Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 536
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Много харесвам този душ гел. Един литър за без пари. Много харесвам аромата му.
http://prahove.com/MALIZIA-BAGNOSCHIUMA-MUSCHIO-BIANCO-1L-%D0%B4 … D0%B3%D0%B5%D0%BB
Откъде го намираш? Аз много харесвам италианските продукти - Фелче азурата ми изчезна, но в момента пробвам всеки месец нещо ново на Перлиер - в Ремедиум правят намаление на някой продукт всеки месец и го пробвам с удоволствие.
В Лили съм го виждала.

# 571
  • София
Кремовете за лице на Гарниер са намалени в Ремедиум на 6 лв някъде. Много харесвам нощния с жасмин, от този със зелен чай, също останах доволна. Сега мисля да си взема този с гроздето.

# 572
Душ-гел Малиция за 3-4 лева литъра от магазини за вносни препарати.

# 573
Има ги и в обикновени козметични магазини, които зареждат паралелен внос.

# 574
 Аз си взех този на Гарниер от Ремедиум :https://remedium.bg/face-hydration/garnier-essentials-cream-norm … on-skin-50ml.html
 Преди ползвах един, който беше зелен буркан с бяла капачка, много го харесвах, обаче изчезна и се появи този. Мисля, че са сменили опаковката. Много е хубав, като гел е и много бързо попива.

# 575
Значи за подобрили Пали, ще взема да го пробвам и аз имам пигментни петна, дали може да св ползва лятото?

# 576
  • Варна
Внимавайте много с този крем Пали.  Погледнете първата съставка - не ми се вярва да искате да се мажете с петролни деривати. Не, че и аз не съм го ползвала много.

# 577
Чудех се дали да сменя Лактацид с Билка  или да си стоя с него.
Някакви мнения ?

# 578
  • София
И Билката не е никак лоша, но за мен лично Лактацидът е по-добър.

# 579
Благодаря  bouquet

# 580
Кремът Пали съдържа арбутин, който много често го има в азиатските кремове, защото избелва.Иначе съдържа и  титаниев диоксид, който прави  самият крем по-бял, варовикът сигурно също дава подобен ефект, та оптически белосан ще изглеждаш със сигурност, ако се намажеш..Но най-много съдържа вазелин, парафин ипр. хубавини.

Това на Малиция, което е от 1 л, е пяна за вана, не душ гел. По-неикономично е от душ-гела, дори и да не го ползваш за ваната.

# 581
 Впечатления от този шампоан?
Глис са едни от малкото шампоани от масовите,които харесвам и ползвам. Но отдавна не съм ги пробвала. И сега има много нови. Този ме заинтригува,защото е грижа за дълга коса и най-вече,за
щото има екстракт от божур(цвете и мирис,който обожавам). Ще се радвам на мнения,ако има доволни.

# 582
Чудех се дали да сменя Лактацид с Билка  или да си стоя с него.
Някакви мнения ?
Аз ползвам Лактацид от 2005г. Препоръча
ми го гинеколожката и досега не съм го сменяла, освен 1 път с някаква пак негова разновидност ( с арника), ако не се лъжа. Но се върнах на пак на стандартния Лактацид. Взимам си направо голямата разфасовка.

# 583
Благодаря ти , и аз след малко ще мина да си го взема от Лили,че моят свърши.

# 584
Значи за подобрили Пали, ще взема да го пробвам и аз имам пигментни петна, дали може да св ползва лятото?
И аз това се чудих, но ще го ползвам вечер, а през деня задължително слънцезащитен крем с фактор 50+

Общи условия

Активация на акаунт