Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 580
  • 767
  •   1
Отговори
# 480

Коя от двете?

# 481
Първата съм я ползвала. Трайна е , но се рони ако си цял ден с нея.
Аз много харесах очната линия на Есенс и ползвам вече само нея.
http://beautyshop.bg/product/9478/essence-liquid-eyeliner-waterp … doustoychiva.html

# 482
Първата, никога не ми се е ронила. Може би проблема е от сенките или продукта под очната линия? Аз ползвам със сенки, спирали и т.н Crazy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 483
  • Бургас
Показаната очна линия на Есенс ми се белеше и ми разваляше грима.След няколко ползвания я изхвърлих.Една лимитирана очна линия на Катрис също.Явно улучвам кофти партиди.

# 484
Аз също не съм доволна от очната линия на есенс, мога да похваля на флормар прити с меката четчица.

# 485
И аз съм с очната на Есенс. Обаче и с две леви ръце😀Гримиорка ми я похвали.

# 486
Здравейте, може ли да ми препоръчате някакъв добър и бюджетен околоочен крем? Тзи година навърших 30г. и вече ми е време да започна да използвам. Имам също и тъмни кръгове под очите и ми се иска нещо и за тях.

# 487
За тъмните кръгове единствено коректор ми помага... и то не на 100%, ама моите са страшни направо. Дори и да съм се наспала добре, пак ги има, а ако не съм спала достатъчно си приличам на вампир направо.
Ако някой открие крем, който помага, бързо да го сподели тук, хеле пък ако е и бюджетен Grinning
Иначе от доста време използвам на Регал околоочния с магнолия - овлажнява ми добре под очите и се държи и добре под грима при мен. Аз друго и не очаквам от кремче. Води се без парабени, но си признавам че състава му не съм го проверявала дали е ок. Единственото не му харесвам че е в кутийка, а и са сложили шпатулка към него, явно наистина са му по-малко консервантите и поне аз гледам да не бъркам с пръсти вътре.

# 488
Много харесах околоочния на Биотен. По препоръки от форума го взех. Сега колко е превенция срещу бръчки не знам, не очаквам чудеса. За момента ми е идеално като грижа и смятам достатъчно. То и нямам все още брйчки де. Но е чудесен,не ми люти,перфектно хидратира.Лека,нежна и не мазна консистенция, с приятен аромат.

# 489
И аз използвам коректор, но честно казано и той сякаш не ми скрива напълно кръговете. Аз като цяло си ги имам, а и съм все недоспала, та е още по- зле.
Бръчки и аз още нямам, но ми се иска вече да започна нещо превантивно. Иначе досега лицето с нищо не съм го мазала. Само през зимата понякога използвам един крем, понеже от студа ми излизат пърши.

# 490
Мис, кой точно е твоя околоочен? И аз много ги харесвам и са с много богат състав, но са ми тежки. Ако някой е по-лек, може би ще ми понесе по-добре.

# 491
Мис, кой точно е твоя околоочен? И аз много ги харесвам и са с много богат състав, но са ми тежки. Ако някой е по-лек, може би ще ми понесе по-добре.

Синя опаковка,с хилауронова киселина.

# 492
Благодаря. Simple Smile

# 493
Аз около очите слагм само масло от жожоба. Добре ми се отразява

# 494
  • Стара Загора
Аз съм много доволна от Лидълския с Q10 и Жая с маслина/козе мляко. Тъмни кръгове с крем и от 300 лв не се махат. Само сън, много вода и хубава храна. Ако са ген, от нищо не се повлияват.

Общи условия

Активация на акаунт