WIZZ AIR - 31

• 67 943
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • sf
А детето кой месец навършва 14? Струва ми се ,че там е уловката.

# 151
Току що пробвах, няма проблем с датата за дете, пишеш името, отбелязваш пол и избираш дата от календара.
Точно календарът е проблема.

# 152
  • Перник
Здравейте,правилото за неща,купени от летището,още си важи-носим си ги допълнително в торбичката от летището-имам предвид,ако си закупя лосиони и боди мист на Викториа сикрет,които са 250мл, дали ще има проблем?

# 153
  • София-Младост
Току що пробвах, няма проблем с датата за дете, пишеш името, отбелязваш пол и избираш дата от календара.
Ами отново пробвам и проблем няма. Гледа се възрастта на детето към датата на полета, а не към днешна.
Избрах си полет на 11.07. и ми дава избор на дати от 12.07.2004 до 12.07.2016

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 11:13 от Ала-Бала

# 154
Аз също не мога да вкарам датата на раждане на двете ми внучки!? И двете са под 14 години: 2006 и 2008 година. Каква ли може да е причината?
Аз не разбрах - искате да купите билет или да чекирате вече?

# 155
ImpSmiling ImpSmiling Imp
Аз също не мога да вкарам датата на раждане на двете ми внучки!? И двете са под 14 години: 2006 и 2008 година. Каква ли може да е причината?
Аз не разбрах - искате да купите билет или да чекирате вече?
Да купя.
 Прибрах се, за да пробвам на компютъра, но сега пък сайта на Wizzair не работи.ImpDisappointed Relieved

# 156
  • София
Всичко работи - и сайтът, и изборът на дата.

Пробвайте с друг браузър.

# 157
Ами отново пробвам и проблем няма. Гледа се възрастта на детето към датата на полета, а не към днешна.
Избрах си полет на 11.07. и ми дава избор на дати от 12.07.2004 до 12.07.2016
Моето дете е с навършени към днешна дата 14г. Полетът ни е 4.08, активни са ми датите след 4.08.2004.Но явно 14г. са си възрастни.
Знаете ли каква е таксата за приорити,ако се закупи по-късно,след направена резервция?

# 158
над 14 са възрастни
гледа се възрастта към датата на полета, не в момента
като буквам дете ми дава възможни години 2004-2016, нямам представа какъв е проблема при вас

# 159
  • sf
Да, навършени 14г са възрастен. Съответно могат да придружават над 2годишно 😂 Звънях да питам по моя казус, 17г и 11г да летят сами. Няма проблеми. Обаче се забавих с купуването на билети и не ми се мисли. 😣

# 160
  • София

[/quote]
Знаете ли каква е таксата за приорити,ако се закупи по-късно, след направена резервация?
[/quote]
Аз купих приорити 2 седмици след билета. Цената си беше 12 лева.

# 161
Знаете ли каква е таксата за приорити,ако се закупи по-късно, след направена резервация?
[/quote]
[/quote]
Мерси,аз купих за 2-ма, ще реше за другите двама после. Т.е. още не съм купила нищо, не мога да платя- с карта съм.Финализирам плащането уж, но пак си стои страницата с розовия бутон, няма индикации нещо да не е наред, Нещо да подскажете? С виртуална мастер на ДСК съм,не съм имала никога проблеми с нея.
Сега виждам,че ако избера плащане с банков превод, сумата е с 20лв по-малко?!?

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 16:39 от m@ria

# 162
Ако сте само с ръчен багаж ( малък сак/куфар ) и дамска чанта и сте си направили чекирането онлайн - не ви е необходим приорити. Пътувахме за Рим и на отиване и на връщане след проверката за сигурност директно си ни натовариха на борда с багажа Simple Smile

# 163
  • Перник
[/quote]
Мерси,аз купих за 2-ма, ще реше за другите двама после. Т.е. още не съм купила нищо, не мога да платя- с карта съм.Финализирам плащането уж, но пак си стои страницата с розовия бутон, няма индикации нещо да не е наред, Нещо да подскажете? С виртуална мастер на ДСК съм,не съм имала никога проблеми с нея.
Сега виждам,че ако избера плащане с банков превод, сумата е с 20лв по-малко?!?
[/quote]

Днес имах малък проблем с плащането на Приорити-изписа ми,че плащането не може да бъде прието,върнах се пак на страницата,натиснах плати,и пак същото-рестартирах сесията,и като си влязох в профила всичко беше платено-явно сайта се бъгва на моменти,иначе за цената-мисля,че си е 12 лева на човек.
Аз лично предпочетох да си платя 12 лева,и да не се притеснявам,че куфара ми може да отиде в багажното,а преди това евентуално да е претърсен,и отварян и тн-при връщането винаги имам поне една-две скъпи покупки и не ми се рискува.

# 164
Аз съм тази с проблема с календара.Оказа се , че причината е в телефона ми!  Сега пък нещо друго - една от резервациите е в паунди и аз приех начин на плащане - банков превод, но неприятната изненада е,  че плащането е международно и банковата такса е 15 евро.
SWIFT код: CITIGB2L
Sort code: 18-50-08
Международен номер на сметка: GB60CITI18500811210394
Подробности за сметка: Wizz Air Hungary Kft

Местен номер на сметка: 11210394
Подробности за сметка: Wizz Air Hungary Kft
И по коя сметка трябва да наредя плащането?!

Общи условия

Активация на акаунт