Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
За заглъхнали уши толкова време, редно е да се прегледаш. Това е супер дълго, виж някаква инфекция да нямаш, как толкова месеци ще стоиш със заглъхнали уши.

# 631
Да така е. Може и ушна как да се е събрала дори. Отиди на УНГ

# 632
Обикновено преди да стигна до форума, минавам през доктор Simple Smile
Да, консултирах се. Всичко е чисто, изписа ми капки на основата на слънчогледово олио да ги слагам седмица,  без резултат. Не живея в Бг и такова понятие като УНГ нямам на разположение. Личния ме насочи към капките и добави, че няма какво да се направи докато съм бременна,  особено при отсъствие на болка. За това питам.

# 633
На всякъде има УНГ. Личния може да направи много повече и е длъжен да го направи - кръв, урина, ушен лекар в болница. Същото може да го направи и акушерката ти, щом си в чужбина. Но не си настоявала.

# 634
Въпросът беше на някого дали се е случвало, защото попаднах на информация, че по време на бременност заради задържането на вода се получава натиск над Евстахиевите тръби и това е причината. След раждането отшумява. Но го срещнах само на едно място и за това, се зачудих до колко е достоверно.
Последния път когато настоявах, завърших с 6 дни загуба на време и висене по кабинети и мерене на какво ли не, освент това което беше, защото никой не обърна внимание на това, което казвам. Резултат нямаше, рових си в нета и си намерих решението. Чудех се просто дали ситуацията е същата.

# 635
Бърз въпрос, ушите са ми заглъхнали. В почти 8ми месец съм, така е от доста време, не мога да кажа със сигурност, но може би 10-12г.с.
Ужасно е, заглъхват със ставането от леглото и така почти цял ден. Всеки ден. Напоследък и носа започна да ми се запушва и е много неприятно. Някой с подобни ситуации?

През цялата бременност носа ми беше запушен,нищо не ми помогна в дългосрочен план, но след като родих веднага се отпуши Simple Smile

# 636
Търся отзиви за Д-р Славов - Авис Медика гр. Плевен за раждане със секцио

# 637
Момичета, аз забравих да попитам доктор Димитров дали да пия някакви витамини още сега в началото на бременността. Вие пиете ли? Не знам дали да си взема, защото все пас сега е сезонът на пресните плодове и зеленчуци.Thinking

# 638
Момичета, аз забравих да попитам доктор Димитров дали да пия някакви витамини още сега в началото на бременността. Вие пиете ли? Не знам дали да си взема, защото все пас сега е сезонът на пресните плодове и зеленчуци.Thinking

Вземи си задължително аз даже витамини и фолиева киселина пия преди да забременея. Пак пак си хапвай плодове и зеленчуци Simple Smile

# 639

Вземи си задължително аз даже витамини и фолиева киселина пия преди да забременея. Пак пак си хапвай плодове и зеленчуци Simple Smile

Може да му звънна и да го питам. Ти какви витамини пиеш? Те са толкова много, има най-различни видове.

# 640
  • Ловеч
Търся отзиви за Д-р Славов - Авис Медика гр. Плевен за раждане със секцио
Няма да срещнеш лош отзив за него.Невероятен специялист.Препоръчвам с две ръце✌🏻✌🏻✌🏻

# 641

Може да му звънна и да го питам. Ти какви витамини пиеш? Те са толкова много, има най-различни видове.

Аз пия SuppleMaman, защото нямат Йод , а за мен е противопоказен, понеже взимам лекарства за Тсх-то.

# 642
  • София
Здравейте, може би някои от вас знаят, че от 1 до 7 Август е Световната седмица на кърменето. La Leche League International е един от официалните партньори на инициативата и затова и Ла Лече Лига България организира събития по градове.
Утре предстои среща-пикник в град София с тема "Естественият ход на кърменето". Това е фейсбук събитието https://www.facebook.com/events/306704209888992/ 
Тук в едно от последните мнения може да видите и другите предвидени събития в някои градове, както и останалите в София и Перник http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=1052893
 Ла Лече Лига е международна неправителствена организация, състояща се от доброволци. Целта и е информиране и подкрепа на настоящи и бъдещи майки, както и техните близки. Събитията са безплатни и не са придружени с реклама на продукти.

# 643
Съпругът ми в момента лекува гъбички в ухото/не знаех, че и там ходят/ Първият симптом беше заглъхнало ухо

През цялата бременност бях със запушен нос и аз. Мина след като родих

# 644
  • София
Някои жени имат нужда от помощ. Интимно става, когато се справяш. Когато не се(както много жени) имаш нужда от помощ и да говориш за това.
А инициативата е световна и цели подобряване на живота на населението на много нива.  С това е занимава Световният алианс по кърмене, подкрепен от различни здравни и педиатрични асоциации. Както и Ла Лече Лига, като първата организация в света, предоставяща подкрепа за кърмене.
Това не е инициатива на група кърмещи майки, а на много здравни специалисти, учени, хора, които се борят с бедността, глада и смъртността сред майки и бебета. Не става въпрос въобще за някакви лични облаги или показност.
Това е сайта на Световната седмица на кърменето(WBW ) . Долу може да видите партньорите, сред които са СЗО и УНИЦЕФ http://worldbreastfeedingweek.org Не мисля, че е редно да обезценяваме труда им.

Общи условия

Активация на акаунт