Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 391
  • 767
  •   2
Отговори
# 75
Някой беше коментирал някакъв разтвор за мигли от Лили на VZK с рициново масло и вит. Е, може ли снимка да знам какво да търся.

# 76
Нали темата е за евтини продукти,какви са тези заяждания?!
На мен лично този крем ми харесва.Нямам проблеми с него,не ми прави алергии и тн.Разбира се,съвсем не твърдя,че няма да причини проблеми на други хора.
Но защо трябва да се заяждате,това не разбирам?Бързате да сте негативни.

# 77
Скоро си купих този от Лидъл за левче
https://apteka.framar.bg/30016281/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B … D0%BC%D0%B0%D0%BA
и ръцете и краката ми са доволни Grinning

Някой беше споменал за гръцка марка рол-он, записах го някъде, но не помня къде Grinning  та ако може пак...

# 78
  • София, България
Аз да попитам, това кремче с което мляко за каква кожа е?

# 79
  • вкъщи
Нексем май беше, аз си го поръчах от чист дом, но сякаш не ми харесва. Нивеа с пудра върши по-добра работа.

# 80
  • София
В ДМ на доста серии смениха опаковките. С нетърпение очаквам да пуснат серията за лице с малинката. От цялата серия продуктите са страхотни!

# 81
Нали темата е за евтини продукти,какви са тези заяждания?!
На мен лично този крем ми харесва.Нямам проблеми с него,не ми прави алергии и тн.Разбира се,съвсем не твърдя,че няма да причини проблеми на други хора.
Но защо трябва да се заяждате,това не разбирам?Бързате да сте негативни.

Предполагам, че става въпрос за моя пост. Съжалявам, че така си го приела, аз съм привърженик на добрия тон и не обичам да заяждам. Може би съм прехвърлила нещата от моята гледна точка, аз съм на повече години и доста внимавам какво слагам на кожата си, вече съм по-проблемна. Сори, не съм искала да обидя никой

# 82
Много ми е странно, когато се налага да се извиняваш заради мнението и гледната си точка!
Poni69 сподели просто факт.
Без да имам кой знае какви познания, след като супер ентусиазирана продавачка не спря да хвали въпросния крем, докато разглеждах други неща, хвърлих поглед на състава и веднага й го върнах. И аз бих коментирала негативно състава. И не бих се извинявала, защото не е ОК.
И е хубаво да се знае, защото познавайки начина на въздействие на форума - още утре ще се купят n- брой кремчета. И понеже има достатъчно на брой съфорумки, които внимават какво слагат на кожата си, хубаво е, че има и такава полезна информация. А не само: “Купих си крем за левче...”
Poni69🌹🌹🌹

# 83
  • Deutschland
Dan_Stefi, пробвай тези. За суха коса са, с два вида олио. Аз съм много доволна, взех си мини( 50 мл.), уж за проба, но ми хареса и ще купувам цялата серия.

# 84
Dan_Stefi, пробвай тези. За суха коса са, с два вида олио. Аз съм много доволна, взех си мини( 50 мл.), уж за проба, но ми хареса и ще купувам цялата серия.

Имам от същата марка жълтия за руса коса,взех шампоана на 7лв. По принцип каква е цената ?

# 85
Мисля че това е редовната цена вече . И аз взех жълтия , но още не съм го пробвала .
Продавачката ми препоръча серията за обем , била доста добра .

# 86
На мен жълтия ми спря до минимум накъсването на косата Simple Smile много е добър,аз в нашия ДМ не виждам цените на тази марка,няма ги описани на щанда,иначе за накъсване ползвах лореал за 17лв и нищо ама нищичко не направи,не очаквах и от жълтия чудеса,но се справи отлично,имало и олио на тази марка ще го пробвам задължително Simple Smile

# 87
  • В къЩи.
Последното ми откритие https://remedium.bg/face-masks/%20himalaya-purifying-neem-pack-n … ly-skin-75ml.html  Peace
Тази маска прави всичко,което обещава ,че и повече.
Препоръчвам я с две ръце.

# 88
  • Deutschland
Dan_Stefi, цената на шампоана Langhaar mädchen в ДМ тук е около 4€, балсама също, за олиото нямам представа. Имам само шампоан и след него нямам нужда от балсам, което ми се струваше невъзможно

# 89
При мен след изрусяването без маска и балсам не става,и ми трябват общо 10помпички олио за да я приведа в добър вид,ползвам това олио по принцип е тип маска преди измиване,но аз си го нанасям след на подсушена с кърпа коса и след това на почти суха Simple Smile
Наблягам вече на по евтините продукти,защото дадох много пари които не са ми излишни са професионални продукти и ефект никакъв Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт