Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Ами броят се от датата на последният ти цикъл 27.04 .до 6.06 си е горе долу толкова Simple Smile

# 301
t.e e vtoriqt... kakav e tozi moi kasmet...

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 07:48 от AnMary

# 302
Да ти вече трябва да си в 3-ти месец влязла Simple Smile

# 303
t.e e vtoriqt... kakav e tozi moi kasmet...

Е, когато правиш секс винаги има шанс да забременееш. Просто го прави с един човек Wink

# 304
Zdraveite ,izvinqvam se che pisha na maimunica...
Imam pitane che veche shte se pobarkam. S priqtelqt mi se razdelihme na 29.04.2018 togava i za posledno pravihme seks. Cikala mi beshe doshal na 27.04 i po skoro kato che li imah samo zacapvane i na 29.04 vece nqmashe i pomen...
Ta taka na 06.05 bqh s drug i prezervativa se skasa....ne se pritesnih,tai kato imam pr sas zachevaneto ,pone do tozi moment..mai mesec ne mi doide i se okaza polojitelen. na 06.06 otidoh na videozon i mi otchete 5weeks and 6 days...vidqh se s akusherkata mi i q popitah koga sam zabremenqla i tq mi kaza okolo 8-10.05 koeto oznachava drugiqt...
Ta ako realno sam zachenala okolo tazi dati(8-10.05) i ako realno edna gestacioona sedm e 7 dni kak na 06.06 sam 5 w and 6 days...

Честито! От другия мъж е.

# 305
  • Пловдив
Момичета, как усещате контракциите? Вчера вечерта около 1-2 часа имах пробождащи на моменти болки (доктора каза, че те са защото бебето се намества и е нормално). После като легнах станаха тъпи менструални болки + болки в кръста. Термина ми е за 31.07. Това подготвителни контракции ли са?

# 306
Ако ти се втвърдява коремът са контракции  Wink

# 307
Мисля, че и за бях питала за фолиевата киселина. Тъй като аз също не съм пила преди да забременея. Според вас много ли е фатално? Живот и здраве ще попитам и лекаря, който ще ми следи бременността, но вие какво мислите?

# 308
Не се филмирайте излишно.
Фаталните неща в живота са много малко.
Нали сега пиеш фолиева ? Значи всичко ще бъде наред, спокойно  Wink

# 309
Момичета, благодаря за съветите за гърлото! Вече съм здрава, без болки! Направо ми падна камък от сърцето, че се разминах. Сега друго питане. Преди да забременея пиех неофолик само. После взех витамини прегнакеър макс, които са 3 таблетки и пак с метилирана фолиева. Те обаче не ми влияеха добре на стомаха. Сега си минах пак на неофолик + калмацин форте. Въпреки, че не са специални витамини за бременни, пак е добре, нали?

# 310

Честно казано започнах да я пия, но сега ще има ли ефект нали казват, че трябва да се понатрупа предварително?!

# 311
  • София
Момичета, как усещате контракциите? Вчера вечерта около 1-2 часа имах пробождащи на моменти болки (доктора каза, че те са защото бебето се намества и е нормално). После като легнах станаха тъпи менструални болки + болки в кръста. Термина ми е за 31.07. Това подготвителни контракции ли са?
20 дни преди термин е съвсем нормално да имаш подготвителни контракции. Да, усещат се като менструална болка и болка в кръста, но са поносими. Разликата с истинските е, че не са на равен интервал и болката не се засилва, а след време отшумява. От 37ма нататък си имах такива и (не)търпеливо чаках, бебо се роди в 39та. Леки оставащи дни с коремчето Simple Smile

# 312
И аз вече не знам какво са контракций, 22г.с съм и корема ми вечер така се втвърдява, че ще се пръсне. А от днес и имам леки пробождания ниско в ляво. Не знам кога да се притеснявам и кога не Hushed

# 313
Ех, тази фолиева 😀😀
Като не си я пила предварително сега и да го мислиш няма какво да направиш. И аз започнах да я пия към 3-та г.с. и много други са така (не само ниско образовани или от ромски произход 😬😬). Пий си я сега и си ходи на ФМ, няма какво да направиш така или иначе. И отново ще кажа, фолиева киселина се набавя и чрез храна, може пък да си се хранила така, че да си приемала сносни количества 😏

Честно казано започнах да я пия, но сега ще има ли ефект нали казват, че трябва да се понатрупа предварително?!

# 314
Момичета да ви питам .Днес сутринта тръгнахме на палатка в гората на един язовир.Обаче пътят заради дъждовете и камионите с дърва малко беше се развалил .Имаше коловози ,но ние сме с джип не е проблем ,но малко клати.По принцип не излизам от гората и смятам и един ден детето да научим на риболов ,но въпросът ми е-Пречи ли това леко клатене при пътуването все пак е черен път.Или то го усеща в пъти по слабо от колкото аз ?

Общи условия

Активация на акаунт