Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 559
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
След това да споделиш с нас новите покупки Joy

# 511
  • Бургас
На VZK ще взема крем и серум.За Делиа не знам,ще огледам.С тази кожа моята,дето се пресуши и заприлича на пергамент,от март-април съм изразходила четири крема,един серум,в момента кремовете и серума,който ползвам са към половината.Писна ми вече.Почти само с вода си мия лицето,не се гримирам,че разгримирането ми е ужас,още повече се пресушава кожата...И само купувам кремчета.

Между другото имам и Виши 89, консистенцията много прилича на синия серум на Делиа,също и ефекта.Делиа е 10 мл,Виши е 50,така че Делиа не излиза съвсем евтино.Но е хубав продукт.

# 512
На VZK ще взема крем и серум.За Делиа не знам,ще огледам.С тази кожа моята,дето се пресуши и заприлича на пергамент,от март-април съм изразходила четири крема,един серум,в момента кремовете и серума,който ползвам са към половината.Писна ми вече.Почти само с вода си мия лицето,не се гримирам,че разгримирането ми е ужас,още повече се пресушава кожата...И само купувам кремчета.

Между другото имам и Виши 89, консистенцията много прилича на синия серум на Делиа,също и ефекта.Делиа е 10 мл,Виши е 50,така че Делиа не излиза съвсем евтино.Но е хубав продукт.

Пробвай този балсам за лицето, мисля, че ще има добър ефект.

https://www.sibirskozdrave.net/медесе%20балсам%20тайната%20лекаря?search=Медесе

Не излезе линка, но балсамът се казва "Медесе"

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 08:35 от bubanka

# 513
Като спомена VZK , да споделя, че кремът им за подсичане на бебе е жесток!! Само него ползвам ( за щастие рядко се налага) и действа от първото намазване.

# 514
  • Стара Загора
За измиване на лицето защо не пробваш някое олио? Напр. Ейвън имат от Нутра ефектс.
http://tonisbeautynook.blogspot.com/2017/10/avon-true-nutra-effe … sing-oil.html?m=1

Само с вода сваляш ли нощната грижа? Или пък пробвай някое тоалетно мляко. Другия вариант е да смесиш масло с розова вода. За вечерно време например си вземи масло от шипка или жожоба, като ги нанасяй на влажна кожа с леко мокри ръце. Смятам че ще са ти по-икономични от кремовете. Само да не ти запушат порите, но ще пробваш. На Florame имат намаление в момента в аптеки So pharmacy
https://sopharmacy.bg/florame-bio-jojoba-oil-50ml.html

# 515
Здравейте,някой да е ползвал това :

# 516
Да, аз съм доволна. Краката ти стават бебешки, но трябва да изтърпиш 3-4 дена да се белят. Можеш да им помогнеш малко с пила за пети. Доволна съм, че обхваща и най-малките мъртви кожички.

# 517
Лисиче, да, много яко спа за краката - ще ти хареса. Не мога да кажа до колко сваля загрубялата кожа, защото аз май нямах много. Но го направи по към края на летния сезон.
Скрит текст:
Здравейте,някой да е ползвал това :

Да споделя и аз мнения за няколко продукта, ползвани скоро:
1. Шампоан на Лореал Елсев за мазни корени и сухи краища (изгоден като е на промоция) -
Скрит текст:
Доволна съм, омекотява косата, сякаш се омазнява в корените една идея по-бавно, но не е уау ефекта, но съм доволна.

2. Спрей за тяло на Балеа -
Скрит текст:
Супер за лятото, тъй като е спрей. Лек, нежен, почти няма мирис за мен, лесно се разнася, съдържа алое вера и глицерин. Единственият минус е, че самото "пръскане" не е много равномерно....като пръскам и част от количеството отива във въздуха /не знам дали добре го обясних/.

3. Душ гел Фа от летните предложения -
Скрит текст:

Много свеж, цената е под 3 лв.

4. Дълготрайно червило на Есенс - https://www.essence.eu/bg/produkti/ustni/chervilo/e/product/ultr … lour-lipstick-05/
Много добро червило за под 5 лв. Издържа ми доста, особено, ако не ям/пия. Цветовете са наситени, харесва ми.
Преди това ползвах на ГД, но мисля, че това е по-добро.

