С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 497
  • 259
  •   1
Отговори
# 105
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out Илиянка - дано не познаят  #Cussing out #2gunfire #Cussing out
И ние с събота сме рожденници и ще правим кръщене - как може такова нещо - ами роклята ни е без ръкав - май май трябва да взема нещо като жилетчица. В понеделник пък и ние ще празнуваме  с бебоците - дано да не познаят  Praynig

# 106
  • No Line On The Horizon
Добро утро и хубава седмица на всички!

Илиана, и аз се превърнах в синоптичка тези дни. Непрекъснато следя прогнозите и вече съм пълно хахо  #Crazy, но само мога да се надявам да не се изсипе някой дъжд утре.
hamelionche, и нашият тоалет е без ръкави  Laughing
Съкровищница, къде запазихте места? Ще се справиш с изпита, но по-добре се яви сега на 11-ти, за да можеш да дойдеш на 25-ти   Heart Eyes
Пожелавам хубаво време да съпътства нашите празници.

# 107
  • София
Добро утро, милички  Hug  Heart Eyes
Гледам всички се подготвяте трескаво за рождените дни на бебочествата  Laughing Много са приятни тези вълнения. И аз отсега обмислям нещата, но мъж ми изобщо не се вълнува  Confused, или поне не го показва  Mr. Green
Мимес, много са ви сладки сандалките, със здраве да си ги носи Дара! Ако не е тайна откъде са и колко парички  Laughing Харесах си обувчици от сайта.
Съкровищнице, никакви такива  Naughty Не може на 25-ти без теб! Не си го и помисляй!

# 108
Привет на всички,
Дано да не познаят синоптиците! Praynig Praynig

Мен все още не е започнала да ме тресе треска , а и рожденния ден на Хрис е все още далеч Wink.

Ние вчера изнесох ме лодката на терасата ,напълних ме я с вода и Хрис близо час и половина не спря да се кефи.Страшно много му хареса- ето ви да го видите

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 09:33 от ina_hris

# 109
  • София
Ина, много е сладък Хрис  Heart Eyes

Мацки, я кажете някой правил ли е кръщене в църквата Св. Седмочисленици? Как са условията и колко време предварително трябва да си запазя дата и час? Не можах да стигна този уикенд дотам  Confused

# 110
Вече си направих кафенце, сега да изстине  и  Grinning ще му се насладя!

Ами, аз също искам да се явя на 11 на изпита, та ако се издъня, което е 90% вероятно, да има шанс за поправка на 25 Embarassed всъщност не знам колко индивидуални протокола може да се взимат за един изпит в рамките на една сесия Thinking newsm78
Все пак, на 25 сутринта евентуално мога да отида на изпит, през това време таткото и Кали хапват пържолки Mr. Green някъде наблизо и аз като изляза от изпит - с пълна газ към София Crossing Arms - как ви се струва този план? Wink

Фроска, на Острова ще сме - там запазихме места, надявам се гостите на да се чувстват добре!

По въпроса за тортата имахме сериозни разногласия, тъй като се оказа, че таткото е привърженик на класическата торта с шоколадова глазура и надпис отгоре, обаче на мен ми се иска нещо по-така Crazy и след дълго обикаляне и разглеждане на каталози (а аз се опитвах да съм на лунна диета в неделята), постигнахме компромис в сладкарница Неделя - откъм външен вид, възможност за надпис и състав вътре! Crazy Laughing Joy

Хрис е голям сладур в тая лодка! пу-пу!

# 111
  • No Line On The Horizon
Гале, на Острова е много хубаво. Планът за изпита ти е идеален, но се надявам да го вземеш още първия път  Wink

Пускам ви фотосесията В банята съм - http://pg.photos.yahoo.com/ph/fromija/album?.dir=dc39re2&.sr … fromija/my_photos

Флора и Мия бяха много щастливи. Миналия път, когато се опитах да ги изкъпя заедно, Флора много се уплаши, но вчера се радваше много.

# 112
  • някъде ... тук ...
Добър ден  bowuu
Галке, аз си мисля, че твоя вариант за явяване на изпит е добър, само питай за протоколите Wink
Хрис изглежда много доволен от банята на терасата Sunglasses
Хотче, не мога да помогна, но защо не потърсиш в нета телефон и да се обадиш, вместо да се разхождаш до там Thinking

Ние вчера обиколихме Комсед и ХИТ за надуваеми принадлежности за морето Simple Smile Гого се сдоби с малко басейнче (60см диаметър) за цамбуркане и пояс със дупки отдолу и сенник отгоре (май Хамелеонче беше пъскала снимки на таково чудо).
Да ви кажа - има доста намалени надуваеми неща в Комсед, защото имали наводнение в склада и са без картонени опаковки, само в найлонки. Така басейнчето на Гого от 5 и нещо беше намалено на 2.50лв. Надухме го - всичко си му е наред Sunglasses

Фроска, големи са сладури. И Ради напира да се цамбуркат в банята, ама за сега само в басейна на терасата сме го правили Simple Smile

Хайде лек ден за сега Heart Eyes

# 113
Добро утро и добра нова седмица от нас Simple Smile
Ние се върнахме от село и на кино ходихме  newsm44
Добре сме Simple Smile

Честит рожден ден на Лилия на Фапуа   bouquet здраве и щастливо детство пожелавам

Отивам да ви чета  Grinning
Иляна, Зара е много сладка  Heart Eyes и как ви завиждам за моретоооо Grinning
Стън, радвам се на добрите новини за Гинко!!! Да го нацелуваш. А ако вече си в София баба му да го нацелува  Heart Eyes
Мимес, страшни обувки  Grinning
Съкровищницата, стискам палци за изпита, да го вземеш от първия път и да не го мислиш повече! И за времето ще стискам палци Simple Smile
Аз защо не виждам Хрис? Нито от цитат, нито от никъде  Crossing Arms . Искам и аз да видя хубавото момче Simple Smile
Фроска, твоите момиченца ги виждам Simple Smile . Големи са сладурани Simple Smile .
ЕлиТ мерси за инфото Simple Smile Ще взема да го посетя Комсед, така и така ми е близо Simple Smile
Айде чао за сега Simple Smile

# 114
Ели, изобщо не ме бива в обясненията, но дано да се ориентираш. Питай ако още не ти е ясно.

Купихме ги от Надежда - като тръгнеш по Ломско шосе, посока центъра, подминаваш Била, светофара и малко след това е магазина, от ляво. Има и дрешки и обувки. Взехме ги за 33лв, много са хубави и си струват парите.

# 115
Хрис е бонбон в тази лодка.

Фроска, страхотно забавление е паднало в банята май.

# 116
Добро утро!

На Стилян му пробива 5-ти зъб затова отказва да яде тия дни. Снощи и тази сутрин много мрънчкаше, но да е жив и здрав този, който е измислил Калпол-а. Много му помага. Аз пък съм със стомашно разстройство, таткото работои като луд и елате да ни видите- пълен цирк сме  Shocked

Хотче, аз се обадих на църквата по телефона, запазих дата и час и попа ми каза какво да носим. Нашето кръщене ще е в "Покров Богородичен" - до хотел Родина.

Хрис, и аз не виждам снимките  Sad

Дано спре гадния вятър, за да се разходим. Слъчева седмица на всички!

# 117
Специално за Vania Ganeva и eria_r пускам линк към снимките

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ina_hris05/album?.dir=c9d4re2& … _hris05/my_photos

# 118
Хубава седмица на всички.

Онзи ден едни наши приятели много ме ядосаха.
Каним ги на рождения ден на децата /те имат дъщеричка на 8 месеца/ и майката ми казва: "Това е голяма тъпотия да се прави рожден ден на едногодишно дете в парти център и с много деца. Те нищо няма да помнят" Ей, побеснях #Cussing out #Cussing out #2gunfire Как не избухнах не знам. Все пак съм на мнение, че всеки сам преценява как да отбележи празника на децата си. Вие как мислите? Между другото въпросната майка пиеше и пушеше през цялата бременност, а в момента детето е простоянно присъствие в задимените кръчми.
Не обичам да плюя така, ама ме хваща бяс, когато някой ми се бърка!

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 11:17 от Lilu 76

# 119
Мерси Ина Wink Голям симпатяга е Хрис Simple Smile
Лилу, защо обръщаш внимание !!! Всеки сам си преценява! Плюс това и да не помнят, нали ще ги снимате Simple Smile А, че изказването е много грубо няма спор. Колкото до пиенето и пушенето нямам думи  Sick

Общи условия

Активация на акаунт