Честит рожден ден на мамите рожденнички!

Ние заминаваме за няколко дена при нашата баба на гости. Около нея има интернет зала, но не знам колко време ще остава за форума. Като се върна ще наваксвам.

Къде поръчахте тортата?
Добро момче!
Как ли ще ми го върне нататък?!
Пиеше по 150мл. на ден, когато имаше Т. Сега дали му се събират около 30мл.
като видях колко много вода пиете - не не пием повече от 300 мл. Понякога и сока си даже изпиваме - около 150 мл. Така че максимум 450 мл. на ден - ама мисля че няма нищо лошо във водата - напротив - полезно е.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на КАЛИНА Нека расте умно и добро дете и да радва мама и тати. Целувки от нас със Роси. Това е от нас
Весело изкарване и чакаме снимки.
Честит Рожден Ден на АКСА!!! 

Но най-много си пада по клечките
Не знам още какви са ни плановете. Пусни ми телефона си на ЛС.

( признавам, че има умисъл в питането ми, защото ме тресат подозрения, че в събота ще се изсипе ДЪЖД)!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АКСИ! МАЛКИ ДАМИ ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ, ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С ВЕСЕЛИ ИГРИ И МНОГО УСМИВКИ! НА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ С ВАС!

.
Сега остава и да си взема книжка 

Там е страхотно - прохладно, с детска площадка и чудесно меню!И винаги с резервации, особено събота и неделя.
След дълга разходка на хълма, една студена бира с подходящо мезе, за да се подкрепи човек...ех, да идва слънчева събота
размечтах се