Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 421
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Рубелия спрях да ползвам откакто си смениха опаковките и си надуха космично цените, които не отговарят на класа.  който са. За тези пари не струват, макар да се правят в Рудозем, където правят и много друга козметика и за скъпи марки. Боя купувам професионална на 10лв., която стига поне за две боядисвания и съм много доволна от резултата.

# 106
По-щадяща от Престиж, струва ми се по-нетрайна. Погледни им обаче грамажите - на мен една не ми стига, докато на други марки са повече и ми стигат.

# 107
Някой срещал ли е маска за лице, която набъбва и става като балончета? Да, има такаа за еднократна употреба, която е върху хартия и се поставя на лицето, но питам за такава в тубичка, да ми стига за повече ползвания? Или нещо друго да ми препоръчате? Кожата ми е смесена, но в областта под очите е винаги червена и се лющи. Имах маска на Нивеа, обаче много ми щипе, едва стоя с нея. Другите, коио съм ползвала, са еднократни.
Пускам линк от бг сайт, но от АлиЕкспрес е абсолютно същата и е 10-12лв.
https://www.theskin.bg/elizavecca-carbonated-bubble.html

Завишена е цената в българския сайт, но от Алиекспрес няма как за 10-12 лева да е "абсолютно същата", защото тази маска върви на цена от около 10 долара, дори производителят я предлага за толкова. В али-то има много ментета на корейска козметика, за тази цена със сигурност е менте. Иначе много корейски марки предлагат такива набъбващи маски. И на мен даже ми се мотае някаква, в студеното време я бях зарязала, че ми идваше леко пресушаваща, но сега ще се намажа.

# 108
Благодаря ви момичета Flowers Hibiscus

# 109
Рубелия спрях да ползвам откакто си смениха опаковките и си надуха космично цените, които не отговарят на класа.  който са. За тези пари не струват, макар да се правят в Рудозем, където правят и много друга козметика и за скъпи марки. Боя купувам професионална на 10лв., която стига поне за две боядисвания и съм много доволна от резултата.

Може ли да кажеш коя е проф. боя.😊😋

# 110

Може ли да кажеш коя е проф. боя.😊😋
Перлаколр

# 111
  • Бургас
Момичета, моля ви да ми препоръчате продукти за лице за много мазна кожа. Сега през лятото е трудно да сложа крем за лице... Лъщи страшно много.

# 112
  • Бургас
Момичета, моля ви да ми препоръчате продукти за лице за много мазна кожа. Сега през лятото е трудно да сложа крем за лице... Лъщи страшно много.
Само вечер слагах когато ми беше много мазна кожата.
На Делиа хиалуроновият серум попива веднага.
На Лирене ХиалуроМат кремчето е много хубаво,също и Биотен с дюля.
И Виши 89 ако имаш възможност да вземеш,попива за секунди и изобщо не омазнявя,над него клепам мазно,че ми стана суха кожата.
На Ейвън с краставица серията за мазна кожа също ми беше ок.
И на Балеа крем гел Аква и този с алое също са ок,не омазняват.В най-горещото ги ползвам,че мразя мазнотии в жегите.

# 113
Garnier Мицеларен почистващ гел за лице за чувствителна кожа

Скрит текст:

200 мл, често го намаляват на 5 лв., редовна цена - около 7 лв.

четох тук, във форума, доста суперлативи за този измиващ гел, но моето мнение е доста по-умерено
"улавя като магнит замърсяванията, себума и грима, в една стъпка" пише на етикета
моят коментар: дрън-дрън!
гелът не почиства добре /махам слънцезашитен и бб крем, дори не тежък фдт/, за добър резултат се необходими две нанасяния и изплаквания, което аз избягвам да правя
доста течен е и поради това, че не почиства добре, е нужно много голямо /за мен/ количество - 2 или 3 помпички /помпичката пуска много гел/ за лице, шия и доколте
за по-малко от месец, използване веднъж на ден и то не всеки ден, съм изхабила половин бутилка без да съм убедена с добрите почистващи свойства на гела
ще го използвам до край, защото все пак не е чак толкова лош продукт, но няма да повторя

# 114
Аз се чудя защо никой не пише в темата, а то имало нова Simple Smile
И аз се възползвах от намалението в ДМ и си взех душ гел на Balea с аромат на кокос и ананас. Харесва ми, макар и ароматът да не се задържа дълго.

# 115
Garnier Мицеларен почистващ гел за лице за чувствителна кожа

Скрит текст:

200 мл, често го намаляват на 5 лв., редовна цена - около 7 лв.

четох тук, във форума, доста суперлативи за този измиващ гел, но моето мнение е доста по-умерено
"улавя като магнит замърсяванията, себума и грима, в една стъпка" пише на етикета
моят коментар: дрън-дрън!
гелът не почиства добре /махам слънцезашитен и бб крем, дори не тежък фдт/, за добър резултат се необходими две нанасяния и изплаквания, което аз избягвам да правя
доста течен е и поради това, че не почиства добре, е нужно много голямо /за мен/ количество - 2 или 3 помпички /помпичката пуска много гел/ за лице, шия и доколте
за по-малко от месец, използване веднъж на ден и то не всеки ден, съм изхабила половин бутилка без да съм убедена с добрите почистващи свойства на гела
ще го използвам до край, защото все пак не е чак толкова лош продукт, но няма да повторя
Аз днес си взех този http://theblackorchid9713.blogspot.com/2017/10/balea-2-1.html гел. За първи път го купувам. Много съм доволна. Почиства добре, много е пенлив, ухае страхотно (на малини или бонбони, не можах да определя) и не дразни очите. Препоръчвам!

# 116
Аз днес минах през опосканите от вас щандове на Балеа
😀 Купих си няколко маски, един крем с уреа, за момента съм доволна. Чудех се на някакъв с вит С, ама размислих

# 117
  • София
Бубанка вземи си измий лицето с някой интимен гел, да видиш как сваля грим.Stuck Out Tongue
Аз си мия лицето с ей това и много съм додволна:
Скрит текст:

# 118
  • русе

някой ползвал ли е този интимен гел,купих го днес но не намирам инфо за него.

# 119
  • Стара Загора
И аз днес 2 пъти си измих лицето с интимния на БиоФа. Неочаквано добър. Почисти грима перфектно, не изсуши кожата и я омекоти. Имах лееееко щипкане при търкане на очите, но в рамките на нормалното.

А мицеларния гел на Гарние, мен заради помпата и факта че лютеше на очите, ме остави със смесени чувства. Не е лош, но не ме и спечели за повторна покупка.

Общи условия

Активация на акаунт