С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 457
  • 259
  •   1
Отговори
# 240
  • No Line On The Horizon
Така вече и аз я видях малката рожденничка. Много е сладка!

# 241
Аз забравих да ви кажа, че отбих Васко безпроблемно и неусетно за него. Май се чувствам много добре откакто не кърмя - вече от два дена. Отдавам го на хормоните. Някак съм заредена с много енергия и намирам време за всичко. Simple Smile

# 242
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСКИ АКСА И КАЛИ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ И ДА ИМ ВЪРВИ ВЪВ ВСИЧКО!!!
Two Hearts newsm59 newsm18 nbirthday Tada

ПЕТЕ, ЧЕСТИТИ ТИ 30! ДА СИ ЗДРАВА, ДА СИ ВСЕ ТАКА ВЕСЕЛА, ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА СЪПРУГА И  МАМА НА ОЩЕ МАЛКИ СЛЪНЧИЦА, КАТО НАТИ!!! 
 bdbaloni bdbaloni hbday hbday newsm51  love001

# 243
  • София
Поетесите! Спите!  Naughty Нямаме си никакво заглавие за Рожден Ден, а ще изпишем още поне 1-2 темички докато минат всички рождени дни! Хайде, сладурки, разбъркайте сивото и дайте идеи  Peace

После ще чета, сега ще водя Емма на консултация.

# 244
Маги, честита придобивка, леко и безаварийно да ви вози, много да ви слуша и да й се радвате
Бебелина Калина е страхотна, много целувки по сладкото носленце Heart Eyes!
Целувки и на голямата Флора, много е хубава  Heart Eyes!
Бренин, Лора пие около 300, в мн.редки случаи до 500 мл.вода, но аз си мисля, че едва ли има нещо притиснително в по-големите количества, нека си пийва Марти, щом му се пие.Поздрави!
За спането, различно се приспиваме, вчера заспа докато й правех масажче на крачетата, по принцип заспива като татко й я гушка или обикаляйки из спалнята на 58-та обиколка пльосва върху някоя възглавница и заспива  Laughing !

# 245
Ох, нещо хич не ми стига времето за тука вече. Голямо търчане е като сме вкъщи, а навън гледаме да прекарваме повече време.
И ние днес бяхме на консултация- 10.900 и 81см. Сложиха ни и Акт-Хиб и малко ни разубедиха за почивката в Турция Sad Ще си ходим май във Варна. Иле, стягайте се със Зара  Mr. Green
Маги, леко и безаварийно с новата кола!
Ох, айде, че Ади разглобява уредбата  ooooh!

# 246
  • София
Да са живи и здрави малките големи вече рожденички, много да радват и обичат всички около тях.

Mona, що ви разубедиха!? Какво пък и е на Турцията сега!?

Меги, честито ви коле, на много нови и хубави места да отидете с нея.

За Барбароните - няма ли други желающи, само два броя мами ли да ходим да преговаряме?
Остава ли закупуването на подаръчета за децата и разпределяне с томбола? Нали няма против?

Хотче, измъдрих едно:
В Барбароните не се шегуват, юнчетата рожден ден там ще празнуват.

Не че ми звучи много, но може нещо в тоя дух да напишете.

# 247
Остава ли закупуването на подаръчета за децата и разпределяне с томбола? Нали няма против?
Аз съм ЗА, като е РД да си е с всички екстри  Grinning

# 248

Цитат от Сънчо!
Хотче, измъдрих едно:
В Барбароните не се шегуват, юнчетата рожден ден там ще празнуват.

Сънчо, а звучи ли ти така:

Юнските деца не се шегуват, в Барбароните Рождени дни празнуват!

# 249
Юнските деца не се шегуват, в Барбароните Рождени дни празнуват!
Браво бе мацка, с преработката нацели броя срички Hug и много добре звучи! Според мен много сладко заглавие, поздравления за  Сънчето и Галя   bouquet !

# 250
 Sunglasses Благодаря! Основната заслуга е на Сънчо - аз съм по пародийки и хуморески Mr. Green

Вижте тук: http://sierraclub.hit.bg/super.htm

# 251
  • гр.Варна, сега Германия
Ели, виждам че са ти дали идеи за тортата.Ако ми хрумне нещо друго ще се включа допълнително Laughing
Бебелина Калина е страхотна.Много е сладка Heart Eyes
Ако ви се гледат малко снимки заповядайте Grinning
http://community.webshots.com/album/551116002jJNQTH

# 252
  • гр.Варна, сега Германия
Ели заповядай  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=58999.0

# 253
  • София
На Мили, Сънчо и Галето мерси   bouquet

Преси, браво за мерките  Peace За Барбароните Лилу ще ходи, не Али, така че можеш да й правиш компания. А може и съседки да излезете  Wink

Резилът от нашата консултация днес - след два поредни месеца наддаване по сто грама, този месец сме качили 800  ooooh! и 3 см.

Маги, мъничко ти завиждам за отбиването. Не че се оплаквам, де. Вече кърмя само сутрин и вечер.

Сега ще подготвя новата тема, за да пишем утре "начисто". Бубето пак нещо има проблеми с нета.

# 254
Здравейте!
Честито на всички рождинници и рожденнички, които пропуснахме!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЕ! Желаяти много сбъднати мечти и много любов!

Аз се поизгубах малко, но нещо настроението ми се беше скапало, пък и покрай рожденния ден на Никол се заформиха няколко спора, заради които вече съвсем се сдухах. Накрая отсвирих всички и ще направя това, което на мен ми харесва. Даже по едно време мислех нищо да не правя. Ох, да не ви се оплаквам сега, не реших да пиша заради това.

Никол вече ходи стабилно, почти не пада. Имам чувството, че за един месец много е пораснала, но не само физически. Разбира всичко, което й говоря и ми дава ясни знаци за това. Добре, че е тя да ме радва, иначе незнам...
Хапва си добре, спинка по два пъти, пие водичка около 200мл в студените и 400мл в горещите дни, но пие и по 300-400мл сокчета - едно на сутришното излизане и едно на следобедното.
Вече има 6 зъбчета, като шестото проби вчера и сега постоянно стиска зъби и яде всичко, което й попадне.

Чао засега! Надявам се вече да се включвам по-често.

Общи условия

Активация на акаунт