За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 65

• 34 449
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз ги въведох сурови . Давах на парчета  от ръката ми. С всичко така процедирам освен ябълки.

# 541
Ако детето е над 6м, не е проблем да са сурови.

Само внимавайте с количеството. Синът ми ония ден изяде 3 и вчера резултатът беше потресаващ, все едно е новороден.

# 542
Аз сливи не съм се и пробвала да варя.
Варила съм ябълка, круша, кайсия  , череши

# 543
На мен черешите ми се получаваха кисели. Пробвах 2-3 пъти и се отказах.
Сливи съм давала само на Хип.

# 544
Аз и давам да смуче парче пъпеш, на 5 месеца е. Супер му се кефи, явно и харесва че е сладко. Плодове още не съм въвела.

# 545
Мале, днес такъв бъркоч му направих... Как го изяде?
Мислех да в елда с пюре от ябълки за СЗ.
Ама от обяда не си изяде динята, та пасирах диня с елда. Ама стана голяма чорба, та баща му натроши един сухар. Изяде го, хора, това чудо на кулинарията...
Много кашля от динята и нямам идея защо Sad като я яде на парченца много кашля Sad

# 546
Аз да питам с какво ги храните? Бебо е много лаком бърза да лапне лъжицата обаче се омазва яко. В резултат вече няколко дрешки лекьосани не можаха да се изперат. С обикновени лигавници не става, постоянно трябва да ги пера, взех един пвц с джобче, много е удобен, лесно се почиства обаче дори и на последната дупка му е широк около врата и все деколтето на дрешките му се омазва....Сигурно аз нещо съм с две леви ръце знам ли...

# 547
  • София
Аз съм с един лигавник от Джъмбо, който е във формата на риза с вратовръзка. Дават го 9+, ама го храня от 5-6месечен с него. С лепка е отзад, та си го стягам по него.
Важно е и с каква лъжица го храниш. Аз пак имам от Джъмбо, супер дълбоки са и така не ми изпада, дори и да яде по-течна супа.
Има и някакви лигавници като блузка, може да потърсиш от тях.

# 548
Аз имам около 10-а лигавника и толкова бандана,отделно еднократни лигавници няколко кутии за началото.Като твърда кухненска хартия са,но с животни.Не помня от къде ги поръчвах обаче.

# 549
  • Германия
Аз да питам с какво ги храните? Бебо е много лаком бърза да лапне лъжицата обаче се омазва яко. В резултат вече няколко дрешки лекьосани не можаха да се изперат. С обикновени лигавници не става, постоянно трябва да ги пера, взех един пвц с джобче, много е удобен, лесно се почиства обаче дори и на последната дупка му е широк около врата и все деколтето на дрешките му се омазва....Сигурно аз нещо съм с две леви ръце знам ли...

Ако така или иначе са лекьосани блузките и не стават за навън, обличай ги тях като се храни - аз така правя, особено ако яде нещо доматено
Иначе имам един лигавник с ръкави и джобче от дм, но той лятото запарва ужасно

# 550

Аз купих един лигавник с дълги ръкави и от някакъв материал, който много бързо съхне, не знам как се казва. Устройва ме идеално и наистина не се цапа. По-точно не би се цапал, ако не си вкарваше ръката в чинията с пюрето и после не омазваше с ръката си всичко по себе си и мен. Но от кръста нагоре е съвсем чист. Мисля, че ще трябва и лигавник за себе си да потърся.

# 551
  • София
Аз не давам да рови в чинии да плюе и темподобни. С обикновени лигавници карам.Няма петна. Храня или с мерална лъжица или с тази на верея:).

# 552
Значи, това с лигавниците при нас не с еполучи. За това слагам кърпа. И храня по памперс. Нервих се с тия дрехи и накрая репих проблема.
Обаче като яде бисквити е ужас!!! Трябва да стоя с прахосмукачката до него. пОнеже му давам сам да си се храни като му начупвам парченца и си ги слага в устата ама успеваемостта е около 60% Simple Smile

# 553
  • Варна
Е много ясно Mr. Green Моят син не искаше да държи бисквита, не искаше да отхапва, изобщо не схващаше, че тва нещо в ръката му се яде. Към година и половина се прежали да отхапе, но сигурно един месец яденето му се състоеше в това да отхапе парче, да го изплюе и така, докато свърши бисквитата Joy

# 554
  • Велико Търново
След втория ден на захранване, вече имах две бодита който ползвам само за хранене. Толкова са омазани вече, че дори не ми е нужно да помня какво съм въвела - то менюто си е на тях.

Общи условия

Активация на акаунт