С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 502
  • 259
  •   1
Отговори
# 75
Ина, ей ги на инструкциите...
Като влезите в някой произволен канал и после му давате бутончето "канали" - пишете June2005 и сте вътре - хайде не се срамувайте, не се блъскайте за всички ще има място Simple Smile Уффф изперках вече - извинете ме

# 76
Илиянче малката Зара е една очарователна малка госпожица - прекрасна е - направо ми иде да я намачка. Много да я нацелуваш. Добре сте си изкарали

# 77
  • София
Зара е много сладка  Heart Eyes

Чата запецна  Mr. Green

Изчезвам! Лека нощ  Hug

# 78
Да се включа и аз за малко...
Ние вече сме в Бургас. Успяхме да минем през Пловдив на контролен преглед и докторът каза че сме добре и че следващия път да идем след 2 години чак. Най-после се поприключи. Има още разни неща за наваксване, ама поне няма пвече да го мъчат детето разни дофтори Simple Smile
В неделя предавам щафетата на баба и аз се връщам в София...  Cry

# 79
Стън, прекрасни новини, поеми си дълбоко въздух, вече всичко е наред.Целувки на Гинко  Heart Eyes

# 80
Добро утро ние се наспахме, Роси е на гърнето а аз не трая да посетя форумчето.
Хайде каня ви на кафенце, в нашето уютно кафененце Coffee
Днес времето май ще е добре и мисля да се възползваме с Роси да пощъкаме.
Хайде че ми намирисва нещо yes

# 81
Здравейте, мили мои чатърки  Hug Mr. Green ,
тук времето е прекрасно, Лорка още спинка до татко си, а аз ще започвам да оправям, но ще ви мятам по едно оченце.Хубав ден на всички, много   love001

# 82
  • София
Добрютро  Grinning

Сети, бързо давай клюката! Изтървах ли нещо важноооо?
Стън, браво! Да го нацелуваш Гинко много много от нас  Heart Eyes

Тука ли сте или да влизам на онова място да ви проверявам  Mr. Green

# 83
  • София
 bdbaloniЧестит Рожден Ден на Лилия! Да е здрава и щастлива!
А на мама Фапуа весел празник и целувки на коремчето!
  Heart Eyes  bouquet

# 84
Здравейте  wavey
Честит Рожден Ден на Симона на патерици, желая й да расте здраво, щастливо и усмихнато дете!  newsm59
Честит Рожден Ден на Лили, безгрижно детство, изпълнено с много усмивки, късмет, здраве и успехи!  nbirthday
Зара, е много сладка на плажа и има страхотна шапка!
Галче Портокалче, понеже знам, че си от Тракия аз ще ти препоръчам торта от сладкарница "Сладък рай", имат сладкарница и в Тракия, но забравих в кой блок беше. Имат разкошни детски торти, ние на Ицко от там ще поръчваме 2 за РД-то, обаче да видим как ще я домъкнем до Свиленград в жегите. Ако не знаеш къде се намира ще се обадя да питам точно в кой блок е и ще ти пиша.
Влезнах в нашия чат канал обаче никой нямаше  Sad
Стън, радвам се, че Гинко е добре, целувки  Heart Eyes
Мимес, аз имам една покана, не е нещо особено, ако искаш пиши пощата да ти я пратя като прикачен файл можеш да я допълниш и разкрасиш ако искаш.
Фроска и аз съм в паника за Ицковия рожден ден и в крайна сметка запазих в заведение навън, има много люлки, пързалки, та затова. Да има забавления на децата иначе вътре ще полудеят и ще надуят главите на всички. Ще сме под навес, надявам се да е хубаво времето.
Ох, не се сещам какво друго щях да пиша, целувки на всички бебчовци и специални за Марина  Heart Eyes Приятна почивка!

# 85
Честит Рожден Ден на Лилия, да е здрава, весела и много усмихната!!!

Хотче, снощи изпозаспахме малко след като ти излезе, но то било страшно весело да си дрънкаш щуротии с повечко народ  Mr. Green , не че тук се ограничаваме много  Laughing Хайде пак някой път...Браво на Хамелеонче за идеята   bouquet

Сега да се изфукам, какви са ми хубави съкровищата, ето ги...

# 86
Добро утро и от нас.

Честит Рожден ден на Лили - много здраве, щастие и безгрижни детски игри с усмивка. Честито на мама Фапуа - весел празник.Ели нищо не изпусна споко - ние легнахме след около 5-10 мин.

Вили ами то май само вечер остава време за чат. Довечера може да завъртим пак клюката.
Ние излизаме ей сега след млако. Отивам да дам поръчка за тортата. После ще хайманорим докато стане време за ядене на обяд. Ще ви наглеждам и аз от време на време.

# 87
Сети прекрасни са - толкова много любов излъчват, не се очудвам че си ги обичкаш толкова много  Heart Eyes  bouquet

# 88
Поемам си дъх и заминавам на плаж Simple Smile Само да се събуди дребо и да се нахраним...
Честито на рождениците на които съм пропуснала! Ама то всеки ден като има по няколко Simple Smile

# 89
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Лилия! Да е весела и засмяна, мамина отмяна!   Tada

Аз чак сега видях за чата и влязох, но никой няма!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт