С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 128
  • 805
  •   1
Отговори
# 300
  • Далече, далече
или "женена" с "женен"... Иначе става много сложно... Grinning

На мен това ми се струва съвсем сложно, особено ако се появят мераци за нещо повече. Grinning
Е, то идеята е именно да не се появяват мераци за нещо повече....а просто да си начесват крастата отвреме-навреме.   Smiley  И двамата имат какво да губят, значи ще си натискат парцалите ...

Обикновено в такава ситуация започват едни съмнения и подпитвания: "Ама ти нали не спиш с мъжа/жена си? Нали аз съм ти единствен/ият/та любовник/ца?" Joy

# 301
Идеята е едно, а действителността - друго.

# 302
А защо пък да не имаш един мъж за секс и толкова. Не е нужно даже децата да го познават. Граници и така.
Вечер като легнеш до топло дупе си е друго, секса си е секс.

# 303
Много обичам като вземат да се дават едни съвети разведените жени да си стоят сами (допуска се таен любовник) до 30-тата годишнина на децата Simple Smile Истината е, че всяка жена си решава за себе си и това е. Няма общовалидни ситуации.

# 304
  • София
Мда, то щото една самотна майка прелива от време за тайни любовни срещи.

# 305
  • София /Абсурдистан
Аз бих си седяла сама, ама не толкова заради деца, а заради себе си. Заради собственото си спокойствие. Къде беше този акъл преди години.

# 306
Мда, то щото една самотна майка прелива от време за тайни любовни срещи.

Защо тайни? Какво ѝ пречи да си има официално гадже, без да го прибира за постоянно в дома си или да се натриса в неговия?  Simple Smile

# 307
  • София
За пестене на време и транспортни разходи.

# 308
Е който не е бил сам с деца, не знае защо и какво. Който е бил, знае или се досеща. Има жени, които наистина не искат друга сериозна връзка и това е ОК за тях. Има и други, за които това е добър вариант.

# 309
Ами, ако алтернативата е да си осиновиш още едно дете, вече попораснало, та и неговите деца, пък и да играеш ролята на защитна мрежа между твоите деца и него...
Какво им е на гаджетата? Поне дават най-доброто от себе си.  Laughing

# 310
Няма лошо! Аз ако не бях срещнала мъж да си паснем така и да поискаме сериозна връзка, екстра щях да си карам с гаджета. Даже е по-забавно, предполагам Simple Smile

# 311
  • София
А, не, Сийке, нищо не пречи, просто някой горе говореше за тайна връзка, затова реагирах.

# 312
Да, тайните гаджета - в смисъл крити от децата, стават за 2 пъти месечно срещи.

# 313
To идеята нали е, че Детето е нещо свещено и не следва да се опетнява дори със сянката на друг мъж. Само майката трябва да е много точна и дискретна и да разкарва любовника си надлежно, след което да си живее в неопетнения свят. Иначе Детето адски ще се травмира и никога няма да е Успешно.

# 314
  • София
Айде, пак от едната крайност в другата! Mr. Green
Или да натресе на децата поредната си "любов на живота", или пък да го дава безполова, че да направят олтар, пред който да  ѝ палят свещи и да я канонизират за светица.

Общи условия

Активация на акаунт