ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 770
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
Оууу, Хъмбъл, ето това беше моят момент, в който Велислав ме заинтригува силно. Беше много як как го изхвърли и после си го прибра Joy
Ма разбира се, че ще си го прибере, нали му е пътеводната звезда, единствения дето има, зеницата на окото му Joy, аз забелязах и как Тони беше първо непукист и магаре, а след това кротък и добър като агънце.

# 166
Какво магаре, какво агънце? Тони си е лъв! Grinning

Яни, не е полезно за нервната система по нощите да се гледа 4ти сезон. Научно доказано е! Честит имен ден! Blue Heart

# 167
На мен преди сън, ми е най- добре като си пусна финалния епизод на сезон 5 ❤
Яни, от мен честит имен ден в такъв случай!

# 168
Какво магаре, какво агънце? Тони си е лъв! Grinning
Ти се смееш, но той наистина е лъв!!! Sunglasses
Тони и фенклуба - не може да се отърве
Скрит текст:

Тони и Любимата (щото не му пука за фенклуба)
Скрит текст:

Яни имала имен ден? Да си ни жива и здрава, само с любов да споменават името ти Kissing Heart

# 169
Оууу, Хъмбъл, ето това беше моят момент, в който Велислав ме заинтригува силно. Беше много як как го изхвърли и после си го прибра Joy
Ма разбира се, че ще си го прибере, нали му е пътеводната звезда, единствения дето има, зеницата на окото му Joy, аз забелязах и как Тони беше първо непукист и магаре, а след това кротък и добър като агънце.

Ама как ядно дърпаше колана да си го закачи Joy Братските взаимоотношения в началото истински ме забавляваха Grinning

Яни, слънце, да си жива и здрава Hug

# 170
Хъмбъл, Т и М имат една много готина сцена в края на първи епизод - на аварийния. Скарват се, разбира се, и Марио на два пъти казва “Аз съм страхливец?”, а Тони се изправя и с цигарата в уста “Мхм, мхм!”
Ако можеш, направи го и това на клипче Wink

аз забелязах и как Тони беше първо непукист и магаре, а след това кротък и добър като агънце.
Къде го видя това агънце, пак не му пукаше Joy

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 09:56 от Анонимен

# 171
  • София
Много сте готини, честно. Харесва ми когато изригнете сутрин 😂
А Батко си е такъв, само се прави на лош, а всъщност под обвивката е добър и мек характе,

Яни, честит имен ден. Жива и здрава

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 10:12 от rosita_ta

# 172
Яни,честит празник. Kissing Heart
Страшни сладури са тези двамата.Само забавни вазимоотношения между тях двамата искам да гледам.Като показването на средни пръсти от последните епизоди и повече искам да гледам как Тони се кара на Марио,а не обратното.

# 173
  • София
Страшни сладури са тези двамата.Само забавни вазимоотношения между тях двамата искам да гледам.Като показването на средни пръсти от последните епизоди и повече искам да гледам как Тони се кара на Марио,а не обратното.

Амин 😇😇😇😇

# 174
Това мнение Хъмбъл да го сложи на първа страница Simple Smile
Прекрасни са ни братлетата, добре, че ги вкараха Heart Eyes People Two Men Holding Hands

# 175
На мен ми е много интересно как ще се развият отношенията им сега, Тони ще бъде ли ок с връзката на М и З. В смисъл, той им даде благословията си, но дали ще му е некомфортно да е покрай тях, ще си бъде ли пак приятелче със Зорница и тя ще му споделя ли неща, свързани с Марио, ей такива неща ме вълнуват.

# 176
Flowers Hibiscus Яни , да ти носи късмет името /аватарчето Grinning/ !
Хъмбълче , направо ме върна в изходна позиция , толкова време се опитвам да забравя  този Тони  Confused
Сега няма да го наобиждам /за да  ни е весело Донето/ , но аз пак се вбесих  на  тази безотговорност ...
Вече нали го готвим за   в новия сезон .
Днес окончателно ме  побъркахте ! Защо ставате  по нощите  или тогава си лягате ? Аз мислех ,че съм ку-ку да лягам  след 2.30 - 3 ч. ,но вие ...
Позволено е само на морските , .

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 10:42 от Ели-фен

# 177
На мен ми е много интересно как ще се развият отношенията им сега, Тони ще бъде ли ок с връзката на М и З. В смисъл, той им даде благословията си, но дали ще му е некомфортно да е покрай тях, ще си бъде ли пак приятелче със Зорница и тя ще му споделя ли неща, свързани с Марио, ей такива неща ме вълнуват.
Пффф, би било много готино да е така. Някакси - приех ви, но не ми се мяркайте - не ми се връзва Thinking
А и предполагам, че те ще бъдат внимателни около него - поне в началото.
Иначе ще е много смешно, ако тя споделя с Тони за Марио Laughing Laughing

Ех, Ели....и през уикенда вече не мога да устискам до 2:30-3....ама пусто, с това ставане в 5:30-6 за работа Cry

# 178
Аз си мисля,че ако Марио и Зорница го раздават по кротко пред Тони,той самият ще ги скастри,че вече не е бебе и да се държат като големи хора.Иначе няма да се учудя,ако видим някой таен поглед от страна на Тони докато гледа въпросните двама,колко се обичат,в който да прочетем,все пак някаква нотка на съжаление,че на Марио му се случва всичко,за което той е мечтал.
Обаче съм сигурна,че Тони и Зорница с времето ще си възстановят приятелските взаимоотношения и ще станат като дупе и гащи.За да получи пълна реабилитация образа на Тони и в най-яросните му противнички,очаквам да зададе въпроса Скъпи влюбени не смятате ли,че ми е време да стана чичо? Joy

# 179
Ейй, благодаря ви момичета, да ви се връща. Hug Тъкмо се събудих и успяхте да ме усмихнете. BlushВ интерес на истината малко хора се сещат, че имам имен ден, дори и аз дооста време не знаех и не го отбелязвам особено. Grinning
По въпроса за гледането на 4ти сезон - ами май имам малко мазохистични наклонности хахахаха. Пък и аз гледах изтрещялата Наталия, не е толкова лошо. Чудех й се на акъла, що така прави. Joy
Ели не само ти си куку хахаха. Обикновено лягам (или изобщо не лягам) толкова късно през почивните дни, през останалото време съм труп рано рано. Joy Като бях ученичка, направо си обръщах деня на нощ и обратно, по цяла нощ будувах. Joy

За Тони не мисля, че щe са му проблем Зорница и Марио. Случиха се неща, които го накараха да се осъзнае, пък ако има скок след месеци още повече - ще е минало време. Не вярвам това, че натири брат си да си оправя кашите със Зорница да е било фалшиво, само за пред Марио. Той нали е луд по Албена сега (странно ми е това ама...) и за съжаление на много хора ще е зает с нея, може и с някоя специализация да е зает, така, че ще се разсейва той. Grinning
Хаха Зайко, тоя въпрос ми харесва. Grinning Току виж в някои важни ситуации вземе да ги побутва да действат, особено брат си. Joy

Общи условия

Активация на акаунт