ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 853
  • 771
  •   1
Отговори
# 345
Тя много неща и на Банков прости и на Тони прости, защото си е такава. Прощаваща, когато обича някого.

# 346
  • София
Зайко, стринките във ФБ искат съвсем морално да уморят жената на Банков, за да е свободен да се върне Wink

Много ми е трудно да сравнявам любовта на Марио и Зорница, просто защото и двамата обичаха силно. Марио, милия се влюби като куче, направо се загуби в тая любов. Ако можеше да стои настрана от Огнянова, още в началото щеше да преспи с Пламена и нещата между него и Зорница да приключат. Да де, но той просто ме ножеше, беше заразен/отровен още от първия ден.
Зорница беше по-резервирана, но е обяснимо да е такава след Банков. Да де, обаче, ако не го обичаше истински и много дали щеше да намери сили, когато Тони беше зле да е неотлъчно до Марио и да му бъде такава подкрепа. Аз толкова любов видях в поведението и тогава, без да е необходимо да казва и една дума.

Ако обаче сценаристите бяха решили да ги разделят - Марио щеше да е този, който да страда повече и да го изживее по-тежко. Но не защото Зорница е обичала по-малко, а просто защото е такъв характер - бързо прощава и забравя. Докато Марио щеше да затвори още повече в черуката си и да си живее с мантрата - Трябва да съм сам и не заслужавам щастие.

# 347
Защо смятате, че единия обича повече от другия?
Ами, Стела, не знам, хванах се за думите на Димитрова и се опитах да им „измеря” любовта, но не успях Grinning И двамата се обичаха еднакво силно, затова и любовта им устоя.

Роси, според мен и за двамата щеше да е еднакво пагубно. Аз не съм сигурна доколко Зорница щеше да е в състояние да си отвори сърцето за пореден път, ако и с Марио беше претърпяла разочарование. За него е ясно.

Димитрова, различно е прощаването й на Банков и на Марио. Не мога да го обясня, но с Марио го направи осъзнато някак, избираше да му прости, но след като той направеше нещо, с което тя да види, че има чувства и си струва. С Банков беше едно тичане  - ти правиш глупости, но аз ти прощавам, не е необходимо да правиш нищо, освен да знаеш, че ще ти простя.

# 348
Няма да споря, както казва една моя приятелка: "Всеки определя сам според себе си". Joy Аз така ги виждам нещата, друг по друг начин. Факт, че завършиха заедно, щастливи, факт, че се обичат много. Няма друго мнение сред нас.
Докато пиша се возя в такси и над главата ми върви реклама на малко таблетче с Вергов. Сега Яни ще каже това случайност ли е? Grinning

# 349
Мен като малка винаги ме питаха,коя баба обичаш повече или кой обичаш повече мама или тате,ама аз съм бетон И двамата по равно. Joy Та и тука така и двамата се обичат по равно. Heart
Случката с Пламена много би ме забавлявала,ако не ми се ревеше.Марио голям лош мъж,решил да преодстъпи Зорница на брат си и да я забрави.Сваля друга жена пред нея,тръгват си заедно и ако обичаш айде да си ходиш...
Хем иска да я забрави,хем неще да пипа друга  Wink И после Зорница като му даде визитката на Пламена,той гледа като котарак след нея,смачка визитката и си се качи в асансьора.

# 350
 Димитрова, изкажи си гледната точка, мооля те Hug Просто обожавам да чета лигаво романтични коментари за еленчетата Heart Eyes

От скука се разрових и попаднах на няколко доста готини кадъра.
Скрит текст:

Зайко, в бара беше много тежко как двамата се гледаха, гледаха, гледаха и накрая Марио като тръгна уж към тях, погледът на Зорница така се изпълни с надежда и после като Марио рязко се спря при Пламена, погледът и рязко помръкна. Имам чувсвото, че щеше да се разплаче, не знам как запази самообладание.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 16:12 от Фифф

# 351
Фифф, страхотни снимки. Първата не съм я виждала, много е идейна, а тази, на която се смее, ми е любима Simple Smile

Зайко, тя като му върна визитката и си тръгна, имаше самодоволната физиономия на победител Grinning А той си я гледаше без да се опитва да скрива чувствата си.

Ако трябва да кажем обаче не кой кого обичаше повече, а кой се бори повече, то тогава категорично бих казала Марио, колкото и странно да звучи на фона на това, че той сто пъти се опита да избяга. Но и той беше този, който винаги правеше крачките към нея, тя беше доста по-резервирана. Но е нормално, след всичкото тичане по Банков имаше мускулна треска Joy

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 16:28 от Mosquita

# 352
Моски, аз не ги бях виждала до сега и много се изкефих.

И двамата правеха крачки по свои си начин. При Марио положението беше много по-глобално, защото трябваше да се бори със себе си буквално. За пръв път се озова с такава ситуация и не знаеше накъде да поеме. Зорница от своя страна трябваше да се позволи да отново да обича и да бъде обичана и да бъде търпелива и разумна.

# 353
Фифф, едвам ме нави.
Аз не казвам, че Зорница не го обича, просто, ако има един, който обича повече това е Марио. Не съм казала, че задължително е така, но хипотетично. Колкото тя е била резервирана, толкова и той.  Марио досега никоя друга не е обичал, всички жени в неговия живот са били само за секс и нищо повече, за връзки не се е коментирало изобщо. Значи това ни води до извод, че току така не се влюбва. Да ама стана, беше впечатлен много от тази огнена жена и не можа да спре. По всякакъв начин се насилваше да се откопчи, да се махне, за да не наранява брат си, но не успя. Въпреки да знаеше, че ще оскърби единствения важен човек в живота си, за когото дава всичко и прави всичко, той се пусна да обича. Всеки път, когато  я лъжеше, че между тях не може да има нищо имаше ужасна болка. Това за мен е най-показателно, че постави Зорница и себе си пред Тони и неговото щастие, след като цял живот е поставял точно щастието и здравето на Тони пред себе си. В коридора преди да влязат в апартамента и Тони да е там ми прозвуча като: "Майната му на Тони, щом имам теб".  А също и това, че ѝ падна на коледене нашият благороден елен-робот. Това да бяхте ми го казали в началото на сезона, нямаше да го повярвам. Мисля също като Роси, че ако се беше стигнало да раздяла, Марио щеше да го преживее по-трудно. Така го чуствам, не мога да го обясня, аз не съм по анализите като повечето от вас, само обичам да ви чета. Grinning

Бориха се е и двамата, да. Зорница твърдеше, че той не прави стъпки към нея, но не мисля, че е така, връщаше въпреки това какво му казва главата. Следваше сърцето си. В края ми се стори, че тя се отказа много лесно. Дали защото вече го е преживяла и се е уморила да се бори не знам. Беше до него, когато трябваше, но след като Тони се оправи и Марио искаше да поправи глупостите си, тя му каза, че не му се сърди и че няма проблм за всичко станало. Все едно се беше предала. Може и да греша.

# 354
Димитрова, много хубаво даже ти се получава обяснението Wink
Даже мога да кажа, че не сме на различно мнение Simple Smile Само дето аз не мисля, че Зорница се отказа накрая от него. Тя просто го побутна, попритисна да действа и да й засвидетелства любовта си. Каза му, че не му се сърди, но го излъга. Ако беше така, нямаше да му се сопва, че няма да има нужда от него в операционната. Каза му, че няма повече какво да говорят, но тя започна разговора за тях при линейката. Тя говори, той мълчеше горкия. И ако наистина мислеше тези неща, които му каза, нямаше да се трогне буквално до сълзи от падането му на колене. Затова според мен не се отказа, провокира го да действа.

# 355
Оо благодаря! От теб това звучи много хубав, Москитаа.
Естествено, че го излъга, но сякаш някак примирена ми се струваше и с лежерната походка, когато го накова в линейката, така ми се стори. Ама как няма да плаче. След като си мислиш, че за пореден път си зарязана от човека, когото толкова много обичаш и изведнъж той ти пада на колене. Не ще рева, а розови балончета ще ми излизат от ушите. Grinning

# 356
  • София
Димитрова, точно това е и моето мнение. Единствено не мисля, че Зорница се отказа от Марио накрая. Москита Simple Smile, защо пишеш вместо мен Wink Държанието и спрямо него на мен ми прилича повече на онова - Не си готов, Марио!  Не заблуждавай себе се, не заблуждавай и мен Simple Smile
Ако Зорница се беше отказала, нямаше да се опитва да докара цялата болница да и помага в операционната, само да не е Марио.

А големият парадокс е, че Марио хем беше нерешителен, вътрешно се раздираже от вина към Тони, хем горкия не можеше да стои далеч и непрекъснато правеше крачки към нея. 

# 357
Не по-трудно да го преживее,според мен Марио изобщо нямаше да преживее раздяла със Зорница.Човек,който 35 години не е позволил на никой да влезе в сърцето му,не би го преживял и не би се влюбил пак според мен.
А Зорница толкова са я залъгвали преди,че изобщо и се учудвам на силите и търпението,с което чакаше Марио.
Господин не ме бива в обясненията,ако вместо да и обяснява- ама ела да поговорим,искам да те видя,нямам опит и беше казал едно Обичам те,не мога без теб,дали според вас Зорница щеше да има сили да продължи да свири на плочата не искам да съм с теб.Според мен не,ама то мълчи нашето момче,чака друг да го пита,не може само да си каже. Close
Което ме навежда на мисълта данеби Тони да му беше дал от онези бонбони,дето действали като серума на истината,преди да отиде в гражданското. Joy

# 358
  • София
Ох, Зайко, когато ги даваха и непрекъснато си мислех - кажи и, че я обичаш бе, дърво с дърво. А той не, мълчи и я гледа с тъжен поглед. После на Генадиева каза, че обича Зорница, ама голям праз, след дъжд качулка.
После му простих заради падането на колене в гражданското, но като гледах за първи път и много му се ядосах.
А ако си я беше награбил и обяснил в любов - Зорница да е обвила ръце около врата му още тогава Simple Smile

Не знам за бонбоните на истината, но Марио да ходи на уроци при брат си по ухажване и обяснение в любов. Иначе другите работи добре му се получават.

# 359
Димитрова, случайности не съществуват, аз не съм ли ти казвала? Joy  Мен пък непрекъснато ме преследват реклами на Нес кафе преди всяка песен в you tube ахахахах и по телевизията също. А преди изобщо не ми правеше впечатление, че това е той.

Брей, тези луди стринки каква хубава тема пак ни дадоха за обсъждане хаха. Направо събудиха темата. Grinning

И аз съм на мнение, че Зорница не се беше отказала от Марио. Тя само докато говореше с него в коридора очите й блестяха. Казвала съм го и преди - за мен тя само чакаше той да направи нещо и да му даде шанс, изпитваше го, за да види дали ще се осмели да направи крачка или пак ще бъде несигурен и колеблив. Е, тоя път успя, принос за това имаше и Евгения, която също му даде акъл да я изненада, но да не го планира, а сам да усети моментът. И той дойде тъкмо навреме. Наблюдавах ги после в ритуалната зала - той влезе, тя усети присъствието му и се обърна към него усмихната, след това имаше още един такъв момент, но беше сниман от по-далеч. И ако тя се беше отказала, изобщо нямаше да го отрази тогава, нито после да остане в залата толкова лесно, когато Марио я дръпна. Сякаш тогава реши да му даде шанс, да види какво ще каже, какво ще направи и определено си струваше. За изражението й още когато я дръпна до самия край на сцената няма да се повтарям пак - хиляди емоции преминаха през лицето й.

Не знам случайно ли беше това, или с цел да си знаем, но вчера като гледах епизод от 4 сезон, Банков каза на Кръстева как не смята да се задържа дълго в болницата. Може наистина да са го имали предвид само за един сезон.

Общи условия

Активация на акаунт