С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 487
  • 259
  •   1
Отговори
# 165
Лорка категорично отказа зеленчуковото пюре/, а и е от любимите уж/.Иначе си хапва-попара, банан, хляб, бисквити яде...Вчера месното пюренце си го хапна с кеф...Чудя се, дали не е решила да не яде вече готови зеленчукови  newsm78 .Точно преди моренцето, ако откаже и месните и ще съм   chef .Дано е временно  Thinking

Да се похваля-от три дни казва топка , е, звучи по-скоро "топкн", но всеки път е еднакво и си е за топка  Grinning Ама също казва като иска да яде  Party А ние се размазваме от кеф  Laughing

И малко да се оплача-започна да пищи когато нещо й се откаже или не й хареса  Shocked Силно, високо и ясно, когато желанието й бъде удовлетворено, писъкът спира изведнъж и се появява усмивка.
Ау к"о шъ праим  moresmile

# 166
Сети - дано това със зеленчуковите пюрета е само временно, но честно казано аз мисля да взема пасатора с мен и на морето да й купувам на Марина готово готвено, да пасирам и така да папаме - много обича манджички май май - майчичка Simple Smile
Утре сме на консултация и трябва сутринта да складирам малко урина, ще ни вземат и кръж от пръстчето - после ще докладваме какво е станало и как е минало всичко. Цунки на дечицата и най-вече на нашия симпатяга Ицко - на който майка му пак скри някъде фотоапарата  Crazy Heart Eyes Whistling

# 167
  • София, център
Ооо, Сети, и Луси така пищи, а номера й минава пред бабите!

Те, за да има мир, са готови на всичко!

Браво на Гинко, миличката душичка, колко изстрада!

# 168
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ФЛОРА, НИЕ С ИЦКО ТИ ЖЕЛАЕМ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ, УСМИВКИ И ЛЮБОВ!  newsm59
ФРОСКА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА КРАСИВА И МНОГО УМНА ДА РАСТЕ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!    bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕТИ И ВАНЯ, БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ОБИЧАНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!    bouquet

Бренин, Марти е малък-голям сладък мъж. Поздравления за съпругата ти, много добре изглежда.
Браво на Гинко за мерките!
Хамелионче и аз съм в чуденка какво да подаря на Ицко, дрехи има много, играчки ще получи, а от мен идея нямам.
Сети, ние също пищим, само че с друга цел, да привлечем внимание, в момента в който го погледнеш и е ухилен до уши. Обаче то не само внимание привлича по този начин, ами и ушите те заболяват  ooooh!

# 169
  • някъде ... тук ...
hamelionche, Марина не яде ли манджата както си е. Нали сте на кухня? Аз не пасирам отдавна, от кухнята храната е на дребни парчеца.

Сети, опитай да и дадеш някое пюре с по-едри частици, примерно Сунвал за след 8 месеца. На една приятелка дъщерята така един ден отказа готовото обикновено пюре, а като и даде такова - ела да видиш.

Според мен са големи вече хлапетата и им е интересно да дъвчат, а пасираното няма какво да го правят Wink

Ние купихме това на Гого:

# 170
ЕлиТ - ами ние си ядем манджите от кухнята без да ги пасираме - но аз говорех че на морето мисля да купувам готвено за нея и да го пасирам съвсем малко - понеже ако е примерно кюфтета яхния няма как да заръба кУФтака като бисквитка  Laughing Mr. Green
Ще и купувам манджи от заведения понеже много харесва готвено и няма да се занимавам с пюрета - понеже осезателно се усеща че не са й достатъчни.

# 171
Хамелионче, ЕлиТ ме изпревари, защо пасираш, намачквай с вилицата, за да не е все пак толкова едно, когато е от вашата храна, а от кухнята е достатъчно ситно. Научиш ли я така пасирано до голяма ще ти отказва да дъвче. И ние ви връщаме цунките, да знаеш че с нетърпение ще чакаме снимките от РД-то и кръщенето. Фотоапарата, не съм го скрила, но да знаеш как ме изнервя Ицко, иначе е цар на физиономиите и щуротиите и го дебна да го снима, но точно на снимката застава съвсем нормално и не можем да направим готина снимка, та затова. Продължвам да дебна, дано спретна скоро някоя фотосесия.
Сети, пробвай да й правиш ти някакви манджички, супички или както е писала Ели с по-големи частици, вече са достатъчно големи да хапват повече нещица.
ЕлиТ, виж за конструктор не се бях сетила скоро. Преди време търсех, но все с дребни частици бяха и ме беше страх да не ги глътне. Дали има някъде от тези Лего-конструктури, едно време с брат ми много им се радвахме.

# 172
Обаче то не само внимание привлича по този начин, ами и ушите те заболяват  ooooh!
А такаааааааа-за същото и аз говорех  Crazy
Аз отдавна не бях купувала зеленчукови, защото си й готвех и сигурно аз съм виновна  Confused , сега реших да й взема и тя твърдо отказа.Взех й на Гербер, вътре си има парченца, а и залчета хляб добавих, ама не...Ако е сух хляб яде... Rolling Eyes
Аз естествено купих доста пюрета, изобщо не допуснах, че няма да иска, май ще подаряваме, то това ок, ама за морето трябва да измисля, че не ми се готвеш...

# 173
Вили, аз като й правя манджички с по-едри неща ги яде, но аз искам да се мотам по плажа, а не да готвя, демек, от мързел  Mr. Green

# 174
  • някъде ... тук ...
Разбрах Хамелеонче Simple Smile Аз мисля да правя същото на морето, но ще мачкам с вилицата (както и Вили е писала), не е нужно да нося и пасатор. Сети, това теб не те ли устройва? (няма да готвиш Mr. Green)
Вили, строителя е с големи части, даже видях и с още по-големи части от нашия. Най-малките са с размери 3*3*2 см. Аз го купих от Симба Тойс (те са вносителите). Иначе Лего има май по големите хипермаркети, но не знам дали са с едри части. Друга идея за подарък е самосвал, в който да може да се вози или да се дърпа с въженце или да си го бута. Такъв ни подариха за РД.

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 15:59 от ЕлиТ

# 175
  • София, център
Сети, тя Лорка един, два пъти ще ти откаже и после пак ще прояде, аз от опит знам! На Луси като и предложих за първи път готвено - не щя, после прояде, после пък така се мръщеше на готовите, но и тях прояде!

# 176
Нансен, много ме успокояваш, дано и с нас е така  Praynig
ЕлиТ, не, не ме устройва да й купувам готвена храна на морето, иначе пасатор не използвам, имаме си шест зъбчета, които много сладко дъвчат  Grinning
Вили, има страхотни конструктори Лего с едни великански части...много добре изглеждат и аз им се чудя  ooooh! А ето една идея за подарък-купихме на Лора люлка за терасата, много й се радва, вчера даже щеше да заспи в нея  Joy

# 177
И малко да се оплача-започна да пищи когато нещо й се откаже или не й хареса  Shocked Силно, високо и ясно, когато желанието й бъде удовлетворено, писъкът спира изведнъж и се появява усмивка.
Ау к"о шъ праим  moresmile
Както се казва, същия случай и в наше село  Mr. Green . Обаче аз не мога да му позволя това за което пищи и престава по някое време. А той има странни идеи. Иска да върви сам!!! Иска да яде камъни/пясък/друго което му се изпречи на пътя ! Иска да се качва в колите на хората (мнооого си пада по коли ) и да им пробва гумите как са на вкус  Sick . Иска да си яде обувките ! Няма да изреждам повече, всички сме на това дередже  Mr. Green . Ще трябва да се отучи да се налага, поне за невъзможните неща.

Браво на Гинко за мерките  Hug . Браво на баба му и майка му за силата. Все повече да качва и да ви радва Simple Smile

Гого много хубав конструктор си има Simple Smile Ще го ползваме като идея Simple Smile

# 178
Момичета,
връщам се от Барбарони, поръчах торта и кетеринг за нашето парти.
Избора на торти е голям. големината на тортата е в зависимост от броя на парчетата, които искаме. Цената на парче е около 2,50лв, като според мен едно парче спокойно може да стигне и за двама. Първоначално имах идея да използваме колажа на юнчетата за тортата, но ми се иска да чуя и още мнения, освен това трябва да се поръчат и разни малки допълнителни нещица /хапки, пуканки..../ако искате. можем да измислим и нещо забавно за празника - награди, подаръчета.....

Та по тази причина имам следната молба: нека няколко майки отидем заедно до там, за да уредим тези неща. Не ми се иска да вземам решения  сама.  Имайте предвид, че това трябва да стане до сряда другата седмица, тъй като аз от четвъртък тръгвам на работа. Айде, комитета, кой ще се включи!   Hug

# 179
  • София
Мили мами, страхотни сте, много много благодаря, много миличко ми стана - верно са си виртуални честитки, но пак си е хубаво. Влязох специално да си ги прочета.

Нансен, мерси за смс-а, беше първа сутринта.

Лилу, аз мога да се включа, само да ми обясниш къде точно са Барбароните.
Само дето тая седмица не мога, с изключение на утре.

Браво за топката на Лора, сигурно е много сладка.
На Дара да не са и пъпките от топлото.
Съжалявам, не успях много да прочета, целувам ви всичките отивам да дооправя, че ще ни дойдат кумовете с бебата.

Спомням си с умиление миналата година по това време какво правех, тъй де - за веселия купон с 50 човека гости и Бета с огромния шкембак 8 дни преди да роди.

Ивайла пък грачи като орле - много е смешна, но друго нищо и няма. Влачих я за всеки случай на докторката, защото имало някакъв ларингит - олелеле, желатина ми е замръзнал сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт