WIZZ AIR - 31

• 67 928
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • столицата
Доста хора си бяха платили приорити и си влизаха необезпокоявани с багажа си. Мисля, че таксата беше 12лв

# 106
А, има ли хора,на които реално да им е откраднато нещо от багажа,или са само страхове? Аз куфар не заключвам с нищо-както вече се каза,ако някой има желание да го отвори,начини ще си намери.Нищо не ми е изчезвало,не мога да кажа дали е отварян.Пътувам сравнително често,но предимно в един маршрут.До сега само веднъж се е губил багаж/с bg air/

# 107
  • София
Мими, да пристигнеш без багажа си е неприятно, признавам.

На мен никога нищо не ми е изчезвало.
Веднъж се уплаших, че ми няма багажа. Беше на летището в Монреал, когато трябваше да се прехвърля на вътрешен полет. Оказа се, че просто са го хвърлили на съседна лента. За щастие го бях опаковала на софийското летище и си го познах по грозния зелен цвят. Laughing

С плащане на приорити се решават всички проблеми.
На мен засега не ми е било важно да го правя.

# 108
  • София
А, има ли хора,на които реално да им е откраднато нещо от багажа,или са само страхове? Аз куфар не заключвам с нищо-както вече се каза,ако някой има желание да го отвори,начини ще си намери.Нищо не ми е изчезвало,не мога да кажа дали е отварян.Пътувам сравнително често,но предимно в един маршрут.До сега само веднъж се е губил багаж/с bg air/

Да, на познат му нямаше якето. Simple Smile Предполагам, че е изпаднало при преравянето на багажа, а не защото някой иска да носи парцал втора употреба. Wink Но самото ровене е гадно. Както писах, тази година 2 пъти ни се случи. В нашия случай подозренията ми са, че стана на летище Кьолн/Бон, защото полетите бяха различни и началните точки не съвпадаха. А и при излитане виждам как товарят багажа, защото го оставям почти до самолета.

# 109
Мими, да пристигнеш без багажа си е неприятно, признавам.
...
Скрит текст:
На мен ми се е случвало няколко пъти, та мога да кажа, че е много неприятно.
Хубавото е било, че бързо са ми го доставяли.  Laughing

Понеже не е било с полети на Уиз, го слагам в спойлер.

Таня67, много е гадно да ти ровят в багажа...

# 110
  • Sofia
Аз съм си правила експерименти - запомням какъв е шифъра на ключалката, когато чекирам куфара и после го поглеждам дали е променен. В повечето случаи е същия, но има и такива, в които е различен от този, който аз съм нагласила - значи е пробвано да бъде отварян. Винаги със свито сърце го отварям, за да проверя дали всичко си е вътре.

Може и да съм леко параноична в тази насока, но имам близка приятелка, която пътува всяка седмица служебно и са й се случвали какви ли не неща - от това някой да вземе нейния куфар по погрешка, до това да й липсват от куфара само новите дрехи, които са с етикети. В повечето случаи, разбира се, всичко е наред.  Praynig

# 111
  • Пловдив
Ако си опаковате куфара/сака с прозрачно фолио няма как да бъде отворен!  Аз лично ползвам текстилни калъфи и за малките и големите куфари, като ципа ми винаги е на дългата страна, т.е не може да се отвори от горната част.

# 112
  • София
Някой има ли представа дали е позволено да се носи маша за коса в ръчния багаж до 10 кг.?

# 113
  • Вестерос
Сигурно да.
Какви са тези текстилни калъфи?

# 114
  • Sofia
Текстилните калъфи са чудесно нещо и ме е яд, че не си взех от Турция като ходих наскоро. Може ли да ми препоръчате в България къде има избор от тях? Намирам ги в разни онлайн магазини, но ми се иска и на живо да ги видя, защото в Турция забелязах, че по-скъпите са и по-дебели и качествени, докато евтините са съвсем тънки и според мен ще се продерат след първото слагане.

Има най-различни цветове:

Скрит текст:

# 115
Някой има ли представа дали е позволено да се носи маша за коса в ръчния багаж до 10 кг.?
Може. Отдавна никой не беше питал. Grinning

# 116
  • Пловдив
Текстилните калъфи са чудесно нещо и ме е яд, че не си взех от Турция като ходих наскоро. Може ли да ми препоръчате в България къде има избор от тях? Намирам ги в разни онлайн магазини, но ми се иска и на живо да ги видя, защото в Турция забелязах, че по-скъпите са и по-дебели и качествени, докато евтините са съвсем тънки и според мен ще се продерат след първото слагане.

Скрит текст:

От тук съм купувала от Естил, но имат само за голям куфар калъфи, а и са тънки и скъпи, след второто пътуване ми се прокъса.  Преди година пускаха в Лидъл, съжалявам че не накупих повече, оказаха се много здрави, а и имаше избор на десени. Последно поръчах от Алиекспрес, има по 7-10лв за малък куфар, изкарват за по 3-4 пътувания.

# 117
Може ли при платена преди месец резервация сега да добавя таксата priority, която чета че вече е препоръчителна за ръчния багаж?

# 118

Скрит текст:

В София в сградата на ХИТ в „Младост”—3 в един от магазините за куфари видях, по спомен за 55/40/20 беше 15 лв. Не съм го разглеждала, не знаех, че има различни дебелини, не съм ползвала.

# 119
  • София-Младост
Може ли при платена преди месец резервация сега да добавя таксата priority, която чета че вече е препоръчителна за ръчния багаж?
Може.

Общи условия

Активация на акаунт