С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 133
  • 805
  •   1
Отговори
# 315
Мда, то щото една самотна майка прелива от време за тайни любовни срещи.

Не че нещо, но самотна майка се нарича жена с дете/деца от баща - неизвестен. Simple Smile
Инак - майката разполага с толкова време, колкото поиска. С или без мъж. Изключвам тези, пожелали да са вечна жертва на обстоятелства и/или ненавиждат факта, че са се родили жени.

# 316
  • София
Не че нещо, но това просто не е вярно, къде прочете какво точно означава самотна майка?

# 317
За по-голямо удобство и привилегии, така се самоопределяха пред институции и разни мои познати, в съжителство без брак. 😄

# 318
  • София
Което точно нищо не значи.

# 319
Значи, че твърдението ти за “самотните майки” и времето е абсурдно.

# 320
Като цяло точно това е определението за самотна майка- ако детето не е признато от бащата. Това е определението от закона.

Но всъщност самотна майка е тази, която отглежда детето/децата си без помощ и участието на бащата.
А това е твърде често срещано. Разделят ли се с майката, бащите се разделят и с децата. Ако пък бащата има ново семейство, то е на първо място вече и децата от предишния брак са забравени.
Разбира се има и бащи които не правят така, но в повечето случаи си е така.

# 321
Значи, че твърдението ти за “самотните майки” и времето е абсурдно.

Нямаш деца, нали?

# 322
Това са вече различни ситуации, и не без значение са някои подробности - бащата ли не ги иска, майката ги ли не дава при новата Simple Smile
Имам деца, две.

# 323
И си ги гледала сама, без никаква помощ отникъде? И си разполагала със свободно време, когато и колкото пожелаеш?

# 324
Единствения вариант е децата да присъстват на срещите с мъж. Или направо да не се срещаш с мъже и край. Всъщност втория вариант горещо се препоръчва из форума Simple Smile Дори и моята майка след развода ми каза нещо в смисъл: "То се е видяло какъв ти е късмета, не се занимавай повече с мъже, за какво ти е." Самата тя е от 50 години с баща ми и идея си няма какво е сама жена с малки деца също Simple Smile

# 325
Децата в един момент порастват и излитат.
Ако човек е фиксиран единствено върху тях, той губи социален кръг, личен живот и в един момент се озовава сам.
Тук, във форума, се лансират идеите за групи във ФБ, планинарство, спа, туризъм, кино и театри.
Е, да , ама с кого се осъществяват тези групови занимания?
Аз си имам доста приятелки и не всички са несамотни, но ако спонтанно ми хрумне, ей сега , че ми се ходи до Белчин, само с мм можем да отскочим. Иначе си е организация.
Така е за всичко. Ако си сам , все зависиш от някого или нещо. А и вечер се прибираш в празен дом.
И всичко това го пиша с ясната уговорка , че понякога наистина искам и да си стоя сама, и да излизам сама, и да не ми се мотка Мъжът. И че в момента съм му бясна, защото изпочупи едни стъкла , които крепих като рохко яйце Rage
Но ние имаме либерални отношения.

Както и да е, въпросът е, че животът продължава и след отглеждането на децата. А да няма кой да ти направи един сок от портокал, или чай, еми- не  е ок.

# 326
  • София
Ако не си чакал да ти зазвъни часовника, че да хванеш последния влак с раждане и гледане на деца, като станеш на 50, те са отлетели. Още на 45 можеш да се огледаш за подходящ човек, с когото да си ходиш където искаш, да си правиш каквото искаш, без някой да пострада ако се разделите.
Само че, ако се туткаш и родиш на 40, нещата са съвсем различни.

ПП. Знам, че веднага ще се намери някой да каже, че на днешно време, щото сме в 21- ви век, е друго.
Че първо е кариерата, после търсенето, после раждането, та е нормално и на 40 да родиш.
Да, но ако го приемем за нормално, няма защо да се чудим, че докато пораснат за отлитане, сме станали бабиери, самотни и без изгледи да намерим някой, с когото едно кафе да изпием.

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 10:12 от absurT

# 327
Абсурт, жена на 45 трудно ще си намери "другар", защото другарите на 45 търсят млади жени, а не - наборки.

# 328
Дай да раждаме всички на 20 и до 40 да сме волни птички, ама не става така. Сега жените масово раждат след 30 годишни, отделно докато намерят перспективен мъж с добра заплата и собствен дом... не е лесно Simple Smile

# 329
Има различни мъже. Има и такива, които независимо на колко са, все търсят млади. Други пък близки до възрастта си. Сестра ми имаше връзка за няколко години когато беше на 45, човека беше супер, много се забавляваха заедно. Децата и бяха вече отделени.

Общи условия

Активация на акаунт