Слънце, лято и море, а Септември- с бебче в ръце !

• 49 425
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета имали ли сте гъбични проблеми и какво ви изписват.Аз последните 3-4 месеца само пъхам вагинални таблетки и никакъв ефект.Полижинакс два пъти слагах,Флуодитин,сега Клион-д ми изписаха.Ще раждам със секцио но все пак ми е доста дискомфортно.Казаха ми и сода във вода и от два дена се подмивам.
Да, за съжаление
Изписаха ми клотримазол вагинално и мехлем за външно мазане
И да, трябва и партньора да се маже

Гино-певарил вагинални глобули + клотрамазол за мазане отвън + лекарства, който трябва да приемате през устата. И всичко това се прави по няколко курса. Незнам вашият гинеколог какво ви е изписал, лично на мен това ми изписаха. Но пак си е строго индивидуално посъветвайте се с още един лекар.

# 646
И аз минах 3 пъти през вагинални глобули, но през устата не ми позволи АГ лекарства.

# 647
  • София
Да за това казах, че е строго индивидуално.

# 648
Момичета, да питам, ако имам гъбички това основание ли е за секцио?

# 649
Не знам
Докторите си преценяват в зависимост от последната микробиология, според мен
И ако има нещо по-скоро ще изпишат нещо

# 650
Аз искам нормално да родя, но бях на преглед вчера и бебчо е 2080 гр. в 30 г.с и 4 дни, казаха че аако е едър ще се наложи секцио, а хич не ми се иска и се чудя дали в ОБ Пловдив или на частно да ходя, но ми се струват доста излишни пари 1000 и нагоре...

# 651
  • Across the Multiverse
Да. Не може да родите вагинално с гъбички, т.е. не е редно, не че не може физически.
Аз искам нормално да родя, но бях на преглед вчера и бебчо е 2080 гр. в 30 г.с и 4 дни, казаха че аако е едър ще се наложи секцио, а хич не ми се иска и се чудя дали в ОБ Пловдив или на частно да ходя, но ми се струват доста излишни пари 1000 и нагоре...
Wow това си е сериозно бебе за тези седмици  bouquet Но първо, че може това измерване да не отговаря на истината и второ, че не се знае кога точно ще тръгне да излиза бебчо. Все така едричък ли е вървял досега или само на последния преглед ?

# 652
По-скоро ще пробват да ги изчистят.

# 653
Да. Не може да родите вагинално с гъбички, т.е. не е редно, не че не може физически.
Wow това си е сериозно бебе за тези седмици  bouquet Но първо, че може това измерване да не отговаря на истината и второ, че не се знае кога точно ще тръгне да излиза бебчо. Все така едричък ли е вървял досега или само на последния преглед ?
Ами от началото си върви две седмици напред, даже правих обременяване с глюкоза,защото се съмняваха за гест. диабет,тъй като е едричък ама всичко е ок нямам. Просто си е едричък и то доста май, ако наистина отговаря измерването.

# 654
Не се притеснявай излишно и на мен така ми бяха казали при първото ми дете,но накрая си родих бебо 3.750кг,съвсем нормално,едва ли ще стане 4кг до края,така че Лека бременност ти желая и не го мисли много !:kissing_heart:

# 655

И да е четири кг не пречи за нормално
Синът ми се роди 3920
То зависи от майката

# 656
Ами до термин, ако всичко е наред ще пробвам нормално, а пък вече ако се наложи секцио. То господ да пази, винаги може да стане усложнение май без значение бебчето дали е 4 или 2 кг.

# 657
Абсолютно Божа работа. Аз възнамерявам да слушам препоръките на лекарите дали да е нормално или секцио. Засега обаче бебчето е седалищно ( яки ритници ми раздава ниско долу, имам чувството, че ще се покаже някой крак измежду моите) 36 г.с съм . чакаме до 10 август ако още е седалищно  ще ми насрочат дата за секцио.
Страх ме е от операцията ама ме е страх и от нормалното раждане( там са ми разказвали направо зловещи истории), уж се абстрахирам, но колкото по наближава ме обзема някакъв страх.
Е все отнякъде трябва да излезе това бебче, каквото ми е писано.

# 658
Моя бебок е главично от доста време си се обърна, но и мен нещо ме обхваща паниката ама май е нормално като наближава,каквото е писано само да сме живи и здрави с бебоците пък каквото такова, нормално или секцио не може да избягаме.... Grin

# 659
Като гледам повечето сме нощни птици. Като се събудя нощно време и няма заспиване. Не очаквах да сте писли Joy
Mn.nikol Може бебчо да не се обърнал, заради къса пъпна връв. Ти в кой град си?
Момичета страх има и за самото раждане и за след това. Всичко ще е наред!
Аз си спомням, че първия път уж не ме беше страх. Отидох за предизвикване на раждането, защото пренасях и като ми измериха кръвното, искаха да ме върнат Grinning  Grinning  
После следващите много часове, минаха като миг. Помислете си колко е хубаво, че после пак ще спим по корем Blush

Общи условия

Активация на акаунт