За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 65

• 34 395
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Имам въпрос за кърмещи и не кърмещи майки .. Мога ли да пия мента , глог и валериан ? Благодаря ви

Специално за ментата съм чела, че трябва да се избягва от кърмачки, защото може да намали кърмата.
А и в комбинация с другите две също не е препоръчително.

# 151
Да, и аз съм чела същото за ментата.
Нещо хомеопатично е по-подходящо за случая. Без лекарско предписание са и може да се консултираш с фармацевта.

# 152
Може би Седатив.  Пие се и от бременни.

# 153
здравейте, купихме чаршафчета! доста кич, но с огромни шарени и той ги зяпа и им се кефи! поне са памук.

Връщаме се от педиатърката, вече сме 77 см, педиатърката ни измери 78, но тя винаги закръгля нагоре, и 10.3 кг.

Педиатърката ни препоръча да почваме с изкиснато сиренце и риба да вкарваме. Каза, че много добре се развиваме, но беше изненадана, че бебето не си знае името. Истината е, че синът ми е с двойно име и е много дълго. Аз го наричам с бебе и лигавщини, мъжът ми му говори по име, но наистина май не си го знае. Имате ли такъв проблем? Знае ли си вашето бебе имената?

Ние приключихме с ваксините на този етап, много сме доволни!

# 154
Ние му казваме Боги и той се обръща..Не всеки път. Ако се е залисал не винаги се обръща

# 155
И моята се обръща и се хили насреща като й казвам името. Много обича да си чува името. Като беше по-малка в периода на рев след баня и пеех песничка, на която думичките й бяха само името й и тя спираше да плаче. Smiley

# 156
 ще гледам да му ползвам името, дано го научи. иначе засега реагира на "бебе", а на  "кой е най-хубавото бебе" се гигили и тресе телеса.

# 157
Аз четох, че още от втория месец на бебето трябва да се отучим да им викаме "бебо", "бебчо" и т.н., за да си научат името.

# 158
Истината е, че синът ми е с двойно име и е много дълго. Аз го наричам с бебе и лигавщини, мъжът ми му говори по име, но наистина май не си го знае. Имате ли такъв проблем? Знае ли си вашето бебе имената?

Ние приключихме с ваксините на този етап, много сме доволни!

Трите имена ли трябва да си знае или само и име и фамилия? Crazy Не обръщайте внимание на всички щуротии които ви се казват, нека бебетата са си бебета...ще си научат имената. Дъщеря ми реагира на 3-4 производни на името и, както и на "зая" hahaha

# 159
Аз четох, че още от втория месец на бебето трябва да се отучим да им викаме "бебо", "бебчо" и т.н., за да си научат името.
даа, и на мен така ми обясни педиатърката.

Со Лъки,  чак всичките имена на сина ни и ние не ги знаем. Шегувам се, но не много.  Казаха ни и без моркови месец-два, заради оранжевостта.

# 160
Аз никога не съм му казвала " бебе" . Винаги е Боги. Или Богито. Даже мисля, че си мисли, ще се казва Богито Wink

# 161
  • София
ett1228 на колко е бебето. ?
Всички вкъщи по име я наричаме плюс Куки Simple Smile

# 162
да, аз имам чувството, че моят си мисли, че се казва Намамабебето. миднайтСтар, на 8 ставаме скоро.

# 163
  • София
И малкият си знае името в повечето случаи. Наричам го по име или мамо, но никога в мн.ч.

# 164
А, моето бебе е като омагьосано от баща си.
Аз все му казвам "мами,мами", дали няма да реши, че така му е името...
А, аз нарочно, за да ппоговори по-бързо думата мама.

Общи условия

Активация на акаунт