой има ли опит и знае ли, дали това е проблем?

# 531
  • Варна

Като общ поглед става - малка е
Няма автобуси и автомобили - има лодки , катери , гондоли , има градски карти за пътуване , малкото дете със сигурност безплатно , за голямото вижте в сайта им

# 532
  • София
Здравейте!
С какъв обществен транспорт ще е най-бързо и лесно да се придвижим от летище Тревизо до Лидо ди Йезоло? Намирам само стара информация за директен експрес, който обаче вече май не се изпълнява. Фирма, занимаваща се с трансфер, ни иска 90 евро, което ни идва в повече за двама възрастни и дете на 2 г. Всякакви по-бюджетни идеи ще са ми от полза!
Сещам се само за автобус или влак до Венеция и вапорето до Лидо ди Йезоло.

Здравейте, искам да посетя Венеция и заминавам на 12 август, но личната ми карта изтича след 2 месеца. Някой има ли опит и знае ли, дали това е проблем?
Не е проблем. Документите за страни от ЕС важат до крайната дата на валидност.

# 533
  • Milano

Не.

Здравейте

2. От 6 навършени години децата плащат в ГТ във Венеция, а в извънградския от 4г.

Здравейте!

Най-бързо сте го споменали, плюс таксита, които стартират от същата цена.

Директен автобус от летището няма.
Трябва да стигнете до автогарата в Тревизо, която е до гарата и оттам да хванете автобус н.108 до Лидо ди Йезоло (1 час път) - тарифа classe 6 - 4,90 евро, детето е безплатно.
Това ако са закупени на гише, машинка или с приложението на МОМ.
В автобуса струват по-скъпо (6 евро).
Багажа, ако надвишава определени размери (горе-долу този с приоритета при авиокомпаниите) се купува билет и за него.

# 534
От летището на Тревизо до гарата има директен автобус,4€ директно за 10 минути стига. Има и бавен около 30 минути 1.5€. Имахме сак,за който не сме плащали. Вътре в аерогарата има павилион, от който си купихме билета. Жената говори английски.

# 535
Може ли някой да даде предложение за добър хотел/airbnb, с нормални условия и нормална цена…Направо се втрещих от нощувки по над 250лв. за посредствени апартаменти…
Май бързо забравиха Ковида.

# 536
  • Deutschland/HE
Ние спахме в АиО хотелс и хостел, но е в Места, на 200м от спирката на автобуса за Венеция, автобуса от летището спира на същото място. От другата страна на улицата има голям апартхотел, но не се сещам как се казваше. В близост има много хубава пицария и голям магазин Шпар (подобно е на Кауфланд)

# 537
Ние бяхме в A И О(2 обаче, те са един до друг двата хотела).
И потока на рецепция не спираше.
Доволни сме. Чисто, удобно място, много близо до автобуса и жп гарата, всеки ден се чистеше навсякъде, стаите и баните малки, но прилични, климатици, закуската беше хубава, а пък и само за спане не ни трябва повече.
Топ хотел е за туристи и си личеше.
Отзивите в нета са много добри. Няма нито един лош отзив.
Аз бях изумена колко много хора влизат и излизат всеки ден от хотела.
Препоръпвам го! Много добър избор.
Големият хотел отсреща се казва Леонардо.

# 538
  • Deutschland/HE
Не говоря за Леонардо, а за този срещу АиО1, нещо Сити беше Simple Smile
Ние сме спали и в други градове в АиО и винаги сме били доволни, само последния път в Амстердам бяха поразвалили нещата, но там хотелът е много стар.

# 539
Не говоря за Леонардо, а за този срещу АиО1, нещо Сити беше Simple Smile
Ние сме спали и в други градове в АиО и винаги сме били доволни, само последния път в Амстердам бяха поразвалили нещата, но там хотелът е много стар.

Да, имаи някакъв друг,сега се сещам.
Но не висях какво е името.

Общи условия

Активация на акаунт