Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Как си,Лаленце? Влязох да погледна набързо.
 Джей, ако чувстваш корема ниско по-твърд може да са контракции. Повече магнезии и консултация с лекар, еветуално мб

# 106
Утре ще отида да погледнат, че да не се напрягам излишно. На обяд говорих с една лекарка и ми обясни че ако имало скъсяване не било ок да се пие но-шпа за да не се отвори повече шийката!?
Магнезия го пия 3 по 1, но довечера ще глътна 2. Не бих казала че имам болки, по-скоро дискомфорт.

# 107
  • гр. Варна
И аз съм така им казаха но-шпа да пия и магнезии..

# 108
Може да е от положението на плода, Джей.

# 109
  • София

Мили, вчера бях на кръвен тест за ЧХГ.
По календарите, които гледах трябва да съм в 4-та седмица.

Какво ще кажете?

# 110
Здравейте мами, да попитам боли ме корема вдясно ниско в 26 г.с съм.. Възможно ли е от тежест, разтягане на матка и тн.. И Има ли някоя мама с подобни оплаквания.. Само се притеснявам,че левкоцитите ми са повишени леко и да не е апандисит Confused

# 111
Не е това!
Здравейте мами, да попитам боли ме корема вдясно ниско в 26 г.с съм.. Възможно ли е от тежест, разтягане на матка и тн.. И Има ли някоя мама с подобни оплаквания.. Само се притеснявам,че левкоцитите ми са повишени леко и да не е апандисит Confused

# 112
Не е това!
Надявам се, защото като лежа поминава, ще видя днес как съм и ако няма подобрение утре при АГ. Май трябва и да занеса урина да не правя инфекция

# 113
  • София
Naddiya, аз бях така в 16 седмица, ходих на АГ, тя каза, че всичко е наред с бременността и ме прати на гастроентеролог защото ми твърдеше, че са газове. Отидох, гледа ме на ехограф и се оказа, че бебето притиска уретера към единия бъбрек и съм получила инфекция. Пуснахме кръв и урина и се видя, че имам завишени левкоцити, но поне няма е. коли. Пия вече седмица почти концентрат от червена боровинка, който разреждам с вода и съм като нова.
Отиди на лекар задължително.

# 114

Почти съм убедена, че не е апандисит. При мен апандисита първо беше с нечовешка болка и леквоцитите бяха много завишени. Те и преди това бяха леко завишени, но тогава стойностите се покачиха много повече.

# 115

Почти съм убедена, че не апандисит. При мен апандисита първо беше с нечовешка болка и леквоцитите бяха много завишени. Те и преди това бяха леко завишени, но тогава стойностите се покачиха много повече.

При норма 10.5 моите са 11..

# 116
На мен тогава ми казаха, че е нормално по време на бременността да са леко завишени. А не мисля, че твоите са много над нормата.

# 117
Здравейте в 4 месец съм вече тъкмо се бях зарадвала когато преди 2 седмици и нещо всичко свърши гаденето повръщането това че не ядях почти изобщо и преди 3 дена се започна отново още по зле всекидневно повръщане не мога да стана от леглото почти не ям. Има ли някой при когото се е случило същото и има ли как да си върна енергията поне малко

# 118
  • София
Най-вероятно не можеш да станеш от леглото, защото си се обезводнила. Аз бих те посъветвала да си вземеш от аптеката прахчета Хидратин Алфа и да приемаш много течности. Ако имаш компот от праскови също действа като глюкоза. Също трябва да ядеш по малко, може сухари или солени бисквити, тялото ти се нуждае от енергия, не може да се предадеш на повръщането. Аз прибегнах няколко пъти до деган, но разбира се след консултация с лекар. Също ми помагаше разгазирана кола няколко глътки. Ако това продължава повече дни според мен си е за болница и системи против обезводняване..

# 119
Най-вероятно не можеш да станеш от леглото, защото си се обезводнила. Аз бих те посъветвала да си вземеш от аптеката прахчета Хидратин Алфа и да приемаш много течности. Ако имаш компот от праскови също действа като глюкоза. Също трябва да ядеш по малко, може сухари или солени бисквити, тялото ти се нуждае от енергия, не може да се предадеш на повръщането. Аз прибегнах няколко пъти до деган, но разбира се след консултация с лекар. Също ми помагаше разгазирана кола няколко глътки. Ако това продължава повече дни според мен си е за болница и системи против обезводняване..

Иска ми се но и течности щом приема повръщам освен ако продължи май наистина си е за системи положението

Общи условия

Активация на акаунт