С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 000
  • 805
  •   1
Отговори
# 585
Значи не успяваш да си регулираш разходите, в случаи като този и затова вина няма само другата страна от “общото”.
Оо, чудесно си регулирам разходите, просто не плащам за чуждото пиянство.
Ако някой иска да пие, да намери начин сам да си осигури парите за алкохола, няма да е за сметка на моето семейство.

# 586
малко, даже никак  не е наша работа да определяме разходите в чужди семейства като за оцеляване или за нещо друго. Оттам е смешно това стадно отношение и съпричастност към човек, който сам не може да си реши проблема, та го изплаква тук. Без нищо лично.
То целия форум е смешен, Дренке по твоята логика. Ама слагаш мерудия в манжата.

# 587
Другите направо, Дренка наопаки. Във всяка тема е опозиция, важно е лаф да става. Като прекали с обидите и нападките е дразнещо, иначе не пречи.

# 588
Не ми слагай думи изпод пръстите, лолита. Simple Smile
Като погледнеш към трите основни стълба  на женската сигурност - мъже, свекърви, изневери. Ето ти самата реалност Simple Smile

# 589
Желязна лейди е тя 😁 Дренке, нищо лично 😁
Какво пък може да има в женски форум ? От пиле мляко.Тук е по-лесно да се споделя и това е смисъла .
Аз моя мъж си му знам кусурите и той моите. Нормално си ме дразни и още не ми е безразличен 😉

# 590
  • София
Съвсем се овълчихте, без извинение!
Защо да сте давали пари, че свекъра да има възможност да пийне чашка ракия вечер, ти да видиш!?
Откъде накъде ще си позволят нещо повече от кисело мляко и комат хляб, като вече са пенсионери?

Франсоаз, живееш в жилище на свекърите, както си казала и вярно, че никой не ги е карал насила да го дават, нито да хвърлят пари за образованието на децата си, ама като са били глупави да ги възпитат само да взимат, така ще е- с всяка стотинка, с която се разделиш, е страдание неизмеримо.

# 591
Аз не съм "пример" защото съм писала, че мъжа ми пазарува основно на свекърва ми. С наши пари... Но, ако същите тези пари отиваха за алкохол или друга излишна изгъзица, щях да спра кранчето. Особено ако се налага аз и децата да го "гладуваме" тоя алкохол.

# 592
АбсурТ пак се хвърляш в крайности.

# 593
Да, значи ако няма ракийка на масата всяка вечер, карат само на кисело мляко и хляб. Горките старци!

# 594
  • София
АбсурТ пак се хвърляш в крайности.

Не, аз само реагирам на крайностите!
С триста зора се стига до съгласието, че ако имат нужда от помощ заради здравето, ще им се помогне.
Но, да им се дадат пари, че да си задоволят нещо извън киселото мляко и хляба- не, не им се полага!

Amandel, дали ще е това, дали една бира, или една кола, все тая.
Жалкото е, че за теб е недопустима мисълта, че и възрастните имат нужда да се почувстват "бели хора".
Колко ли ще да са те лишавали родителите ти от всичко, че така да се озлобиш? newsm78

# 595
Стига сега пали мотора , зряла и умна жена си. Аз коментирам прочетено. Жената каза пиянство. Аз не си го представям една ракия вечер. Представям си по-страшни работи.

# 596
  • Насред хаоса
Да бе, да се наливаш всяка вечер значело да се чувстваш като бял човек. Ами никой не е длъжен да плаща от джоба си за алкохол. Защо пък не вземе да се почувства бял човек, като яде качествена храна, да речем, ами децата му трябва да му финансират пиянството за сметка на семейството си?

# 597
  • София
Да бе, да се наливаш всяка вечер значело да се чувстваш като бял човек. Ами никой не е длъжен да плаща от джоба си за алкохол. Защо пък не вземе да се почувства бял човек, като яде качествена храна, да речем, ами децата му трябва да му финансират пиянството за сметка на семейството си?

Каква качествена храна с 200 лева пенсия, че не се сещам?
Много лесно си правите щит с алкохола, за да оправдаете безчовечието си.
Като ви чета тук- коя от коя с по- голяма кариера и доходи, а като стигне дотам- да се дадат едни 100 лева в помощ на родителите- вой до небесата!
Веднага семейството остава гладно и децата голи и боси. Mr. Green

# 598
Ами, не им се полага ей така на готово, да. Това са здрави прави трудоспособни хора на 50+, които си седят на село от мързел и чакат всичко на готово, нито са възрастни, нито са болни.
Защо аз трябва да си лишавам детето, за да може някой да пиянства, че и да се прави на велик като плаща сметката и на другите пияници в селската кръчма??

# 599
Как обаче си вадиш изводи , абсурТ и си ги красиш както ти дойде 😉
Никога не бих отказала помощ, ако имам възможност. Даже и го правя към момента. Нито пък искам да ми се дава отчет.
Безчовечие ??? По- полека.  Излиза, че си изрод щом не ти е приятно някой да се напива по кръчмите с твоите пари и да черпи хората.

Общи условия

Активация на акаунт