ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 433
  • 771
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Грешната Зорница с доброто момче Тони!? Ааа, НЕ, вие не му ли мислите доброто, а?.😯 Зорница да си стои при Марио и да го мъчи, защото този нито може да говори (нищо не му се разбира), нито има класа, абе трагедия. Та тоя, стария Ковачев си заслужава участта - Зорница да му разтрива гърба, а той да и прави палачинки.

Чудя се на Тони дали да му стои добре някоя готина ПР-ка. 🤔 Интелигентна и артистична, която да оценява неговото чувство за хумор и романтичните изненади - екскурзия до нас Хорн 🏄 🏄. 🚣

# 46
Зорница си му е бая какичка на Тони, така че него явно възрастта не го притеснява. Имаше мерак кака да го отрака, а тя взе че отрака батко. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е колко пък бая да му е кака, той е на 30-31 нея я изчислихме около 35, направо нищо работа Joy Имаме близки, и то не една двойка, където разликата е повече от 4-5 години в полза на жената. Ама виж, Майчето е права, че самото преживяване с нея щеше да го накара да не знае дали е на небето или е на земята. Joy

# 47
Бе той щеше да е на небето, ама тя милата имаше да му бие шамари за осветяване Stuck Out Tongue Winking Eye

# 48
Ние така по милост решихме, че е на 35 като най-добър вариант, според мен е на 37 Тони на 30.Те и сценаристите не знаят та няма смисъл да спорим Joy Шегата настрани Зорница не би му понесла на Тони според мен здравословно Joy

# 49
Няма да му понесе, но човечеца поне щастлив ще си умре Joy

# 50
Няма да му понесе, но човечеца поне щастлив ще си умре Joy
На това му се вика да умреш от кеф... буквално. Joy

# 51
Зайко, защо на 37? Наум сега завършва и има държавни изпити и наскоро навърши 25. А тя каза на Банков, че е лекар от почти 10 години. Значи нормално сега да е на 35 Grinning

# 52
Зайко, защо на 37? Наум сега завършва и има държавни изпити и наскоро навърши 25. А тя каза на Банков, че е лекар от почти 10 години. Значи нормално сега да е на 35 Grinning
Ами специализацията? Нея къде я слагаме?

# 53
Ако е започнала по-рано училище и е родена към края на годината може и да я докараме към 33-34 ?!? Тя каза и че е от приблизително 10 години лекар, не е уточнила дали са 8, 9 или 10 примерно.

Яница, ти реално си лекар докато специализираш и работиш Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 23:33 от Фифф

# 54
И аз това питам има още две години най-малко да учи за специалност освен, ако не е била личен лекар с еднята специалност по медицина. То по тази логика и три години по-рано, може да е почнала. Това са си моите разсъждения де няма никакво значение. Казвам пак, че според мен и сценаристите не са на ясно. Joy

# 55
Ами специализацията? Нея къде я слагаме?
Те стават лекари след като завършат, а не след специализацията.
А, ето и Фифф е отговорила Hands Plus1

# 56
Е там с 4-5 години е по-голяма от Банбини, предполагам колкото Марио трябва да е.

Сетих се една реплика на Зори към Марио след като той и каза как не била тайна за никой в болницата и тя му отговори, че не знае коя жена го е осакатила, че се държи грубияски. По думите на Тони той не е имал сериозна връзка, но сякаш чак пък толкоз време да не е имал, дори преди трагедията с родители им да е нямал гадже за известен период от време ми е адски странно, иначе жените отново по думите на Тони му връзвали ужасно много.

# 57
Майче, сигурно е имал някакви неангажиращи отношения, но очевидно се влюби за пръв път в живота си в Зорница, защото милия се чудеше и маеше каква болест го е треснала... докато се осъзнае мина доста време и ние си го изстрадахме заедно с него.

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 23:38 от Фифф

# 58
Тони го каза твоя опит с жените е просто секс. После веднъж му каза аз ли съм виновен, че не си се влюбвал. И според мен е точно така, Марио се държеше като човек, който е имал само сексуални връзки с жените и се чуди какво да прави с всичките емоции, които го връхлетяха.

# 59
И да е имал нещо Марио, били са тийнейджърски увлечения. От 20 нататък той си каза на Тасев, че е с късата клечка. Не е имало кога да се влюбва, очевидно е имал някакви неангажиращи отношения с жени и толкова. Неслучайно Зорница му натърти, че не знае как да се отнася с жените, а той каза, че е въпрос на опит. Зорница стреля тогава напосоки, че някоя го е осакатила, реално осакатяването му е дошло от липсата на любов. Но то си му и личеше, че му е за пръв път, милия беше като в небрано лозе чак до последно.

Общи условия

Активация на акаунт