С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 490
  • 259
  •   1
Отговори
# 150
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ФЛОРА  bouquet ДА Е ВЕСЕЛА, ЗАСМЯНА И ЗДРАВА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕТИ  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАНЯ  bouquet

# 151
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФЛОРА!
ДА РАСТЕ ЗДРАВА И УСМИХНАТА! ВЕСЕЛО И щАСТЛИВО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА БЕТИ!
ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ! БЪДИ ВСЕ ТАКА ЖИЗНЕРАДОСТНА И ДУХОВИТА! МНОГО ОБИЧ, ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ И ТОПЛОТА С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНЯ!
ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА!

# 152
  • No Line On The Horizon
Момичета, благодаря от сърце за хубавите пожелания!

Честит рожден на Бети и Ваня! Желая ви много щастие, здраве и късмет!

# 153
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФЛОРА!! БЪДА И ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКА ГОСОПОЖИЦЕ!!! МНОГО УСМИВКИ И ИСКРИ В КРАСИВИТЕ ТИ ОЧИ!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕТИ!! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА ЖЕНА!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕ ДЕН, ВАНЯ!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ВЕЧНО КРАСИВА!!

# 154
  • София
Честит рожден ден на Флорката. Малката сладка госпожица да расте все такава хубава и послушна и да радва мама и тати и всички около нея.

Честито и на Бети и Ваня.

На Дара вчера петната след лекарството започнаха да порозовяват и лекарката каза, че са се повлияли от медикаментите и ще минат. Ама днес пак има само че са като ситни пъпчици по цялото тяло и пак са червени. Пак ще се водим на лекар.
 Вили ще пусна снимки веднага когато имам повече време. Дара не може още сама да ходи, но по-скоро я е страх да се пусне от ръката ми. И сега аз прекарвам времето си когато тя не спи в полуприведена стойка, държейки я за ръчичка и обикаляйки навсякъде с нея. Като сиамски близнаци сме. А тя вече не ходи, а тича, но винаги трябва да е хванала някой за ръка.   За мен заглавието на темата е актуално в частта му за тичането. Само че не съм с нова прическа. Ще гледам да се поправя скоро. bowuu

# 155
Честит Рожден Ден красива Флора,
да си здрава и много усмихната, винаги щастлива и обичана!!!

Честит Рожден Ден, Бети! Зраве, щастие, любов и много целувки от нас !

Честит Рожден Ден, Ваня! Да си здрава, обичана и щастлива!

Галя, стискам сииилно палци за изпита, много разумно си решила да се явиш на 11-ти, дано да стане тогава. Аз доста време отлагах държавния и когато отидох мина супер лесно, дано и при теб е така.
Лилу, аз и тук да кажа  Mr. Green такива всезнайковци   People No Good хич не ги слушай  noear , наслаждавайте се на празника  Heart Eyes
Женя, много се надявам да не се налагат системи.Бързо оздравяване  Praynig.
Дени, кога ще ми доведеш Марк да му се порадвам? Heart Eyes

# 156
Честит Рожден ден, Флора!
Бъди жива и здрава, усмихната и послушна!!

# 157
Ето Ви малко снимки от кръщенката и рожденния ден:

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7003&AlbumId=55069

Очаквайте още....

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 11:20 от brenin

# 158
  • Петрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФЛОРА!Да не се отърве от щастие и късмет!Да радва много мама и тати! newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНЯ И НА СЪНЧО!Бъдете живи и здрави!

# 159
Бренин, много хубави снимки. А тортата е ММММММММММ...

# 160
ЧРД на малката Флора! Весел празник! newsm59

Честито Ваня!   bouquet  bouquet

Сънчо, мнооооого щастие и късмет! И целувки, целувки...........  love001 Миналата година на твоя рожден ден ме приеха в болницата, така че няма никакъв шанс да забравя щастливото събитие!

Бренин, Марти е старшен сладур. Тортата е много веселяшка! Жена ти изглежда страхотно, комплименти!

# 161
Влизам аз и що да видя - един наситен с емоции и тържества ден.
Фроскааа, честит празник!  bouquetНека малката голяма Флора да хубавее и расте здрава и щастлива! Heart Eyes

Бети, Ваня, честит ви Рожден Ден!Бъдете здрави, усмихнати и влюбени в живота! На Бети bouquetи на Ваня  bouquet

# 162
Честит Рожден ден на Бети и Ваня - много любов, щастие и късмет ви пожелавам.
Честит рожден ден и на Малката Флора - много здраве, усмивки и безгрижни детски игри.

Вили мислим в събота да се съберем с роднини и приятели - да отидем в манастира и да кръстим бебанка. После ще се съберем да хапнем и пийнем за нейно здраве. Няма да са много хората - около 20 човека за сега, но слетобяд след като си тръгнат бабите ще дойдат още приятели наши. След това в понеделник с 4-5 мами ще ходим на заведение с дечицата. Притеснено ми е от сега, не съм купила подарък на малката и се чудя дали да не изчакам след рождения ден за да видя какво ще получи малката от роднини и приятели и след това да купя нещо - но в същото време ми се ще да и подарим нещо на рождения ден така че все още се чудя.
Татко Бренин - страхотен е малкия сладур - прекрасно парти сте организирали и явно страхотно сте се забавлявали. Маминка изглежда прекрасно - Браво.
Съжалявам че не мога да поокрася честитките, но малката си е в нас и много мрънка - долния й венец е бял на 2 места - май са зъби - кучeшките - направо не мога да си позная детенцето, страшно много й се спинка май. Отивам а после ще надникна пак.

# 163
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден Флора.Мило дете бъди винаги здраво и усмихнато.Весел празник! newsm59
Честит рожден ден на Сънчо и Ваня, бъдете здрави и винаги много обичани nbirthday

# 164
Здравейте и  от нас с малкия Гинко.Ние вече се гледаме сами без мама.Днес бяхме на консултация.Гинко тежи 8,750 кг и е73,5 см.Мерките ни са скромни, но лекарката е доволна и много му се радва,че се е справил успешно и все пак е наддал малко.

Честито на всички рожденици!
[/color]

Общи условия

Активация на акаунт