WIZZ AIR - 31

• 67 927
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, интересува ме полетите до Неапол само сезонни ли са вече?

# 91
  • София
Мен ме притеснява, че са ми меки сакчетата и ако го дам ще го мятат напред назад
То и за куфарите важи същото. Толкова грубо ги хвърлят, че вероятността да ги счупят е огромна. Отделно, че е гадно ако разбереш, че са ти го отваряли, а само тази година 2 пъти ни бяха пребърквани ръчните куфари, взети преди самолета при полети с Райън. Единият път бяха срязали катинара.  Sad Нищо ценно нямаше, за да изчезне, но от самият факт, че някой ми е гледал и пипал "гащите", някак ми е гнусно и омърсено.

# 92
  • София
Никога никой досега не ми е отварял куфар.
връзвайте ключалките или циповете със свински опашки или ги опаковайте на летището.

# 93
  • столицата
Змия е права. Ако предадете ръчния за багажно на чек-ин-а може да си носите и течности напр. бутилка вино Simple Smile, което е невъзможно в ръчния.

# 94
  • София
връзвайте ключалките или циповете със свински опашки или ги опаковайте на летището.

Все си мислех, че солиден катинар, който не се отваря "с поглед" е някакъв вид преграда. Но не е така, защото са намерили начин да го унищожат и получихме куфара без катинар. Какво им пречи да срежат свинската опашка?  Wink А опаковането освен, че е грозно, може да се прилага само за багажи, които не минават през проверка за сигурност. Лаптопът и фотоапаратът до последно стоят в ръчния ми багаж. Трябва да мога да ги извадя по всяко време.

# 95
  • Вестерос
Точно мисълта, че са ти ровили е гадна. Мисля свински опашки да взема за всеки случай.

# 96
  • София

Все си мислех, че солиден катинар, който не се отваря "с поглед" е някакъв вид преграда. Но не е така, защото са намерили начин да го унищожат и получихме куфара без катинар. Какво им пречи да срежат свинската опашка?  Wink А опаковането освен, че е грозно, може да се прилага само за багажи, които не минават през проверка за сигурност. Лаптопът и фотоапаратът до последно стоят в ръчния ми багаж. Трябва да мога да ги извадя по всяко време.

Опаковай си багажа и го дай на гишето за чекиране да пътува в багажното. Така си спестяваш всички проблеми.
Освен всички други позитиви, ако постъпиш така, можеш да си чакаш спокойно да се качи цялата паплач в самолета и да си от последните на борда.
Изобщо не разбирам защо трябва да си троша нервите дали течностите ми са повече, дали ножичката ми е с по-дълго острие от разрешеното, дали ще ми конфискуват тирбушона и т.н.
А и мога да си обикалям летището, да ползвам тоалетна без да мисля за багаж и т.н.

# 97
  • Вестерос
то пък голямо мислене за 1 сакче. Никога не ми е пречило да ходя до тоалетна дори с големия куфар. А за течностите какво има да се мисли, като всичко трябва е до 100мл, не се сещам уиз дали имаха правило като Раян да са до 10 неща.

На летище София след проверката продават ли ракия? Ако да горе-долу цена помните ли?

# 98
  • София
Хубаво де, аз намирам само плюсове в това да си дам багажа на чек-ин-а.
Вие сте свободни да правите каквото сметнете за добре. Само не мрънкайте.

# 99
  • Вестерос
1-во никой не мрънка! Не изопачавай.
2-ро разбрахме, че така си давате багажа. +,- има и за двете.

# 100
  • София
Какъв е минусът при даването на багажа?

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 18:41 от змия

# 101
Проблем ли е да добавя запазени места към вече закупен билет с
 друга карта?

# 102
  • Вестерос
Че ще изчезне нещо, че ако съм със сак може да се счупи нещо... нужно ли е да се обяснява това.

# 103
  • София
Това до голяма степен зависи от собственика на багажа.
Но пък винаги има възможност да си платиш, за да пътуваш с багажа над главата си.

Нямам какво повече да напиша по въпроса, затова спирам.
Вълшебни пътувания желая на всички.

# 104
Какъв е минусът при даването на багажа?
За мен има един огромен минус в чекиран багаж(защото тук реално става чекиран) - може да не пристигне с теб.  Mr. Green
Да, при директен полет е малко вероятно, но се случва.
А когато не мога без багаж, тогава не ми е ОК да го пускам като чекиран.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт