За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 65

• 34 366
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Има малки с ластик, виждала съм във Вис виталис. И аз ще трябва да купувам такива, че от сега започна да ги дърпа и с ръцете, и с краката като се избутва да се върти, пумпал Joy

# 121
  • Варна
Естествено, че има малки чаршафи с ластик, а във всяко ателие ще ви ушият по поръчка.

# 122
Имах в предвид за шарени с картинки,не едноцветни с ластик.За шивачка не се сетих,ще търся някоя да ми каже какво да и занеса да ми направи.Благодаря.

# 123
  • София
Малки чаршафи с ластик има в Текстура.

# 124
Е, кой е казал, че не са с картинки? Има и с картинки. В някои онлайн магазини също - Косара, English home..

# 125
И за мен този начин на правене на кашите си е хамалогия, въпреки факта, че всичко полезно се запазва.
Аз съм писала - накисвам зърната вечерта, на сутринта измивам, варя, пасирам и ето я кашата. Simple Smile

Моето дете е на почти 9 месеца и едва от няколко дни се изправи 3-4 пъти, подпирайки се на мен. Сам в кошарата не се е изправял още, та
А 5 месечно ще започне да се набира и изправя съвсем скоро.

не е баш така при всички. Simple Smile

И моето се изправя вече! И много иска да бъде изправен, като мрънка и го изправим, много се кефи.

За кашата, а какви зърна ползваш?

# 126
В Икеа има чаршафи с ластик. Ама не са шарени. А това защо е толкова важно?

# 127
Еми лично на мен ми доставя удоволствие да спи на някакви детски чаршафчета,аз цял живот съм била на чисто бели,майка ми беше маниачка,гладене и всичко бяло до 4 клас,и сега си купувам и за нас цветни и за него съм взела с разни картинки-Том и Джери,Миньоните,Мечо Пух,Количките,ей такива да ми радват окото и той се заглежда в картинките първите пъти.Но са малки 60/120,ще купя по големи памучни и жена да ми ги направи ако не си харесам онлайн.Не съм знаела че има,който не търси пита Wink Благодаря още веднъж на всички за съветите 💙

# 128
В Икеа има чаршафи с ластик. Ама не са шарени. А това защо е толкова важно?

Аз харесвам на English home.
Шареното привлича вниманието им.Моята дъщеря не обича да се застоява в шезлонга ,но обича да го съзерцава отдалеко,защото е шарен.Ако се застой в него се опитва да се върти и да гледа шаренийките Simple Smile

# 129
Ние за нашето бебе купихме платове и ни нашиха чаршафи. Направих си и повече калъфки, защото много ми връщаше и ги сменях по няколко пъти на ден. 100% ранфорс памук избрах и съм супер доволна. Мога да кажа магазини с хубави платове в София, който има интерес.

# 130
момичета, сега като ви чета за чаршафчетата и ми става гузно. Нашето спално бельо е много безцветно. Всъщност каквото ни подариха в самото начало след раждането, с това и караме. имаме няколко бели комплекта, два синички и едно екрю. Общо взето аз съм маниак да пера всичко на високи температури (спалното бельо и пелените ги перем на 90) и гледах ефикасността, да не се захабява и да се пере всичко заедно.
Но сега ме засрамихте и вдъхновихте.

# 131
По отношение на захранването, смятам да запазя максимално от летните плодове и зеленчуци за есента и зимата. Преди бяхте коментирали следния ред - варене на пра, замразяване във формички за лед и поставяне в пликчета за замразяване с цип, които ги има в Джъмбо и ИКЕА. Тези пликчета безопасни ли са, без BFA ли са и могат ли да се ползват спокойно за бебешките пюрета? Специално за замразяване ли са?
Други по-подходящи идеи?
Не са без BPA, поне не е отбелязано на икейските (имам вкъщи). Имам от Лидл и от Хит сега вкъщи, изрично за замразяване на храна са, могат да се загряват.
Иначе знакът за пластмаса без BPA е PP5, но не е обозначен на нито един вид торбички за замразяване на храна, които имам. Единствено на тези за кърма, но са много малки.
Обмислям да си купя кутии за замразяване на Tupperware. Имам техни продукти. Бях започнала постепенна подмяна на пластмасовите кутии у дома, но не съм стигнала до тези за замразяване.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 17:38 от Coelum

# 132
момичета, сега като ви чета за чаршафчетата и ми става гузно. Нашето спално бельо е много безцветно. Всъщност каквото ни подариха в самото начало след раждането, с това и караме. имаме няколко бели комплекта, два синички и едно екрю. Общо взето аз съм маниак да пера всичко на високи температури (спалното бельо и пелените ги перем на 90) и гледах ефикасността, да не се захабява и да се пере всичко заедно.
Но сега ме засрамихте и вдъхновихте.

Я па ти.. и моя спи на бял чаршаф. Не виждам да е някакъв изостанал. Така си решила, така си направила.

# 133
Аз съм с бяло спално бельо както за нас, така и за бебето. Такова харесвам.

# 134
На мен не ми пука особено какви са чаршафите - има едноцветни, има и един на едни сладки мечета ама не се заглежда изобщо по тях.

Общи условия

Активация на акаунт