Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 532
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • Deutschland
И аз имам едно пигментно петно на челото след раждане и смятам да го избелвам с това :

# 586
И аз имам едно пигментно петно на челото след раждане и смятам да го избелвам с това :

Не знаех за тази серия на Bioten. След  някой друг месец  може да споделиш мнение. Дано да си упорита в мазането, че аз не съм. Worried

# 587
Кремчето на Пали от къде може да се купи?

# 588
  • София, България
Момичета, някоя ползвала ли е крема на Биотен за мазна кожа, матиращ с гуава и доволни ли сте от него?

# 589

Виждала съм го в Ремедиум

# 590
Момичета, някоя ползвала ли е крема на Биотен за мазна кожа, матиращ с гуава и доволни ли сте от него?
Аз съм с мазна кожа и този крем никак не беше матиращ,даже още по мазно ми прави лицето.

# 591
Препоръчвам сс крема на Биотен. Добър фактор, и се усеща приятно на лицето. Има два тона-светъл и тъмен. Очаквам отзиви за дневния крем на Палмърс Simple Smile

# 592

Виждала съм го в Ремедиум
От Ремедум 4 го купих вчера за 1,79лв.

# 593
Благодаря!

# 594
Някой попита за Палмърс дневния крем. Поръчах си от сайта им почистващото олио и ми изпратиха тестерчета. Имам и тестерче на дневния крем. Цяла седмица успях да го използвам, тоест е икономичен. В началото минсе стори много тежък като консистенция и си помислих, че никога няма да попие, ше ми запуши порите и прочие. Обаче, кремът се оказа, един чудесен дневен хидратиращ лек крем, който на моята чувствителна кожа се държеше прелрасно. Попива много бързо и кожата е гладка и мека след това. Моята кожа е нормална към сухичка на места, Т-зоната се омазнява. Този крем според мен не омазнява допълнително и е чудесна база за грим. Няма кир ефект, нито филм, който оставя по кожата след като попие. Като минус, бих посочила, аромата - силно натрапчив и остър, поне в началото. Свиква се, определено. В началото, обаче е много отблъскващо. Определно бих го купила!

Бих искала да Ви попитам и помоля за отзиви за нощния крем и олиото за лице на марката? Много са ми любопитни.

Между другото, Палмърс се превърнаха в любимата ми дрогерийна марка. Най-добрите лосиони за твло, зседно с тези на Ив Роше и олиото им за почистване на лице е страхотно!

# 595
 Palmers има ли ги в България?
Вижте на какво попаднах днес, дали е вярно Flushed изпаднах в ужас, детето доста често го къпя с техни продукти:
https://www.google.bg/amp/s/m.dnevnik.bg/biznes/2017/08/22/30285 … 17_mln_zaradi/amp

# 596
E, в Щатите всичко е възможно.

# 597
В Клюкарника има тема по въпроса

# 598
Johnson & Johnson взеизвестно си блъскат нещата с яко химия, това важи за повечето продукти на Procter &Gamble. И изобщо масовите продукти. Имаше преди години нещо пак с тях май.
Купих си на Лангхар Медхен-а шампоана с лилави пигменти. Не саособено силни, но сякаш успяха малко да притъпят жълтите отенъци. Искам да питам някоя ако знае колко често мога да го позлвам. Защото по принцип матиращите изсушават, та да не направя пак реакция, че ми писна
https://media.meindm.at/asset/dmshop/product_seo_big/ffffff/lang … -10036508_B_P.jpg

# 599
Аз имам един от по-старите матиращи на Балеа и направо усещането е все едно се миеш с веро.

Общи условия

Активация на акаунт