Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 551
  • 767
  •   2
Отговори
# 555

Да похваля този рол-он Simple Smile Страхотен аромат и сухи тениски без петна от изпотяване Simple Smile

# 556
Аз ще чакам отзиви за пали- то, преди повече от 25 години беше по- зле и от крема здраве, нямаше попиване, стоеше седефен, не знам как ще се слага грим върху него
Сега пробвах крема, попива, но оставя лек мазен филм. Може да се нанесе фон дьо тен или пудра. Има силен аромат.

# 557
 Този крем Pally дали няма да избелва сенки под очите Thinking някой пробвал ли е дали въобще избелва, ама за тези пари ще се пробва, загледах го и аз преди няколко дни Grinning

# 558
  • БУРГАС
Аз съм доволна от този,има го в Лили в три цвята-
Каква е цената му,предимно го искам за прикриване на стрии по краката,дали ще свърши работа?
Цената му е около 2.50...флакона е малък,ползвала съм само цвят медиум...придава лек цвят...и бляска страхотно на слънце,ползвам го и за ръцете.

# 559
Само аз ли не харесвам ББ крема на Гарние - както го купих, така го изхвърлих след 2 ползвания (хем рядко хвърлям козметика) - не е покривен, лъщи, въпреки че съм със суха кожа, имам чувството че стои отгоре и ще се стече на вади във всеки момент, освен всичко цапа като за световно всяка дреха до която се допре.
И аз бях днес в ДМ - купих си капсули за лице с лифтинг ефект, една четка за гримиране https://apteka.framar.bg/30068025/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B4 … D0%BB%D0%BD%D0%B0, много сладка четка за коса на Ебелин и тюркоазено зелена гъба за къпане на Титаниа. Сега си ги разглеждам и им се радвам. Четката за гримиране ми е много интересна, още не съм я пробвала

# 560
Много харесвам този душ гел. Един литър за без пари. Много харесвам аромата му.
http://prahove.com/MALIZIA-BAGNOSCHIUMA-MUSCHIO-BIANCO-1L-%D0%B4 … D0%B3%D0%B5%D0%BB

# 561
Аз съм доволна от този,има го в Лили в три цвята-
Каква е цената му,предимно го искам за прикриване на стрии по краката,дали ще свърши работа?
Цената му е около 2.50...флакона е малък,ползвала съм само цвят медиум...придава лек цвят...и бляска страхотно на слънце,ползвам го и за ръцете.
Нали няма частици блестящи? Ще го потърся другата седмица когато ходя до града Simple Smile

# 562
Този крем Pally дали няма да избелва сенки под очите Thinking някой пробвал ли е дали въобще избелва, ама за тези пари ще се пробва, загледах го и аз преди няколко дни Grinning
И аз го взех да пробвам против пигментни петна по челото. Та ще видим какво ще стане. Трябва си упоритост, а аз като не видя бърз ефект и го захвърлям. Relieved

# 563
http://prahove.com/MALIZIA-BAGNOSCHIUMA-MUSCHIO-BIANCO-1L-%D0%B4 … D0%B3%D0%B5%D0%BB
Откъде го намираш? Аз много харесвам италианските продукти - Фелче азурата ми изчезна, но в момента пробвам всеки месец нещо ново на Перлиер - в Ремедиум правят намаление на някой продукт всеки месец и го пробвам с удоволствие.

# 564
И аз взимам големи разфасовки душ-гелове 500ml и ми омръзват, а за литър ще е чудо. Joy

# 565
Палито избелва механично. Циганките се белосват с него. За механично избелване на сенки под очите може да се пробва. Като бял коректор е. Приятелка го ползваше много за акне.

# 566
  • Deutschland
Пони, кои капсули с лифтинг ефект купи? На Шабенс?

# 567
Преди години имах няколко месеца проблеми с пъпки -какво ли не бях пробвала. Тогава попаднах и на кремчето Пали. Дали просто им беше дошло времето пъпките да се разкарат или пък кремчето помогна -не знам, но аз съм с добри чувства към него Simple Smile Мажеха само участъците с пъпки, вечер.

# 568
Продуктите на Флормар (без pretty by flormar) къде мога да ги намеря дами? 🤔

# 569
Пони, кои капсули с лифтинг ефект купи? На Шабенс?

На Балеа червените. Ползвала съм ги и друг път - едва ли махат бръчки, но са ми много добре а кожата. Пише лифт ефект концентрат на тях.

Общи условия

Активация на акаунт