Търся препоръка за избелващ крем за тяло. На гърба имам един участък с няколко белези/петънца от пъпчици. Не знам с какво да третирам. Всички избелващи из нета ги дават за лице. Моля някой да се включи.

# 518
Благодаря ви ,момичета.  bouquet
Аз миналия месец пробвах Парасофтин,но сега реших да сменя малко.

# 519
Здравейте,ще стана на 32 г.след 1 ден Smile бихте ли ме посъветвали как да определя типа кожа на лицето и трябва ли да започна грижа и какви кремчета да ползвам.До сега не съм имала про0леми с пъпки ,акнета и т.н слагам грим когато искам.Съвети за кремове

# 520
Здравейте,ще стана на 32 г.след 1 ден Smile бихте ли ме посъветвали как да определя типа кожа на лицето и трябва ли да започна грижа и какви кремчета да ползвам.До сега не съм имала про0леми с пъпки ,акнета и т.н слагам грим когато искам.Съвети за кремове

Здравей! Аз съм малко по-малка от теб, но също започнах с кремове. Моите колежки, които са на по 50 години, са много доволни от кремовете против бръчки на Лореал. Използват ги от много време и наистина за възрастта си, изглеждат много добре. Аз също използвам крем на Лореал, само че моят е за подхранване и еластичност на кожата. Използвам го само вечер, защото е мазничък и няма как в жегите през деня.

# 521
Момичета,ползвали ли сте маските за коса на Velnea,преди малко бях в Лили имаше маски 3,99лв.-500мл. Също ме интересува и шампоаните им в тубичките

# 522
  • Бургас
Ами определянето е лесно.Ако ти опъва след измиване,лющи се е суха.Ако се омазнява прекомерно е мазна.Ако е добре,не се лющи,не се бели и не се омазнява е нормална.Ако много се зачервява и е склонна към алергии е чувствителна.
Може и да е смесена-мазна Т зона,по-суха по бузите.
Щом не споделяш за проблемна кожа, вероятно е нормална.
Кремовете на Арома от българските мога да препоръчам,има и 30+ и 35+,много са хубави.През зимата ползвам 50+, защото ми е много суха кожата,за жегите 35+ ми е добре,за зимата са ми недостатъчни.
Микса също имат прекрасни кремове,три вида от техните съм ползвала,много съм доволна.Богатия им маслен крем ще го купувам докато го има на пазара.
На Балеа са хубави кремовете,но като че ли са за по-суха кожа повечето.Има и серия с алое-околоочният е разкошен,също и крем-гела за лице е идеален за жегите.
Трябва да пробваш и да намериш твоите продукти.

# 523
  • в огледалото на живота
Момичета,ползвали ли сте маските за коса на Velnea,преди малко бях в Лили имаше маски 3,99лв.-500мл. Също ме интересува и шампоаните им в тубичките
Maската за коса не,но  този душ- пилинг е голям боклук,поне за мен.... Tired

# 524
Ами определянето е лесно.Ако ти опъва след измиване,лющи се е суха.Ако се омазнява прекомерно е мазна.Ако е добре,не се лющи,не се бели и не се омазнява е нормална.Ако много се зачервява и е склонна към алергии е чувствителна.
Може и да е смесена-мазна Т зона,по-суха по бузите.
Щом не споделяш за проблемна кожа, вероятно е нормална.
Кремовете на Арома от българските мога да препоръчам,има и 30+ и 35+,много са хубави.През зимата ползвам 50+, защото ми е много суха кожата,за жегите 35+ ми е добре,за зимата са ми недостатъчни.
Микса също имат прекрасни кремове,три вида от техните съм ползвала,много съм доволна.Богатия им маслен крем ще го купувам докато го има на пазара.
На Балеа са хубави кремовете,но като че ли са за по-суха кожа повечето.Има и серия с алое-околоочният е разкошен,също и крем-гела за лице е идеален за жегите.
Трябва да пробваш и да намериш твоите продукти.

Здравей и мерси за отговора.Май е смесена Grinning .Кремчетата на арома прочетох още мнения,че са хубави. Мисля са взема да ги изпробвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт