ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 857
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И в духа на това, което написах благодарение на стринките стигнах до екзистенциалното прозрение, че не съм срещнала ИСТИНСКАТА любов. Имам само един смотан Марио вкъщи, давам го безвъзмездно в замяна на информация, къде мога да се сдобия с истински мъж като Банков.???Някакви идеи?

Питах кристалната ми топка и тя каза - На женския пазар, продават ги на килограм Joy

# 331
Не знам как може да се задава този въпрос - естествено, че Банков е единствената и неповторима любов на Зорница. Той толкова самоотвержено се грижеше за нея през цялото време, обичаше я, уважаваше я и не даваше косъм да падне от хубавата й главица. Sunglasses
Сега, че малко я поунижаваше, разиграваше и я караше да се чувства безкрайно самотна няма да го правим на въпрос. Тя със сигурност си го е заслужавала Joy

# 332

Това са част от коментарите към горните снимки с въпроса с кой предпочитаме да е Зорница. Забележете коментара в средата. Ще падна.
Много бих искала да ги питам пък аз кога и къде видяха Зорница да обича Банков? Когато казваше, че е прочетена книга ли? Когато пред Наталия каза, че сега, когато не му се е обадила изпитва облекчение и в това, че скъса снимката му на две ли? Или пък, че гледаше телефона, докато той й звъни, с ужас все едно и изобщо не затвори, пък камоли да вдигне дори? Ако ми отговорят и успеят да ме убедят ще ги черпя, ама жестоко се съмнявам. Grinning

# 333
Яни, тя просто се е чувствала недостойна за него, затова не му се е обадила и не му вдигна. Все пак уби детето му, гадината грешна.
И като той й звънеше, тя не вдигна и отиде при Марио да се самонакаже! А той я отряза, да е ясно, че това заслужава Grinning

За мен Зорница и Банков визуално си подхождаха и дотам. Като манталитет, светоглед, отношение към другите и поведение бяха като две различни вселени.

# 334
Яни, тя просто се е чувствала недостойна за него, затова не му се е обадила и не му вдигна. Все пак уби детето му, гадината грешна.
И като той й звънеше, тя не вдигна и отиде при Марио да се самонакаже! А той я отряза, да е ясно, че това заслужава Grinning

За мен Зорница и Банков визуално си подхождаха и дотам. Като манталитет, светоглед, отношение към другите и поведение бяха като две различни вселени.
За мен и с Марио, и с Банков си подхожда визуално, но Марио стои най-добре до нея. Да не говорим, че с Марио са на едно ниво чисто професионално, характерите им много си приличат, мисленето им също е сходно, те са един за друг общо взето, имат много общи неща.С Банков тия неща не ги видях.

# 335
С Марио просто го няма онова усещане за пропаст, което го имаше с доцента. Но за мен беше кристално видно, че Зорница беше създадена заради Банков и тя притежаваше всички качества, които биха могли да го върнат към живота, но той не беше създаден за нея. Аз си представям, че са създали образа му и в някакъв момент са се плеснали по челото и са си казали - дайте тука да му сложим една женица да му лекува раните.
После Марио го създадоха така, че перфектно да пасне на Зорница във всяко едно отношение и е нормално двамата да си подхождат много.

# 336
Яница,пак не си разбрала.Ти не гледа ли сцената,когато Марио върна обувката на Зорница и на другата сутрин тя вървеше пред колата на Марио и си мислеше Колко пъти трябва да си изгубя обувката,за да дочакам принца,който ще бъде харесан и от ума и от сърцето?Може би ти с твойта наивна главица си решила,че това означава,че тя смята,че още не е срещнала истинската любов,но научните изследвания сочат,че тя просто е искала да каже Господи,кога ще се върне Банков?Аз толкова го обичам.Вземи се стегни значи и гледай по-задълбочено.  Kissing Heart

# 337
Даже няма да си тровя нервите да отговарям на този въпрос. Joy Joy
При мен въпроса е Зорница ли обича Марио повече или Марио обича Зорница повече. Ама и на това знам отговора. Joy

Абе, това магаре Донкилина да не е още сърдита, че цял ден я няма? Flushed
За теб, Донатела. Heart

# 338
 Димитрова, какъв е оговора? Grinning И аз съм се питала същото и все не стигам до извод Grinning

Москита, така е, просто с Марио са един за друг, очаквам с нетърпение следващия сезон да развият връзката им по прекрасен начин Heart

# 339
Не съм сърдита.
Няма какво да кажа по темата, писах във ФБ, чакам да ме оплюят. Спят.

# 340
# 341
Друг въпрос ме измъчва мен.Нали във фейса са морални и праведни жени.Банков е бил женен колко 10 години или повече?Винаги е оставял впечатлението,че е обичал жена си,бил е щаслив с нея,имали са дете.Случило се е нещастие детето е починало,той си мислеше,че тя няма да се събуди.Междувременно беше отчаян и самотен и се влюби.Но любящята му жена,с която е бил години наред се събуди.И сега свръх моралните женици от фейсбук,които анатемосват секса в кола,искат жененият мъж да зареже болната си жена,майка на починалото му дете или тя да умре,за да може да вкара в пътя грешницата Зорница.Ау колко праведно..

# 342
Първоначално, по разни статии, Банков го спрягаха във връзка с Виолета. Това беше още преди да започне сезона. Така че, може и наистина сюжета в последствие да е претърпял промени, а може и да са били жълти клюки и още от самото начало така да е бил замислен. Диана нали казваше, че по време на снимките на Дяволското гърло е била поканена за ролята на Огнянова. Hего не го ли снимаха преди да започнат четвърти сезон? Hо, при всички положения, Зорница беше създадена за Банков. Впоследствие, сякаш в движение ,промениха края на историята им (за Вергов, според мен, от самото начало са знаели, че ще играе само един сезон, но може би решиха да задържат Диана) И накрая Mарио беше създаден за Зорница и беше ясно, че няма как да не притежава много повече положителни черти, за да може се приеме от зрителите след Банков Grinning

# 343
Първосигнално щях да кажа, че Марио обича повече Зорница, но като се сетя тя колко неща му прости, колко търпеливо беше до него, въпреки магариите му и как  го подкрепи в моментите на трудност - не знам...

# 344
Защо смятате, че единия обича повече от другия?

Общи условия

Активация на акаунт