ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 680
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Е, е това е the снимката Heart Eyes
Разкошна е нашата Дид Heart
И аз като Перличката я харесвам повече в нефаталния и вид, а тука е смекчила погледа, страхотна снимка просто Heart

# 62
Фифф , е това  на мен  най-много ми хареса  от всичко  до тук  bouquet  !
Майче , да ви е хубаво времето , а на теб - компанията !

# 63
Е, е това е the снимката Heart Eyes
Разкошна е нашата Дид Heart
И аз като Перличката я харесвам повече в нефаталния и вид, а тука е смекчила погледа, страхотна снимка просто Heart
Москита, по този въпрос с теб сме единство в двойна плът Grinning
Супер снимка, наистина!
Само за днес цели 4 снимки -  Ди или скучае /кой бидейки на море грижливо се занимава с публикуване на снимки/ или идването на море е съчетаване на приятното/почивката с някаква работа и снимките са част от нея. Thinking

# 64

Припадам вече. Heart EyesJoy Диана днес иска да ни убие май хахах. Страхотни снимки пуска и на тях е прелестна.

# 65
Аз вече не знам на кое се възхищавам повече - на това колко е хубава или на това колко е добра в селфитата Joy

# 66
Видях, че в Инстаграм днес по-рано някакъв й е написал под едната снимка "Чудя се какъв ли мъж ще ви подхожда...?"
Чудно наистина кой ли би удържал на жена с толкова много лица?
Москита, освен че е хубава, нея просто камерата я обича. Мен дори и най-добрият професионалист да ме снима, трудно ще извади добра снимка Joy

# 67
Не че не съм съгласна с вас за Марио, но все пак тинейджърските влюбвания са силни, там интервала 16-20 си мислех, едва ли е бил толкова резервиран от към чувства и тогава, но явно и в този период е имал наченки да бъде леко пън:D

Страхотна снимка, кафевият нюанс е в прекрасна комбинация с очите й, много красиво.

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 03:43 от maichetoo0o

# 68
Ама не е честно Joy Снощи съм го раздала Спящата красавица и съм изтървала разговор за Тони. Веднъж да има разговор и ще го проспя Tired FaceCry

Диана е някакво извънземно, не може да е толкова хубава бе! Пу пу! Прелестни снимки. Ако случайно остане без работа като актриса, може да започне селфи-курсове Joy

Майче, весело на моренцето Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 08:46 от Анонимен

# 69
Дулсе, ама ние снощи само с добро и с любов за Тони... Hug
Майче, дано да случите на добро време Grinning Ти каза, че сте в Созопол, нали? Щото днес след обяд мъжът ми щеше да ни води някъде край Созопол на плаж - аз да си разкърша знойната снага под някой чадър, а Джуджето да се плацика във водата. Sunglasses Ама като гледам какво е облачно ще е цял късмет ако просто не завали...Че и морето май е бурно днес Grinning

# 70
Е, пак ме е яд, че не съм могла да се включа, да се развихря Joy Ама пусти beauty sleep Yum Трябва да сме красиви Simple Smile

Пф, в Софето вече вали Sad
Положението е “нека да е лятоооооо, само да е лятоооооо”
Бурно, бурно, като за бурни съфорумки Wink
Ако не ходиш, направи някой сладкиш - по стара традиция Wink

# 71
Междудругото...от онзи ден си мисля нещо
Когато Албена се учуди, че не в видяла на Тони белега, той ѝ отвърна, че в онази нощ не е гледала към него, а към звездите. После, преди да го транспортират, ѝ каза да продължи да гледа звездите.
Това всъщност бяха много хубави реплики... Tired Face Thinking

# 72
Ето, виждаш ли, и спането си има своята изключителна мисия - трябва да сме красиви Joy
Това със звездите ме навежда на мисълта, че случката после не е имала продължение на закрито... Grinning А иначе да, репликата беше хубава, но беше казана с условността, ако той не преживее операцията.
Ето нещо за теб, дори да си я виждала, поне ще те накара да се усмихнеш Grinning
Скрит текст:

# 73
Да, така беше

Утрото изведнъж стана по-слънчево Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Що така?

# 74
Доне , как може да станеш в събота  посред нощ  #Crazy
Това го правеше дъщеря ми , когато беше съвсем малка - през седмицата  зор за ставането /и градината/ , а в събота и неделя - гърч - като теб  Naughty
Работя си и си мисля  тези наши любимци  дали си контактуват извън неприятната и тежка работа с целувките  newsm78
Аз имам доста приятелства  , завързани покрай работата .
Аз Тони  упорито си го готвя за главно действащо лице /и  Laughingтяло / в следващия сезон .Да се понапънат и да му измислят интересни истории .До тук сценаристите са му длъжници .
Ако заложат на силни драми във връзката М-З  и сложни геометрични фигури , направо се оттеглям  за посещение само в бар Наздраве  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт