Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 549
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм доволна от този,има го в Лили в три цвята-
Каква е цената му,предимно го искам за прикриване на стрии по краката,дали ще свърши работа?

# 541
  • Deutschland
Момичета, тази маска с авокадо дали я има в България?

# 542
Момичета, тази маска с авокадо дали я има в България?

Вчера видях в Лили бяха намалени на 9лв и нещо,но не се загледах точно с авокадо дали я има

# 543
Вчера бях в Лили и видях новите им боди бутери. И каква “изненада”, ванилията я нямаше, бяха заместени от такъв в Арганово масло и масло от Ший.. Каква досада, макар да не съм изненадана.

# 544
  • Deutschland
Малко покупки от днес, купувам душ гела за втори път, спрея за коса за амнайсти, а ББ за пръв път. Дано ми хареса, че в жегата ФДТ не ми се носи

# 545
На Гарниер ББ крема ми стана фаворит за лятото. А в Германия сигурно ще е и по-качествен от тукашния Simple Smile моята кожа лятото става нормална към смесена и това кремче добре стои.

# 546
  • offshore & overseas
На Гарние ББ-тата са хубави, потвърждавам. От дрогерийните са ми фаворити, не че съм ползвала други, де. Но ББ на Балеа определено не става (лъщи и няма покритие), както и това на Ейвън (оранжавее).

Купих си балейския гел-крем за лице с алое вера. Дотук ок. В началото лепне, но после кожата се чувства добре. Може би в жегите ще е наистина добра алтернатива.

Исках и др. неща да пиша, ама друг път.

# 547
Току що изхабих един Кокос на Палмолив и аз и много ми хареса!

# 548
Току що изхабих един Кокос на Палмолив и аз и много ми хареса!
Уникални са. Със шоколад също е супер, както и най-новия от тази серия - с горските плодове.

# 549
Ето и моите покупки днес. Blush

От тези продукти единствено съм ползвала Аквафлуда на Bioderma за поредна година. Дори и подарък имах към покупката. Но много ме заинтригува този крем "Pally". Снимах и листовката, за да прочете. Не че вярвам, че ще се справи с всичко написано. Цената му е 1,79лв и беше забито най-отдолу на стелажа в  Ремедиум 4. Кремовета на Жая бах на промоция в Lilly за 6,99лв. И лосионът за тяло ми е интересно дали ще е хубав, но ще видим по-нататък. Grinning

# 550
Би ли споделила отзиви от кремовете на Жая след седмица ползване, моля те?

# 551
Би ли споделила отзиви от кремовете на Жая след седмица ползване, моля те?
Разбира се, целта тук е да сме си максимално полезни едни на други! Hug

# 552
Аз ще чакам отзиви за пали- то, преди повече от 25 години беше по- зле и от крема здраве, нямаше попиване, стоеше седефен, не знам как ще се слага грим върху него

# 553
Палито го ползвам за пъпки. Добре се справя.

# 554
Аз чакам отзиви за серума на Делиа...все още не съм си взела.

Общи условия

Активация на акаунт