С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 146
  • 805
  •   1
Отговори
# 285
Mom of 4, така като те чета, приличаш досущ на една моя приятелка, която е до болка наивна. Вие сте такъв тип хора, че все искате, вярвате и се надявате, ама не ви се получава, защото сте винаги измамени.  Това е така, защото пренебрегвате очевидното, живеете си в някакъв измислен свят на доброта и любов и не виждате реално. Попадате на неподходящия, от километри си личи, че няма да го бъде с този, ама вие витаете в облаците, а после все изчаквате нещо, отлагате да мине време, защото се страхувате са предприемете по-радикални мерки.
Абсурт тук я подкрепям напълно, защото е много права. Сериозно ли очакваше мъжа ти да обича децата ти, защото обичал теб?! 🙄 Това звучи толкова инфантилно, не мога да повярвам, че зрял човек ще изрече подобна глупост.

# 286
Ок. Права си. Не да ги обича, но да ги приеме! Грешката е моя, че очаквах това от човек, който не е живял и грам с деца , камоли тийнейджъри. Но очаквах да направи усилия да се сближи с тях. Не се получи.

# 287
Ей, ама като кажете така как не можело да ги обича...? Никога, ама никога не съм се ровила в душата на моя мъж колко и дали обича моите деца. Той си знае! Стига ми, че ги приема, разбира се с тях, живеем добре заедно и това е. Разследване на чувствата не правя, а и смисъл няма. Нормално е да се дразни някой от нещо, свързано с дадено дете, даже е ОК и това да се обсъди и т.н. Но да няма караници, скандали и напрежение, че това вече не е за търпене.

# 288
Бианка има сходна на моята съдба и затова можеби ме разбира. В случая тя е попаднала на човечен мъж.

# 289
  • Горна Оряховица
Бианка има подобна и на моята съдба!Моето мнение напълно съвпада с нейното.Моето дете приема много добре втория ми мъж и се разбират,не че няма спорове между тях понякога,но гледаме ако има нещо да реагираме своевременно и да ги разрешим.Отскоро детето даже взе да го нарича тате и е много щастливо от това.

# 290
Ок. Права си. Не да ги обича, но да ги приеме! Грешката е моя, че очаквах това от човек, който не е живял и грам с деца , камоли тийнейджъри. Но очаквах да направи усилия да се сближи с тях. Не се получи.
Със следващия просто изчакай, докато се увериш, че ги приема.
И не, мъжете не ни се падат на лотария, ние си ги избираме.За добро или лошо.

# 291
Има мъже, които трудно приемат дори собствените си деца и ги заобичват. Какво очаквате от мъж и пораснали тийнове.
Мама на 4, представяш децата си като перфектни. Но едва ли има такива хора, пък камо ли деца. Сигурна ли си, че децата не са казали, направили нещо, което да дразни съпруга ти. Може би наистина показват неуважение, което ти не забелязваш. Питай странични хора и познати те какво мислят. Не ми е жал за теб. Жал ми е за най малкото ти дете, което също ще живее или без баща или с мрънкащ пастрок, защото търсиш начини да се изнесеш.

# 292
  • София
Когато приятелят на майка ми започна да идва и да преспива вкъщи, сме били по на 13- 15 години със сестра ми и много добре знам какви ни бяха чувствата към него, нищо че тя нито се омъжи, нито реши да му ражда и на него дете.
Трябваше да минат години, за да го приемем, а все пак, той не се беше преместил за постоянно.
Разбира се, че собствените гарджета са " по- по- най", но въобще не си правя илюзия, че на мамчето са перфектни и близо до ангели.
От начина по който ги описва, от начина по който говори за отношенията им с мъжа, ми става ясно, че не е разрешавала нищо да им се каже, освен ако не е по нейния начин- дълги и напоителни разговори- обяснения, което не е силна страна на никой мъж, по принцип.
Накратко, децата не се възпитават само с любов, а и с определяне на граници, и с обучение в емпатия и уважение на чуждото мнение, както и съобразяване с него.

# 293
А защо пък да не имаш един мъж за секс и толкова. Не е нужно даже децата да го познават. Граници и така.

# 294
  • София
А, де, аз същото се чудя!

# 295
  • София
А защо пък да не имаш един мъж за секс и толкова. Не е нужно даже децата да го познават. Граници и така.
То така може и двама - трима... да имаш
Имах един познат дето съветваше: за временни връзки винаги и само връзки "разведена" с "разведен"..... или "женена" с "женен"... Иначе става много сложно... Grinning
Почерпено от живота е това. Stuck Out Tongue

# 296
Ами да ви кажа моята приятелка е самотна майка с едно дете. Още е млада, но не иска да се впуска в емоционални връзки. Опита веднъж и се опари. Сега си има един с който се вижда и никой не знае. Казва, че това я устройва на този етап. Не желае да ражда деца и да се обвързва. Пък май и аз това я съветвам Simple Smile

# 297
  • София
Ами да ви кажа моята приятелка е самотна майка с едно дете. Още е млада, но не иска да се впуска в емоционални връзки. Опита веднъж и се опари. Сега си има един с който се вижда и никой не знае. Казва, че това я устройва на този етап. Не желае да ражда деца и да се обвързва. Пък май и аз това я съветвам Simple Smile
Звучи идеално ... Blush ако е някой красавец пък и той няма мераци за смейство и дете... т.е.добре е да се е "опарил" от смейното щастие...... реципрочно на нея ... та е добре така

# 298
  • Далече, далече
или "женена" с "женен"... Иначе става много сложно... Grinning

На мен това ми се струва съвсем сложно, особено ако се появят мераци за нещо повече. Grinning

# 299
или "женена" с "женен"... Иначе става много сложно... Grinning

На мен това ми се струва съвсем сложно, особено ако се появят мераци за нещо повече. Grinning
Е, то идеята е именно да не се появяват мераци за нещо повече....а просто да си начесват крастата отвреме-навреме.   Smiley  И двамата имат какво да губят, значи ще си натискат парцалите ...

Общи условия

Активация на акаунт