С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 008
  • 805
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Женската хитрост може много, недейте подценявайте. Аз не мога много хватки. Но гледам около мен, приятелки,  колежки, роднини... някои доста неща "умеят" и добре си постилат.

# 136
  • София
Като почнете- детето без баща.
Ама то и сега няма баща. Децата изискват грижи, искат безвъмездно, няма да те похвалят на роднините и да ти правят мили очи. Трябва да си свикнал да даваш, не да вземаш и искаш.

# 137
  • София
Почуквайте си по главите като на дърво. Имах позната която води дела, да отнеме родителски права на биологичния баща. После милата почина.  Детето й беше фактически с един родител, това беше тя. Остана сина й  с втория й съпруг да живее и съм ги загубила после какво и що, как живеят.... ама все се сещам за тази злощастна история като се заговори. Може би все пак, децата да си имат баща, и ако може да е под ръка поне докато  са малки. Е, все ако не бива, се стига до развод, ама пак, да не е на война цялата работа.Само това искам да кажа.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 09:56 от Yangdze

# 138
От сегашната си гледна точка - не бих изритала мъж, който трудно подхваща бебето. Това дете има да расте с години, не е казано, че и за таткото няма да има задачи, в които ще се впише лесно. Моят не е участвал много с дъщеричките си, ама те сега сами мира не му дават. Мислете дългосрочно.

И да, с точни инструкции се действа по-лесно. И си подбирайте битките. Не, детето няма да е като без баща, ако таткото се включи малко по-късно.

# 139
Анонимната,
Ти на мъжа ти какво каза, че искате да се храните по-здравословно или че искаш да правите диета заедно? Има разлика. Да дойде моят мъж и да ми каже, че трябва с него да правя диета и аз ще го пратя на майната си. Който иска да прави диети, да си прави, другите, както си решат.
За другото: Закуска и сам може да си направи. В работата да яде каквото иска, да си носи от къщи или да си купува. Там, ако няма възможност да прави диети, да яде каквото иска, не можеш да го спреш.

# 140
Успявали ли е някога някоя жена с приказки и разговори да направи един мъж добър съпруг и баща? Аз поне не знам такъв случай.... Действия трябват, не приказки. С мрънкане ефекта е от ден до пладне.
То си е до характер.Аз познавам доста млади татковци които до 1г на бебето не са сменяли памперси.
Или имаш усещането ,че не си само ти и трябва да помагаш или не.С думи няма да стане дела трябват ,остави го гладен
ти се грижиш за бебето то е приоритет в дома той да чисти пазарува и готви  като не иска го пращай при майка му да го накърми.

# 141
То ако беше само това, че нямало какво да яде сутрин, с мед да го намажеш. Мен ме втрещи това, че не го била спирала сутрин и да му каже, че якето му е мръсно или блузата, да не ходи с тях на работа?!?! Съжалявам анонимна, но този е страшен инфантил.

# 142
  • Насред хаоса
Не съм се грижела за него, ако тръгне с мръсно яке на работа, няма и да го спра и такива ми ти глупости почна да дрънка.
JoyJoyJoy Извинявай, но не мога да спра да се смея. Дърт мъж със семейство и дете, а някой трябва да му прегледа якенцето на излизане, че той не може и не знае как. А лигавник и един памперс да му сложиш след прегледа на якенцето не ще ли? И шишенцето с мляко в раничката. Ужас просто, не осъзнава дори как се излага.
Предвид тъпото му възпитание (вероятно от маминка), което го е направило такъв, надали ще промени нещо, защото е научен да смята теб за длъжна за всичко. Така че съветът ми е да гледаш детето и себе си, а към него да се държиш като към възрастен, какъвто си е.

# 143
Това е идея – да му връчва сутрин едно шише с мляко и с биберон да си го носи на работа.
Може и да се усети...  Laughing

# 144
Много мъже ли има дето едно ядене не могат да сготвят , да си пуснат пералнята като няма чисти дрехи и да се огладят ? М ? Какви са ви наблюденията?
Ако се стигне да ми казват че дрехите са ми мръсни....ебаси и мърляча тряа да съм.

# 145
  • София
Khal_Drogo, като че ли са доста...

# 146
Ами затова трябва студенството да е в различен град от родния , даже и университет да има в него. Много помага да си развиеш способностите в битов план.

# 147
  • Пловдив
Ами затова трябва студенството да е в различен град от родния , даже и университет да има в него. Много помага да си развиеш способностите в битов план.

Пак не е много сигурно, че маминка няма да ходи събота и неделя да чисти, готви и пере на синчето си, защото само реве, че му е трудно. Ако той е научен да си събира мръсните дрешки, да си изшържи три яйца, когато е гладен и да се грижи да поддържа някаква чистота още от стаята си в бащиния дом, никога няма да се научи. Мърльото, а и женската мърла са си такива за цял живот, дори и на 40 с 2 деца. Така мърляво възпитават и децата си, после други страдат.

# 148

Пак не е много сигурно, че маминка няма да ходи събота и неделя да чисти, готви и пере на синчето си, защото само реве, че му е трудно.

Едва ли. Познавам много хора, учили в чужд град и от двата пола – досега за майка, ходеща да чисти на детето си не съм чувала. По-скоро детето ще си живее волно и доволно в кочинката. Simple Smile

# 149
  • София
Ама не сте ли чувала маминият да ходи да си носи прането при маминка и храна в буркани.

Общи условия

Активация на акаунт