Слънце, лято и море, а Септември- с бебче в ръце !

• 49 951
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Петя, при д-р Юдова и при Снежи съм. Ще раждам при д-р Друмев, че Юдова не изражда.

# 106
Момичета, моля ви не спирайте да пишете. Всяко едно мнение е от полза.

Аз също имах бодежи преди две седмици, когато бях в болницата. Казаха ми, че е нормално.

Mighty M
мен последните три седмици ме гледаха на различни апарати. В 27гс бебето беше 1100, в 28гс беше 1360, а в 30гс 1368. Интересно ми е след две седмици колко ще го изкарат. Не го мисли има още доста време.

За тоновете, за първи път ми правиха запис в 27гс. Но тогава бях в болницата. Гинеколога на ЖК не ми е правил и не казва дали ще ми прави.

Ох, колко сте напред всички ! Аз току-що влязох в 27 г.с и съответно 7ми месец. Накрая всички ще дондуркат в отчетната, а аз ще си пиша тук сама, с корема  Laughing
Ааа няма да се делим, докато не родим всички сме тук в комплект Yum

# 107
Моят термин е за 27 септември, но когато си го изчисля аз( понеже цикъла ми идва на 21 дни,  а не на 28 както всички го смятат) си мисля че ще родя по- рано.

# 108
Момичета и аз да се оплача,

Не знам колко е пораснала бебка, но аз имам чувството, че всеки ден наддавам стремглаво. Както до 6-и месец бях качила 3-4 кг, така за последните 2 месеца съм +5 кг. И какъв апетит ме гони, на фона на първата половина от бременността.... То не са шоколади, сладоледи, тестени неща .... Anguished

И аз не мога да спя по цяла вечер, събуждам се по 100 пъти за WC, после не мога да заспя от запушен нос и киселини (гори ми целия хранопровод и ми се гади).

За тоновете при моя АГ мисля почват да викат към 34/35 г.ц. и са всяка седмица. Аз съм в 30 г.с. и до сега никога не са ме слагали на апарат, нито са ми казали да ходя по-рано. Имам час за ежемесечната консултация юли месец, тогава ще съм в 35 г.с. и предполагам и тонове тогава.

# 109
И аз не мога да спя по цяла вечер, събуждам се по 100 пъти за WC, после не мога да заспя от запушен нос и киселини (гори ми целия хранопровод и ми се гади).
Аз съм по същия начин. Да не говорим, че напоследък нещо не мога да си взема напълно въздух, особено вечер и това много ме плаши.

# 110
Здраейте! Ние си тръгнахме от дъждовното море, ММ нямаше Т сутринта, гърлото обаче му е доста зле.

Аз също не мога да спя добре нощем. Ставам до WC често, кръста ме боли много. Всяка вечер заспивам седнала и подпряна с възглавници и по някое време лягам. Важното е бебчетата ни да растат и да си седят на топличко до термин ❤

# 111
Мале, момичета имам чувството, че храната в стомаха ми стига до гърлото. Не знам киселини ли са, чудо ли е.... И нон стоп ми се гади, бебо яко ме натиска, явно Sad

# 112
  • Бургас
И аз имам страхотни киселини....

# 113
  • гр. Варна
Всички явно сме така Simple Smile))

# 114
Всички явно сме така Simple Smile))
Да. Grinning С храна, без храна и мен много ме мъчат киселините.
Но доколкото четох след 7мия месец оправия вече няма, защото стомахът е доста притиснат.

# 115
  • Across the Multiverse
Скрит текст:
Момичета, от известно време като легна вечер усещам едно парене/бодежи под дясната гърда. Възможно ли е това да е това, което на английски наричат heartburn или рефлукс/киселини ? В смисъл, може да прозвучи смешно, но стомахът ми да е там в момента ? (бях гледала едно клипче преди време как се изместват органите през месеците от бременността и беше доста шокиращо кое къде отива).
Киселините аз ги усещам като парене в хранопровода (между гърдите и към гърлото). Под гърдата ми се струва малко далече да са киселини.
Мен напоследък ме болят връзките между корема и краката, една остра неприятна болка и пак само през нощта се случва да ме пререже. Не съм говорила с АГ-то, ама предполагам, че е нормално след като не е постоянна болка и е само при разместване.
Преди и аз ги усещах така киселините, но сега това е друго; дано не е нещо сериозно  Confused
Връзките между корема и краката мен ме болят от няколко месеца вече, да не кажа почти от самото начало. Но не е остра болка вечер, а постоянна, силна, през деня. Както когато разтегнеш някой мускул или сухожилие, но не всеки ден. Бях казала на АГ, тя каза : „Това не ме притеснява“  Shocked Еми да, ама мен ме !  Laughing Т.е. не  би трябвало да е нещо сериозно.
Скрит текст:
Ох, колко сте напред всички ! Аз току-що влязох в 27 г.с и съответно 7ми месец. Накрая всички ще дондуркат в отчетната, а аз ще си пиша тук сама, с корема  Laughing
Ааа няма да се делим, докато не родим всички сме тук в комплект Yum
Hug
Белите дробове, пикочния мехур и стомаха са едни от "най-смачканите„ през последните месеци и за съжаление задуха, киселините и ходенето до WC час по час ще са ни спътници до финала  Sad

# 116
  • гр. Варна
Даа, моите са от време на време.. ама като ги имаааа... 😃

# 117
Киселото и прясното мляко много помагат за киселините. Вечер ям предимно плодове с к.мляко и нямам проблеми. И също избягвам да се навеждам, при мен това предизвиква рефлукс.

# 118
На мен ми помага газираната вода михалково и винаги съм заредена, че като ме почнат понякога и направо ужас чак в устата ми се вдигат, ужасни са Neutral Face

# 119
Момичета, през последните няколко дни бебка е доста пасивна, почти не я усещам, а съм на преглед чак в понеделник Sad Дано всичко е наред и просто да си спинка

Общи условия

Активация на акаунт