Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 516
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Този на мен ми хареса Simple Smile силно парфюмиран е, но ми допада.

# 601
От къде може да се купи тази маска, която похвалите? Търсих в ДМ и нямаше. И в IVIS няма

# 602
  • Стара Загора
Аз съм виждала в Елитис. В София сигурно и в Ремедиум има.

# 603
 Аз използвам на SERI с лилави пигменти, Silver Fix се води. Ползвам го на всяко измиване и не ми изсушава косата.

# 604
Аз съм виждала в Елитис. В София сигурно и в Ремедиум има.
Нямаме ги в Русе Sad

# 605
Провери в ТТ маркета, но аз май съм я виждала и в Лили и Дм .. 🤔

# 606
Днес мися да ида до Зази и ТТ

# 607
  • Deutschland
Johnson & Johnson взеизвестно си блъскат нещата с яко химия, това важи за повечето продукти на Procter &Gamble. И изобщо масовите продукти. Имаше преди години нещо пак с тях май.
Купих си на Лангхар Медхен-а шампоана с лилави пигменти. Не саособено силни, но сякаш успяха малко да притъпят жълтите отенъци. Искам да питам някоя ако знае колко често мога да го позлвам. Защото по принцип матиращите изсушават, та да не направя пак реакция, че ми писна
https://media.meindm.at/asset/dmshop/product_seo_big/ffffff/lang … -10036508_B_P.jpg

Има и маска към него. Ако започне да ти изсушава косата, може да я пробваш

# 608
Някой попита за Палмърс дневния крем. Поръчах си от сайта им почистващото олио и ми изпратиха тестерчета. Имам и тестерче на дневния крем. Цяла седмица успях да го използвам, тоест е икономичен. В началото минсе стори много тежък като консистенция и си помислих, че никога няма да попие, ше ми запуши порите и прочие. Обаче, кремът се оказа, един чудесен дневен хидратиращ лек крем, който на моята чувствителна кожа се държеше прелрасно. Попива много бързо и кожата е гладка и мека след това. Моята кожа е нормална към сухичка на места, Т-зоната се омазнява. Този крем според мен не омазнява допълнително и е чудесна база за грим. Няма кир ефект, нито филм, който оставя по кожата след като попие. Като минус, бих посочила, аромата - силно натрапчив и остър, поне в началото. Свиква се, определено. В началото, обаче е много отблъскващо. Определно бих го купила!

Бих искала да Ви попитам и помоля за отзиви за нощния крем и олиото за лице на марката? Много са ми любопитни.

Между другото, Палмърс се превърнаха в любимата ми дрогерийна марка. Най-добрите лосиони за твло, зседно с тези на Ив Роше и олиото им за почистване на лице е страхотно!
Може би използвам вече пета опаковка от олиото. Справя се най - добре от всички подобни продукти на нашия пазар, с уговорката, че не съм ползвала това на Боди Шоп. Дълго време ползвах дегримиращото олио на Уриаж, но изчезна от аптечната мрежа.
Имам го в момента успоредно с олиото-балсам на Лиерак и олиото на Сефора - така си стоят. Почиства чудесно, не ми люти на очите, сравнително икономично е. Намирам го във физическите аптеки на Ремедиум и Нове.
Нощния крем на Палмърс съм ползвала. Бих повторила.

# 609
Продуктите на Флормар (без pretty by flormar) къде мога да ги намеря дами? 🤔

Почти навсякъде... ДМ, Лили, Ремедиум, Елитис Simple Smile .

# 610
На Прити Фдт става ли за мазна кожа ?

# 611
PeacockLove, в Кауфланд съм я виждала.
Аз пак да попитам в търсене съм на крем за тяло, който успешно да може да се справи с няколко белези/петънца от пъпчици по гърба. Не знам с какво да третирам. Повечето продукти ги дават за лице...

# 612
  • В къЩи.
Ивче, как е като аромат този стик https://naturalcare.bg/kozmetika-tqlo/dezodoranti/suh-dezodorant-chaeno-dyrvo , който похвали няколко страници назад?
Ползвала ли си и другите разновидности на стика?
Сякаш ми се иска да пробвам този без аромат или с алоето,но не знам дали ще са така ефективни като похваления от теб. newsm78

# 613
  • Стара Загора
На мен ми напомня ретро парфюм с бели цветя, мускус и виолетка. Има и пудрена нотка, а чаеното дърво придава лека свежест. Почти идентична е с аромат като тази свещ, само чаеното дърво липсва тук.
https://www.i-tems.eu/magazin/aromatni-sveshti/12-moon-flower/

Не съм пробвала други видове от марката. Иначе след нанасяне се усеща до час и след това изчезва. Чувстваш се чист, комфортна е към кожата и както казах няма неприятна миризма при потене.

# 614
  • В къЩи.
Бели цветя,мускус,виолетки...любими. Heart Eyes
Няма да рискувам с друг.

СЛед  злополучния ми опит с натурален стик от "сапунена работилница" (само да не бъркам името) ме беше страх да пробвам други такива,но ще ти се доверя на 100%

От всички дрогерийни марки получавам сухота,парене,сърбеж...Сега ползвам https://aptekamedea.bg/biofa-deo-rol-on-len-50ml-v1.html ,пак се потя(не съм от леко потящите се),но няма неприятна миризма и най-вече няма дразнене.
През деня за освежаване пръскам с дезодорант на BU ,без алкохол и алуминий .Не знаех,че има продукти против изпотяване на марката,но не съжалявам ,че го взех.

Благодаря ти. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт