Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 562
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
iv4ence, много си права. Аз имам от дете и не се заличават. Подобрява се положението от масло с жожоба. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 496
Нова муха ми пуснахте сега с това масло Grinning
Предполагам че вечер го нанасяте, а денем нормален крем?

# 497
  • София
Аз вечер ползвам шипково, в което има и вит. С, който пък се оказа, че бил против тъмни кръгове. Аз почти нямам такива, та не мога да дам мнение за ефикаността му, но от маслото съм доволна. През деня в момента ползвам една кремче на Балеа с уреа, което почти никаква работа не върши, само хидратира и ако разчитах само на него, нямаше да е достатъчно, но маслото компенсира, а кремчето ми е добре в жегите и под грим.

# 498
Имаше един околоочен на Дева много добър за черни кръгове, но го спряха , тяхната вяра. Избелващ се водеше.. вършеше чудеса с моите очи.. сега..не съм намерила нищо добро Sad а съм като зомби.
Единствено коректора на Алверде в комбинация с пудра ми помага. Ама в тая жега..  гримът го имам точно час

# 499
  • Стара Загора
Избягвайте избелващи /изсветляващи/ продукти през лятото! Какво ли не съм чела за тъмни кръгове, защото и аз имам, и кремовете на Герлен и Есте Лаудър не помагат за това. Маскирайте ги с коректор и не се кахърете. Един крем освен за хидратация, подхранване и леко заглаждане на фините линии, не може да помогне с повече.

# 500
Маслото от облепиха също озарява тена, нищо че има оранжев цвят, много богато масло! Heart Eyes

# 501
  • София
Избягвайте избелващи /изсветляващи/ продукти през лятото! Какво ли не съм чела за тъмни кръгове, защото и аз имам, и кремовете на Герлен и Есте Лаудър не помагат за това. Маскирайте ги с коректор и не се кахърете. Един крем освен за хидратация, подхранване и леко заглаждане на фините линии, не може да помогне с повече.
Мда, знам го това, и в магазина ме предупредиха. Затова го ползвам много пестеливо и само вечер. Обаче каква разлика има между маслото и май всички околоочни кремове, които съм ползвала. В полза на маслото, де. А и излиза доста евтино – 1 шишенце беше 10-ина лв, а стига за много време.

# 502
Здравейте, момичета! Някоя от вас ползвала ли е серумите за лице на Delia? Споделете мнение Wink Ето и снимика на различните видове серуми.

# 503
  • Deutschland
Някой с отзиви за спрейовете за коса на Балеа? Първото на снимката е финиш някакъв, имам го, но не съм го пробвала още. Интересува ме спрея в средата, който е за изправяне, върши ли работа. Нямам време да се изправям всеки ден, а и е вредно за косата все пак

# 504
Майка ми ползва понякога спрея на Балеа за топлинна защита и е много доволна,предполагам че и този е хубав.
Аз да питам,някой слага ли си бадемово масло под очите,защото знам,че то е най-добро за тази зона?

# 505
Бадемово масло ползвам през зимата не само около очите, но и върху скулите, където имам петънца. Наистина леко ти заличава, но пък при мен се появява друг проблем - запушват ми се порите и се появяват черни точки.

# 506
  • Бургас
Здравейте, момичета! Някоя от вас ползвала ли е серумите за лице на Delia? Споделете мнение Wink Ето и снимика на различните видове серуми.
Синият,с хиалуронова киселина, е хубав,за под крема е,много бързо попива и видимо хидратира и захлажда.
Розовия със стволови клетки го изхабих,но няма да повторя.Все едно е кремче в малка опаковка,нищо особено.

# 507
Търсих ги в ДМ,но нямаше,къде ги намирате???

# 508
Търсих ги в ДМ,но нямаше,къде ги намирате???
Има ги в Lilly за 5.99 лв., но се чудих дали да взема и затова попитах за отзиви.

# 509
  • Бургас
Синия взех от Лили,розовия от квартална дрогерия.
Помня,че беше коментирано,че и в Елитис има от тях.
Утре ще ходя към Лили,може да огледам още какво на Делиа предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт