С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 472
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
Честита първа годинка на малките рожденничета!
Честит рожден ден на мамите рожденнички!  bouquet

Ние заминаваме за няколко дена при нашата баба на гости. Около нея има интернет зала, но не знам колко време ще остава за форума. Като се върна ще наваксвам. Simple Smile

# 211
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ!
Да са живи и здрави,палави и игриви за радост на мама и тати!
Честит ви празник мили дечица и мами!

# 212

Честит рожден на Акси и Кали. Растете здрави, весели и безгрижни дечица. Да слушате мама и тати и само да ги радвате!

Пете, честито и на теб! Бъди все така прекрасна и весела майка и съпруга!

# 213
По колко вода изпиват децата Ви на тази възраст?
Питам Ви, защото забелязвам, че Мартин започна да се налива с вода. Когато му дръпнем шишето, пак го иска и ако не му го дадеш настава страшен вой. Пък времето не е чак толкова горещо! Дали пък не му става навик да се "лочи" с вода? Горе долу изпива от 3 до 4 шишета от по 300 мл. вода, отделно 1 път на ден морковен сок от по 100 мл.

# 214
Благодаря за честитките!
Кога мислите да ходите?
От 02-10.07 сме ангажирали.

Фроска, прекрасни сте! Heart EyesКъде поръчахте тортата?

За спането - ами аз след сутрешното хранене в 8.30ч., след обедното в 12.00 и след вечерното в 20.00ч., оставям Васил в леглото му, завивам го и той си заспива сам в стаята. Simple SmileДобро момче! WinkКак ли ще ми го върне нататък?! Rolling Eyes
За водата - почити никаква SadПиеше по 150мл. на ден, когато имаше Т. Сега дали му се събират около 30мл.

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 12:48 от maggie

# 215
Честит рожден ден на малките, сладки съкровища Акса и Кали. Бъдете много усмихнати и весели дечица.

Петя, честит юбилей и на теб. Много, много семейно щастие ти пожелавам от сърце.

# 216
При мен не се получава нито *Размер на шрифта*, нито *Промени цвета* като ползвам, нито удебелени букви. Така е от много време, не зная защо newsm78

И Дарена не пие много вода, ако успея да й дам до 50мл на ден си е успех. Не пие и никакъв сок, не иска просто и това е.

# 217
Мамита голям съм заплес - забравих колко тежи малката - или беше 10.530 или 10.630 - високи сме 78 см. Имаме напрдъки съм по-спокойна. Пуснахме излседвания на кръв и урина и сега ще чакаме резултатите.
Татко Брениен - облещих се  Shocked #Crazy като видях колко много вода пиете - не не пием повече от 300 мл. Понякога и сока си даже изпиваме - около 150 мл. Така че максимум 450 мл. на ден - ама мисля че няма нищо лошо във водата - напротив - полезно е.
Меги честита придобивка - да си я карате със здраве.
A Флора е очарователна както винаги - много е сладка - пу-пу, кака й и тя голяма сладурана - много целувки от нас. Любима снимка ми е в кошарката където кака цунка маката бебанка. А тортата ви е страхотна - много сладурска изглежда - сигурно е била много вкусна - ммммммммм обичам торта.  Blush

# 218
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на КАЛИНА  Нека расте умно и добро дете и да радва мама и тати. Целувки от нас със Роси.  Това е от нас  cook Gift  party002  party041 Весело изкарване и чакаме снимки.
 newsm59  Честит Рожден Ден на АКСА!!!  nbirthday

ПЕТЕ, Честит Юбилей желаем ти много хубави моменти със скъпите за теб хора, много да те обичат и слушат!!! И по честичко на хоризонта Hug

Маги, безаварийно шофиране!

# 219
  • София
Фроска, поздравления! Партито изглежда страхотно! Какво е това заведение, детски клуб или е за възрастни? Питам, защото обожавам пловдивските заведения и ресторанти, нищо общо нямат със софийските  Close
Бренин, много са ви хубави снимките. Честито християнче!
Рали, ако това ще те успокои (знам, че няма  Mr. Green) и Емма събира всички боклуци по улиците и ги пъха в устата си  ooooh! Но най-много си пада по клечките  Mr. Green
Лилу, поздравления за организацията на партито ни! За съжаление няма да мога да дойда с теб. Но ако уикенда ходим към Южен парк и ако не е късно да поръчаш, може да ти правя компания  Grinning Не знам още какви са ни плановете. Пусни ми телефона си на ЛС.
Мимес, виж си в настройките на профила. Може да си забранила нещо.
Маги, честита кола! Със здраве да я карате и да се возите в нея! Лека и безаварийна  Wink
Дамата юбилярка, мила хавайска лейди! Няма ли да се покажеш и да почерпиш старите си дружки с по едно  Mr. Green Хайде, вече нямаме търпение, имаше някакви хубави новини да ни споделяш  Wink
Бренин, Емма почти не пие вода. 10-100мл, според настроението. Но от десетина дни й давам сокче, много обича.

# 220
Благодаря ви за милите думи и пожелания  bouquet

Фроска, партито е страхотно - снимките са много хубави, ама всъщност като заваля, вие какво направихте newsm78 ( признавам, че има умисъл в питането ми, защото ме тресат подозрения, че в събота ще се изсипе ДЪЖД)!
Бренин, Вашата торта много ме впечатли също! Както обяснявах, че Калина течности не пие, сега с баща й не можем да насмогнем за сокчета #Crazy Shocked Rolling Eyes, има дни, в които й се събират  по близо 500мл #Crazy Rolling Eyes Водата, разбира се, не е чак толкова любима, но вече пием и вода, което си е повод за празненство! Laughing
Маги, пожелавам ви безаварийно пътешестване с новата кола! Да посетите все хубави места и много положителни емоции да трупате! И снимки! Wink

# 221
Ние пием по 1-2 литра,понамалили сме я нещо водата  Laughing

# 222
Изабела сериозно ли?  Thinking

# 223
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АКСИ! МАЛКИ ДАМИ ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ, ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С ВЕСЕЛИ ИГРИ И МНОГО УСМИВКИ! НА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ С ВАС!  nbirthday  Tada   ura

ПЕТЕ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА!   bouquet   bouquet   bouquet

Фроска, страхотно парти и страхотна рожденичка и на мен тази снимка, където Миа й е смачкала бузките ми е любима  Heart Eyes.
Маги, честита кола, леко, безаварийно, аз пия едно айс кафе по случая. Със здраве да си я карате и все на хубави места да ходите.
Браво на нашето момече за мерките  Heart Eyes

# 224
Благодаря ви, момичета  bouquetСега остава и да си взема книжка Sunglasses
Какво е това заведение, детски клуб или е за възрастни? Питам, защото обожавам пловдивските заведения и ресторанти, нищо общо нямат със софийските  Close
Аз си мисля, че е "Сентрал Парк", бившият "Охлюв", в подножието на Младежкия Хълм, но Фроска ще подтвърди WinkТам е страхотно - прохладно, с детска площадка и чудесно меню!И винаги с резервации, особено събота и неделя. Simple SmileСлед дълга разходка на хълма, една студена бира с подходящо мезе, за да се подкрепи човек...ех, да идва слънчева събота Joyразмечтах се

Общи условия

Активация на акаунт