Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 584
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
  • русе
Аз от години използвам дезодорант обаче на Нивея светло зелен,с лимонена трева.

Аромата му много ми харесва, свежичък и съм супер доволна. Рол он не ползвам, общо взето не ги харесвам и почти никога не съм ползвала. Не се изпотявам кой знае колко. И редувам Гарние,Дав и Нивея. Като от Нивеите само този с лимонената трева,останалите не ми харесват и оставят бели следи.
Също не ползван рол он и стикове,само дезодоранти,убедих и мъжа ми че само те не оставят следи,като изчакаш малко с обличането на дрехите ест.Последно време ползвам Дав-фаворит са ми тези с круша и нар-миришат страхотно!

# 466
И аз съм доволна от пудрата на Есенс. Единственото, което не ми харесва е, че се чупи капачето (където се държи) вече на втора опаковка.

И да похваля един стик на Рексона. Уж пише, че е нов. Взех го от Ремедиум. Според етикета спира миризмата, с 0% алкохол и е invisible. За сега съм много доволна, въпреки че не са големи жеги. Не оставя петна, но аз винаги изчаквам, преди да се облека, и въпреки това обикновените (не invisible) винаги остава бяло по дрехите.

# 467
  • Deutschland
Аз ползвам този на Дав, бих си купила и в други разновидности. Ароматът се задържа дълго, а това ми е важно. Не оставя петна, за предпазване не знам със сигурност, защото аз не се потя особено много

# 468
И на мен Дав са ми фаворити. Единственият дезодорант, с който не се потя и няма лоша миризма.

# 469
Точно от такъв ролон на Дав, само че с краставичката, до вечерта се умирисвам, дори и без да се потя

# 470
  • София
Ето евтин и много хубав продукт.Препоръчвам!!!

# 471
Миналата година получих студова алергия,ръцете ми се сцепваха до кръв. С това кремче се оправих,страхотно е!

# 472
  • София/Севлиево
И аз не съм фен на рол-он-ите,но до скоро ползвах един на Рефан-ММ ми го подари в комплект с техен парфюм.Не оставаше следи по дрехите и беше със сравнително траен аромат.За съжаление изхвърлих опаковката и не мога да ви го покажа.

# 473
Ползвах ексфолиращите тампони с гликолова киселина 5в1 на AVON и съм доволна,по принцип ненавиждам механичните пилинги.
Този е много нежен и ефективен Simple Smile
Взех ги за 6 лева/30бр.

# 474
вярно е, че тампоните са релефни, но тук ексфолирането идва от к-ната, т. е. това не е механичен пилинг, а химичен Wink

# 475
Аз точно затова ги взех Simple Smile
Минусът е,че миришат обезпокоително Grinning
/киселко/

# 476
в такъв случай не те разбрах правилно Simple Smile

# 477
Да похваля и аз душ-гела Balea Med. Промоционално беше за 1.5 лв, много нежно почиства, вече само през няколко дни слагам лосион след баня. Изобщо не изсушава и мирише много леко.

Установих,че оризовите трици на Христина ми действат по-добре на краката и лактите Simple Smile Сигурно имат нещо омасляващо.

# 478
Аз ползвам дезодорант Гарниер Нео.Преди това бях с дав,стик,но ми оставяше бели следи.Ех въпреки че не харесвам дезодоранти,този ми допада много,не ми оставя следи и мирише много свежо.
Може ли да ми препоръчате очна линия с твърда четка или писалка,която е екстра черна, т.е. от един път да е готово,да не се размазва и да не се лющи😭
+Крем за лице,който да хидратира и да не прави комедони,че лицето ми направо от пъпки не се вижда...

# 479
Очна линия с писец на Голдън Роуз ~4 лева. Hug

Общи условия

Активация на акаунт