С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 500
  • 259
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И понеже се бяхме разговорили за почивки, четете ТУК Mr. Green

# 91
PresiN там сме там сме - ама май вечер повечко ще се съберем - сега всеки нанякъде щъка а и бебоците не спинкат

# 92
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден Лилия.Бъди жива и здрава и много щастлива.Весел празник на цялото семейство! newsm59

# 93
  • Петрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИЯ!nbirthday  bigdance2 TadaДа бъде жива и здрава и много щастлива!Много се радвам като влизам тук и всеки ден има рожденик. Heart Eyes

# 94
Честит рожден ден на Лилия! Да е много послушна, да расте здрава  и щастлива и да има най-прекрасното детство!

bigdance2 newsm59  bigdance2  ura

# 95
Ели, благодаря, много отдавна не бях се смяла като на селския туризъм  Joy
Много се радвам като влизам тук и всеки ден има рожденик. Heart Eyes
И аз много се радвам,
а и едни спомени нахлуват, сещам се как стисках палци и със затаен дъх влизах всеки ден, за да видя коя мама е родила...А сега бебчетата ни вече са големи... Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 96
Честит Рожден Ден на ЛИЛИ!!! Много късмет в живота ти пожелавам мило дете.

# 97
Охххх едва сдържам да се похваля Mr. GreenДнес купихме сандалки на Дари, аз направо съм влюбена в тях. Ето от тук: http://www.sanbe.com.tr/iy_2006classic.htm , а нашите са Zippy вторият ред, първата сандалка, розовките. Joy

Гледам, че днес ви няма в чата... вярно че е събота вечер...

# 98
  • Варна
Добро утро, мацки!!
Честит Рожде ден на Лили (малко със закъсение, но от сърце)! Да е жива и здрава и много щастливо дете!!

Честити сандалки на Дара, много са хубави и аз купих ан Зара, от една варненска мама от форума, много са сладки, сега са и точано, ама сигурно няма да ги носи дълго, затова ще си поръчам за рождения и ден ощр един чифт Wink

И аз да се похваля, вчера си купих рокля за сватбата на която ще кумуваме.Много е готина, черна, с дълбоко (но не много) деколте, по което има черни маниста и паети, до средата на прасеца е, и е във форма на камбанка. Ще кача снимки, като мине събитието.

Хайде лек и слънчев ден1

# 99
Добро утро момичета, мама е без мъничето и се залавям да шетам. Тати спинка.
мимес само аз ли не виждам сандалките - няколко пъти опитвах но линка не бачка Thinking

# 100
Добро утро момичета, мама е без мъничето и се залавям да шетам. Тати спинка.
мимес само аз ли не виждам сандалките - няколко пъти опитвах но линка не бачка Thinking

аз го отварям  newsm78

# 101
Днес много слаба активност нещо, къде ходите бе мами? Абе аз какво ли ви питам като и мен ме няма цял ден.
Ударихме му едно чистене  newsm75 newsm79 newsm28 wash hang prostor cleanс мъжо, после гости/ свекървата и свекъра/ щото мъжо има днес рожден ден. Хайде да  да почепя по случая макар и късно Drunk Wine Glass beer cook cook! После излизахме, после кумците дойдоха на гости и така преди малко си тръгнаха, оправих приспах Роси и ето ме на най-накрая. Това е от мен днес сега ще лягам че съм изморена.

# 102
Наистина доста слаба активност  newsm78 , но май си имаме много ясно обяснение - нали си имаме рожденници този месец. Всяка мама трескаво се приготвя да отпразнува рождения ден на мъничето, а и времето е прекрасно и много хубаво за разходки. Изобщо не се чудя че никой не се свърта във форума - разбираемо е Simple Smile
Аз пък се ядосвам че тати днес ще води колата на ремонт и не се знае кога ще си я вземем, а трябва да пазарим за рождения ден, да ходим до село, толкова работа има - и без кола  #Cussing out Толкова ме е яд - ама май май с таксита ще обикаляме - няма друг начин.
Толкова ми е заспало, едвам с иотварям очите с кафето в ръка. Бягхам сега - до после милички.

# 103
  • Варна
Добро утро:)
Оффф Зара е едно мрънкалооооооо!
Нощес и сутринта, и сега..... #Cussing out Тия зъби вечеееееее го мразяя!
Сега като чух и прогнозата съвсем лошо ми стана... дават в събота да вали , а ние сме кумуве на сватба на открито #Crazy...Дано да не познаят този път Praynig Дано и в неделя не вали че сме рожденници, а в понеделник ше ги празнуваме с децата...абе дано времето е с нас! Praynig
Днес юе е хубаво времето тук, така че ще ходим на разходка!
Хайде лек ден и целувки на бебчовците.

# 104
Добро утро!

Вчера писах страшно дълъг постинг  и като го сенднах и той изчезна и нета ми се скапа и въобще - сега накратко Mr. Green
Запазихме си места за РД!! Само дето е на открито, а го дават, че в събота ще вали Cry Crossing Arms
Какво ще правим ако вали, не знам, не искам и  да мисля, ама ще трябва да го помисля и този вариант Thinking
Поръчахме си торта! В Неделя! После ще показвам снимки!
Роклята на КАЛИНА е с презрамки - сигурно съм луда майка - да си уморя детето от студ! Уф, направо май ме тресе треска!
На всичко отгоре излязоха дати за изпита, който още не съм взела и задаради него не мога да ходя на държавен - та едната дата е 11  Close- точно в неделята след партито на Калина Sad, аз не се виждам да успея за това време и след купона да ида на изпита - не съм вече оная млада и луда студентка, дето по цяла нощ дивееше по клубчета и сутрин ходеше на изпит Mr. Green Laughing
А другата дата  е на 25  Close- когато ни е купона в София, та сега направо не знам какво да правя - щото, ако не го взема сега - септември не мога  да се явя на Държавен с колегите си, а и като тръгна  на работа - как ще мисля за всичко Rolling Eyes

Уф, отивам да си направя кафенце, дано ме успокои малко!  Whistling:

Общи условия

Активация на акаунт