С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 504
  • 259
  •   1
Отговори
# 60
Галя и тя да да се прекръства  Naughty като видя Съкровищница и се чудя  newsm78 5мин. хеля в началото.

newsm78 Thinking Що така бе, Сиси Mr. Green
Такава убава българска дума - Съкровищница Blush Почти Като Аладин и 40 разбойника,

Ама, за първи път легнах малко до дребното гушкалче да дремна и като ставам -  Thinking Naughty Crossing Arms Whistling ooooh! Outta Joint не мога да си позная хората Crazy к`во ста`а бе, жени-ИИИИИИ!

Най-послушната във форума! Рапорт даден!
Шъ мъ разлигавити и мени и кат си доде мъжО #Crazy Joy hahaha Joy hahaha

Къде бе, Сиси? До бензиностанцията ли? Май на Office1  офисите ще са там, но се давали и под наем помещения? Ама мен хич ме няма по клюките и ......ще разпитам днес! а ти за него ли питаш или за това с водните пързалки зад нас?

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 17:03 от Галче-портокалче

# 61
Ааааааа не съм казала че е лоша дума Гале  нищо подобно Naughty само малко давам заето Rolling Eyes ама ша свикна.  newsm51   Абе я да те питам какъв ще е този магазин до вас - новия сега дето го строят?

# 62
  • Варна
След като прочетох лиготиите ви, съм знаичтелно по-добре Joy Joy Joy hahaha Joy hahaha

# 63
Галче-портокалче, кога прочете? кога отговории страшна работа си . Е тва ме кефи вече! Ама тази дама от къде я копна newsm78 hahaha
Става ? за оранжавата сграда до Емкото. А водните пързалки работят ли?
Илиянче, ти май ни обиждаш а? Няма да се разберем така  Naughty Wink Wink Wink Hug

# 64
Галче-портокалче, кога прочете? кога отговории страшна работа си . Е тва ме кефи вече! Ама тази дама от къде я копна newsm78 hahaha
Става ? за оранжавата сграда до Емкото. А водните пързалки работят ли?
Илиянче, ти май ни обиждаш а? Няма да се разберем така  Naughty Wink Wink Wink Hug
Да, оранжевата е май на офис1

Тази дама едно към едно на мен мяза и като я видях - пламна либоФ от пръв поглед! Нали ....как беше.....краставите магарета и през девет баира се надушват Mr. Green
ееее, помага ми да диетувам, макар че точно в момента ама много, много ми се хапва нещичко!!!

За водните пързалки - още строят и доизкусуряват, но като почнат - шъ сФиркам Whistling да ходим, сигурно ще е голям кеф за малчуганите, а и за големи hahaha Joy мъжът ми отсега се кефи bowuu

Илиянче, така действа нашата групова терапия - видя ли сега, колко сме ценни, а?

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 17:54 от Галче-портокалче

# 65
Изобщо не мяса на теб  no  Naughty
 А за пързалките и аз съм  ЗА сигурно ще е гот.

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 17:45 от sisi&rosi

# 66
Мами ми я да си направим една стаичка и да си чатим вътре  hahaha какво ще му е - не всичките имат ICQ ама може да се регистрираме в някое лафче. Та да си бълваме и вътре Simple Smile Много ви се радвам. Прибрахме се с малката в 21:00 и сега вече спинкаме а аз сама се хиля пред РС-то като шантава Simple Smile Чета и се смея, чета и се смея и мъжа ми си взе дърмите и излезе - на бира с дробчета уж, ама нещо много се наконти и парфюмира че подозрителна работата  Joy

# 67
Ей сега дори направих канал Junе2005 в чата на abv.bg - ето линк http://chat.abv.bg/ който иска да влиза да полудеем малко, ако никой не влезе ще си приказвам сама, както и се хиля сама - и мъжа ми ще вземе да ме гледа подозрително  Embarassed Mr. Green Laughing
Като влезите в някой произволен канал и после му давате бутончето "канали" - пишете June2005 и сте вътре - хайде не се срамувайте, не се блъскайте за всички ще има място Simple Smile Уффф изперках вече - извинете ме

# 68
Браво на Ваня - тя се престраши Simple Smile  Flutter  bouquet
И Сети и тя - обичкам ви много.

# 69
  • Варна
Ето малко обещани снимки:

На плажа:

Ей така се излагам аз:)

Ако не става ето албума http://community.webshots.com/user/bebe_velizara
В последния са.

# 70
  • София
Не се виждат снимките Илианче!
Сори видях гивече и много е пораснала Зара и е много сладка!

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 22:38 от Allii

# 71
  • София
Съкровищнице, моля те, махни я тая дебелана  Naughty Така те виждам аз, или така  или така . Може и така  или
Съкровищница! Толкова е хубаво! Върни си ника, моля те  Praynig

# 72
  • София
Ма вие да не влязохте в чата, бре  newsm78 Ей сега ще ви посетя  Mr. Green

# 73
Нещо не мога да вляза - не мога да го намеря нашият канал

# 74
Зара е много сладичка  Heart Eyes Hug
Иле, айде в чата...
Аз пак не виждам снимките от форума, а от линка  Sad

Общи условия

Активация на акаунт