Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 556
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,ще стана на 32 г.след 1 ден Smile бихте ли ме посъветвали как да определя типа кожа на лицето и трябва ли да започна грижа и какви кремчета да ползвам.До сега не съм имала про0леми с пъпки ,акнета и т.н слагам грим когато искам.Съвети за кремове

Здравей! Аз съм малко по-малка от теб, но също започнах с кремове. Моите колежки, които са на по 50 години, са много доволни от кремовете против бръчки на Лореал. Използват ги от много време и наистина за възрастта си, изглеждат много добре. Аз също използвам крем на Лореал, само че моят е за подхранване и еластичност на кожата. Използвам го само вечер, защото е мазничък и няма как в жегите през деня.
Здрастии ,:grinning: майка ми използва Лореал ,но явно каквито и да ползваме не може да избягаме от бръчките Grinning .Ще пробвам и Лореала. Simple Smile

# 526
  • Бургас
nelly13,щом си на 32(без един ден:))) е задължително вече да ползваш крем.
Опитай и Арома,и Лореал.
Забравих да похваля и Биотен от евтините дрогерийни продукти.И техните кремове са много добри.
От бръчките няма да избягаме,да сме живи и здрави до дълбока старост.
Обаче хидратираната и подхранена кожа изглежда в пъти по-добре от кожа,за която не се полагат грижи (има изключения разбира се).
Кремовете не премахват бръчки,но уж забавят процеса на стареене.
Аз лично не търся ефект против бръчки,клепам крем,защото иначе кожата ми се бели,зачервява,опъва,боли,щипе.По принцип не съм против анти ейдж съставките,те са бонус за мен.

# 527
Крем на Л'Ореал съм ползвала някъде в ранните ми 20 и съм останала с добри спомени от него. Сега съм в залеза на 20-те и не съм ползвала техен скоро, та се надявам да не са го развалили. Беше един от най-добрите дрогерийни, които съм ползвала, търсех само хидратация, и беше някакви къси пари - не повече от 10-тина лв.

# 528
  • Deutschland
Кой е богатия, маслен крем на Микса? Заинтригувах се

# 529
  • Бургас
Кой е богатия, маслен крем на Микса? Заинтригувах се
Много хубав крем,много богат и маслен, успокоява, хидратира и подхранва суха,белеща се,дори разранена кожа:

# 530
  • Deutschland
Благодаря ❤️. В ДМ до нас има щанд на Микса, после ще ида.

# 531
  • Пловдив
Момичета,ползвали ли сте маските за коса на Velnea,преди малко бях в Лили имаше маски 3,99лв.-500мл. Също ме интересува и шампоаните им в тубичките

Тези шампоани не съм ги ползвала, но наскоро имаше големи намаления на продукти на Велнеа, на които или сменяха опаковките или пък ги спираха и тогава случайно попаднах на този шампоан с масло от кайсиеви семки, който беше намален на 0,99 ст. и го купих ей така, да пробвам.
Изненадващо съм супер доволна. /Косата ми е по-скоро суха./ Чак съжалявам, че че не съм обръщала внимание на шампоаните от тази марка, но сега съм решила да си взема още някой шампоан на Велнеа.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 15:31 от marzeliva

# 532
От къде мога да купя спрей чоропогащник,освен от Ензо?

# 533
От къде мога да купя спрей чоропогащник,освен от Ензо?

По аптеките и веригите от сорта на ДМ проверявала ли си? В Ремедиум гледах бб-крем за крака на Венус, беше към 10 лева.

# 534
Не съм обърнала внимание в ДМ

# 535
  • БУРГАС
Аз съм доволна от този,има го в Лили в три цвята-

# 536

4. Дълготрайно червило на Есенс - https://www.essence.eu/bg/produkti/ustni/chervilo/e/product/ultr … lour-lipstick-05/
Много добро червило за под 5 лв. Издържа ми доста, особено, ако не ям/пия. Цветовете са наситени, харесва ми.
Преди това ползвах на ГД, но мисля, че това е по-добро.

Много съм доволна от това червило. Поне половин ден издържа на устните ми.

# 537
Някой може ли да ми препоръча с какъв продукт /било то маска или крем/  могат да се третират тъмните кръгове под очите, както и грим. Не са фрапиращо големи и тъмни, но понякога липсата На сън много зле ми се отразява.

# 538
Лотус, върни се страница-две назад. Коментирахме го. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 539
Лотус, върни се страница-две назад. Коментирахме го. Stuck Out Tongue Winking Eye

Много благодаря и много се извинявам! Simple Smile) Уж Ви следя, но явно не достатъчно...

Общи условия

Активация на акаунт