С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 480
  • 259
  •   2
Отговори
# 180
Честит Рожден ден на Флора!!!

Честит рожден ден на Сънчо!!!

Честит рожден ден на Ваня!!!

# 181
Охоооооо Изабелка - ти се разписа бе мацке - как е малкия-голям Бобсън? Слушка ли или през едното ушенце влиза, през другото излиза.

# 182
Бобсъна ще ме подлуди с тези нощни бдения.През деня е добър,гушим се двамата много и се лигонтим,ама през ноща е ад,не се издържа.Та тези дни  най-вероятно ще ходя при мама на село,ама още не е сигурно 100%.Да се наспя като човек и аз поне една нощ. Rolling Eyes

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЕТИ! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА БОНБОНКА ФЛОРА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТИ НА МАМА И ТАТИ!!!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНЯ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 184
Здравейте мами. Аз си реших проблема с Рождения ден утре, до нас има заведение със закрита лятна градина за което изобщо не се бях сетила. Търсех да сме някъде по центъра, но се радвам че запазих в него защото всички ще можем да се съберем и както се казва и вълка сит и агнето цяло Mr. Green. Децата има къде да играят и възрастните ще могат да пийнат по ракийца Crazy.
Хамелионче не се ли притесняваш как ще е сготвена манджата на морето? И аз мисля че така ще е най-лесно, но като си представя как може да се готви тръпки ме побиват.

# 185
  • София
                                     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОСПОЖИЦА ФЛОРА!

Много здраве и щастливо детство!

# 186
Лилу, аз няма да мога да се включа, защото ми е ужасно далеч, но предлагам, да направиме пак томбола. Т.е. всеки носи подаръче до 10 лв. например (такава томбола правихме и на коледната среща). Незнам обаче мамите с батковци и какички  newsm78 .
Идеята с колажа е страхотна newsm10 , поздравявам те, че си се сетила Simple Smile

# 187
  • София
Сещам се за една рожденичка, дето нещо напоследък ми се губи по тъч линията, но дано се появи на рождения си ден.

Мила Петя, честит рожден ден, желая ти винаги си толкова духовита, весела и щастлива, малката Натали и мъжо ти много да те радват и обичат. Целувки.

Нашето диване не иска да си ляга вечер, не ще и не ще. Копа, драпа, иска само да си лази и да се изправя, коооооолкооооооооото и да и се спи. Заспа преди 5 минути, като накрая ни омръзна на заспали да се правим и я навряхме в кошарата. То вече нямаше накъде, но други вечери е още по-ужасно. Я разкажете, ако ви се занимава, как заспивате, как се приспивате и т.н.
Лека нощ на всички.

# 188
Здравейте на всички,

И аз да пожелая на всички рожденници много здраве, безгрижно детство и да са първа гордост на мама и татко.
[/color][/size]
Отдавна не съм писала, но пък чета редовно. Както всички и ние се суетим около празнуването на наближаващия рожден ден и кръщене, което ще е в началото на юли.
На Ники вече му изби проблемното първо зъбче, и от една седмица се пуска и прави по 5-6 крачки. Става все по стабилен. Навън обаче  ходим само с каишки. Все още като се поумори започва да пълзи, даже започна да учи децата на това и става веселба голяма.
Относно заспиването - при нас е сравнително лесно и безпроблемно но не по-рано от 10,00часа - слагам го на моята възглавница на спалнята, лягам до него, гушкаме се, милваме се (а понякога се скубим) и така заспиваме. Това е само когато е доста уморен иначе пада голяма гоненица по спалнята.  Така и не се научихми сами да заспиваме в леглото де. Никога не показва че му се спи, до последно може да играе на гоненица с баща си а след 5 минути като го сложа заспива веднага.

На всички пожелавам незабравимо изкарване на рождените дни!!!

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 00:52 от pety26

# 189
Честит рожден ден на всички днешни рожденници и рожденнички!!!

Как ви Изабелка тази нощ имаше промоция  Whistling
Бобсъна снощи заспа в 18.30 ч. (през деня не спа) и се събуди тази сутрин в 6.30ч.
Това изобщо не му попрече да яде два пъти през ноща  Laughing.
Но майка му си се буди 100 пъти по навик,но определено е отпочинала и готова за подвизи  Wink
Хайде кафеджийки   food010

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МОМИЧЕНЦА и МОМЧЕНЦА които стават на 1 годинка днес - да са живи здрави, весели, засмяни - много радост, щастие и красиви усмивки.
И аз съм на кафето ама трябва да бягам че малката уж искаше да спинка след като се изпиша сутринта, а май май се ококорчи. Отиваме после на консултация и за манджите, а после ще видим какъв е резултата.
alex М - ами честно казано ми е малко притеснено - но просто няма друго решение на въпроса - ако трябва да готвя на морето - по-добре да си остана в нас - с пюретата отдавна сме скарани. Искаме си манджа и това е Simple Smile

# 191
  • No Line On The Horizon
Честит 1-ви рожден ден на Акса и Калина! Да сте живи и здрави малки момиченца и да радвата много мама и тати /и батко  Wink/

Пете, честит ти юбилей! Пожелавам ти от все сърце весел празник и много, много щастие!

# 192
Добро утро!  love001

Момичета, момче Wink!

smile3503
Не мога да повярвам, че Калина след няколко часа ще стане на годинка! newsm38
 Станала съм много чувствителна и сълзлива! LaughingБлагодаря ви, че ни приехте с отворени обятия и споделяте с мен грижите и радостите около и за малките ни слънчица!

От цялото си сърце пожелавам на дечицата, родени на днешния ден - много здраве, слънчево детство, изпълнено с весели игри и много смях, да растат умни, красиви, щастливи, да радват всички около тях и да се радват на красивото в живота!
Петенце,   bouquetна теб ти пожелавам да сбъднеш и най-невероятните си мечти и да останеш все така красива, чаровна, остроумна, забавна и ....да се появяваш по-често тук Wink  bouquet

Да се почерпите - макар и витуално -  newsm38  cook  party041 beer3 Wine Glass  food010  food010 cook cook cook cook

# 193
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АКСА И КАЛИ (и на всички други дечица, родени днес)
Да са здрави, весели и палави, да слушат мама и татко и да пораснат като най-добрите деца!
  ura newsm38  ura

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ ПЕТЕ   bouquet newsm67 baloni
Да си все така жизнерадостна, красива, чаровна и най-обичаната жена!

# 194
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЕ! (пиша ти пожелание 3-ти път, защото Зара минава покрай мен и ги изтрива, сега съм се барикадирала Mr. Green)
БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА И ЧЕСТИТА! ВИНАГИ КЪСМЕТЛИЙКА И УСМИХНАТА СРЕЩУ МАЛКО ОЗЪБЕНИЯ ЖИВОТ! Wink НЕКА ТЕ ОБИЧА МЪЖА НА МЕЧТИТЕ ТИ! И ДАНО С НАТИ ИМАТЕ ТАЗИ ПРЕКРАСНА ВРЪЗКА КАКВАТО ИМАТЕ С МАЙКА ТИ!! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА ПОНЕ С ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕНЦЕ!!
ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН И И ОТ ЗАРА!

Син букет за сините очи на Нати!!
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт